Merhaba kızlar, benim yumurta toplama işlemi yapıldı emriyolar donduruldu 3. Günde, 3 emriyom var. 5 in altında olduğu zaman direk 3. Günde donduruyorlarmış. Tekrar bir yumurta toplamaya gidelim dendi fakat biz istemedik, elimizde olan embriyoları denemek istedik. Transfer tarihinden 2 gün önce çözecekler 5. Güne kadar gözlemleyip öyle transfer yapacaklar. Hoca 2 tanesi 5. Güne ulaşır dedi iyi kalite dedi. İşlemden sonra regl olunca tekrar kontrole gittim, transfer hazırlığı sürecine başladım. Muayene de hoca kist gördü, daha önceki muayenelerimde yoktu sonradan oluşmuş yani yumurta toplama işleminden sonra oluşmuş. Hoca önemli bir şey değil adetle birlikte atarsın dedi, hemşirede içe doğru kanamış önemli bir kist değil dedi. Tabi ben yinede kafama takıyorum. Zoladex iğne verildi bana bu arada, 24 eylülde vurunucam iğneyi ama aşırı stres yarattı bu iğne bende, çivi kadar kalın çünkü. Bende de panik durumları var nasıl yapsam bilmiyorum, valla 2 tane hastane aradım o bölgeyi uyuşturup yaptırma şansım var mı diye yok dediler. Ne yapabilirim bu iğne konusunda var mı fikriniz. Bir de kisti sizce kafama takmalımıyım