zoladex iğne sonrası süreç

sobe_sobe

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
6
0
6
35
Ankara
merhaba arkadaşlar sitenin yeni üyesiyim ve merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum.
endometriozist ameliyatı sonrası 6 ay zoladex iğne ile geçici menopoza girdim. İlk adetim son iğneden 1 ay 22 gün sonra geldi. Yani 22 ekimde oldum. Şimdi 2. adetimi bekliyorum. 1. adetimden sonra 37. günümdeyim ama olmadım. Acaba adetim düzene girmedi mi. Çünkü dün idrar testi yaptım 7 gün geçti diye. Ama gebelik yok. Benim gibi bu iğneyi vurunanlar 2. adetiniz zamanında gelmiş miydi. cevap yazarsanız çok sevinirim. Çok zor bir süreç. Allah yardımcımız olsun. İsteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin.

canım ben zodalex değil ama lucrin kullandım henüz bende yeni adet oldum. ama bu konuda bir çok şey okudum adeti düzensiz geleni hiç duymadım sen normalde kaç günde bir oluyordun biraz değişmiş olabilir yada geç döllenme olmuş olabilir mi idrar testi kalite değildir belki diye sorular geldi aklıma mesela benim adet sürem eskiye göre daha kısa sürdü ve daha az geldi sanki yada ben çok gelecek uzun sürecek diye beklentideydim bilemedim. bence sen bi kan testi ver inşallah hamile kalmışsındır canım rabbim hepimize en hayırlısını versin

cevabin için çok teşekkürler canım. Pazartesiye kadar adet olmszsam kan testi yaptircam. kanda da çıkmazsa adet olmayı beklicem artık.

bu konuyu açtığım ay 45. günümde adet oldum. bu ay ovulasyon testi yaptım ve cok şükür dün gebe olduğumu öğrendim. Bugün doktora gidicem. inşallah herşey yolundadir.
Benim gibi zoladex iğneyle 6 aylık tedavi sürecine girenlere tavsiyem tedaviden sonra mutlaka ovulasyon testi yapın. ya da adet olucam diye ilişkiyi kesmeyin. Allah isteyen herkese nasip etsin. benim durumumu yaşamış olanlar için umarım faydalı olmusumdur. :)

arkadaşlar merhama endimetriosis vardı laporoskopi oldum 4 ay zoladexs iğne yaptılar son iğnemi 4 aralıkta yaptırdım hala adet olamadım acaba adet görmeden hamile kalınabiliyormu (

Tebrikler canım ne güzel hamile kalabilmişsin rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin bende ameliyat olmadan kullandım zoladex 2 ay hiç adet görmeden tüp bebek yapıldı herşey çok güzel gidiyordu ama maalesef sonuç alamadık tutunma olmadı

benimle aynı durumda olan arkadaşlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
Merhaba, yazını okuyunca cok heyecanlandım, ben mayısta kapalı ameliyat oldum ve 6 ay menopozdaydım aynı iğneyle 22 kasım 2014 de süre doldu , şimdi adet görmeyi bekliyorum hemen olmak için ne yapmalıyım fikrin varmı? Şuan soğan kürüne başladım ve tabıkı cocuk istiyorum, regli görmeden mi başladın ovalasyon testine şimdi ben napim nerden başlayim bikemedim domtor normal gebeliği 6 aydan fazla deneyemezsin riskli dedi lütfen detaylarıyla anlat bana olurmu süreci ..

Merhabalar ben 22 yasindayim 2 yil once evlendim ve gecen sene endometriozis tanisi konuldu 5 cm capinda bir kistim oldugu belirlendi ve laparoskopi ameliyati gecirdim 6 ay zodalex 3.6 imp kullandm ve bu ayin 3 unde son iynemdi miyde bulantisi kasik agrisi va halsizlik oldugundan bastan iynedendir diye cok yan etkisini yasadim hamilelik dusunmedim ama sonra 12 sinde gebelik testi yaptim cok silik 2 inci cizgi cikti ertesi gun yaptigimda yenden silikdi cizgi sormak istedigim bu iyneyi kullanan ve adet olmadan hamile kalan varmidir burda belli olmasada gözle görülebiliyor cizgiler

aynu durumu yasayan varmi

Eklentiler

• DB22892A-8063-4AFB-8996-644ECA29FE59.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 120
  • 0AFEE633-5974-4F7F-8D36-2FC1D3147ED2.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…