Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim 2 doz bu iğne tedavim vardı. Birini geçen ay oldum. Sonuncusunu haftaya olacağım. Evet çok acı veriyor. İlk 2 hafta lekelenme yağtı ve duygusal olarak biraz sarstı. Onun haricinde aman aman bir yan etki olmadıKızlar transfer öncesi bu iğneyi kullanan var mı dehşet verici ucu kalın ve çok ağrılı oldu . Lucrin depolarda kalmamış hiçbir yerde olmadığı için bunu verdi hoca
Hastanede mi vurdurdunuz acayip acıdı ya hatta ben bayıltın beni öyle vurun dedim ucunu görünce çok korktum bir yarım saat uğraştık zaten vurulması için bende ateş eklem ağrısı yaptı siz neden 2 tane vurdurdunuz ki ağrı olmadı mıMerhaba benim 2 doz bu iğne tedavim vardı. Birini geçen ay oldum. Sonuncusunu haftaya olacağım. Evet çok acı veriyor. İlk 2 hafta lekelenme yağtı ve duygusal olarak biraz sarstı. Onun haricinde aman aman bir yan etki olmadı
Vıcks sür ağrıyı alıyor yavru ceylanımKızlar transfer öncesi bu iğneyi kullanan var mı dehşet verici ucu kalın ve çok ağrılı oldu . Lucrin depolarda kalmamış hiçbir yerde olmadığı için bunu verdi hoca
Tamam canım nasılsın bebecikler nasılVıcks sür ağrıyı alıyor yavru ceylanım
İyiyim kuzu sen nasılsınTamam canım nasılsın bebecikler nasıl
Bende iyiyim kaç aylık oldular da huy değiştiİyiyim kuzu sen nasılsın
Bebecikler iyilerdi bi huy değiştirdiler nevrimi döndürdüler vallahi
Yaklaşık 3 dakika önce vurdum. Yani sayısız iğne olduk şu süreçte belki yüzlerce ama ben bunun gibi ucu olanı görmedim. Bi şekilde soktum bastım ama çıkardıktan sonra baya kanadı. Şu çektiğimiz çilelerin tez vakitte karşılığını alalım umarım yaaKızlar transfer öncesi bu iğneyi kullanan var mı dehşet verici ucu kalın ve çok ağrılı oldu . Lucrin depolarda kalmamış hiçbir yerde olmadığı için bunu verdi hoca
Bende hayatımda bu kadar korkunç bir iğne görmedim hocaya da söyledim başka yokmuydu diye Lucrin piyasada maalesef yok keşke olsaydı bu iğnenin yan etkileri de çok bende eklem ağrısı hasta halsiz yaptıYaklaşık 3 dakika önce vurdum. Yani sayısız iğne olduk şu süreçte belki yüzlerce ama ben bunun gibi ucu olanı görmedim. Bi şekilde soktum bastım ama çıkardıktan sonra baya kanadı. Şu çektiğimiz çilelerin tez vakitte karşılığını alalım umarım yaa
Ne zaman başladı etkileri sizde?Bende hayatımda bu kadar korkunç bir iğne görmedim hocaya da söyledim başka yokmuydu diye Lucrin piyasada maalesef yok keşke olsaydı bu iğnenin yan etkileri de çok bende eklem ağrısı hasta halsiz yaptı
Pgt yaptırdınız mı geçmiş mesajlardan hatırlıyorum sizi sperm hız sorunu vardı sizde de ondan merak ettimBende iyiyim kaç aylık oldular da huy değişti
Çok acıyor kendiniz nasıl yaptınız ben o ucu görümce yarım saat cebelleştim hemşire ile bayıltıp beni öyle vurun dedim dehşet korkunçtu o ucu neden öyle anlamadımYaklaşık 3 dakika önce vurdum. Yani sayısız iğne olduk şu süreçte belki yüzlerce ama ben bunun gibi ucu olanı görmedim. Bi şekilde soktum bastım ama çıkardıktan sonra baya kanadı. Şu çektiğimiz çilelerin tez vakitte karşılığını alalım umarım yaa
Ne zaman başladı etkileri sizde?
Akşamına başladı gündüz vuruldu progesteron iğne kalçadan olan da bende çok ateş yapmıştı Allahyan o da artık yokNe zaman başladı etkileri sizde?
Eklem ağrısı halsizlik kasık ağrısı ateş vs yapmadı mı sizdeNe zaman başladı etkileri sizde?
4. Aya giricez 29 temmuzda dogdulardı işte canımBende iyiyim kaç aylık oldular da huy değişti
Alıştım artık ya yaptım bi şekilde :) bende herhangi bir yan etkisi olmadı şuana kadarÇok acıyor kendiniz nasıl yaptınız ben o ucu görümce yarım saat cebelleştim hemşire ile bayıltıp beni öyle vurun dedim dehşet korkunçtu o ucu neden öyle anlamadım
Hastanede oldum evet ben onu asla kendim yapamam. Hemşirelere çok hızlı olmasını rica ettim. Çünkü o bir şekilde mecbur yapılacak. 2 dozu üst üste olmadım. Birini geçrn ay oldum birini haftaya olacağım. Benim endometriozis sorunum var. Lekelenme ve duygusal boşalma hariç ağrım sızım olmadı.Hastanede mi vurdurdunuz acayip acıdı ya hatta ben bayıltın beni öyle vurun dedim ucunu görünce çok korktum bir yarım saat uğraştık zaten vurulması için bende ateş eklem ağrısı yaptı siz neden 2 tane vurdurdunuz ki ağrı olmadı mı