• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zona virüsümü

Geç çıktığı için yaralar anlaşılması zor olmuş.Biliyorum dayanılmaz bir ağrı ama sabret emin ol geçecek.Çikolata falan tüketme bu aralar.Tatlıdan uzak dur.Ilık duş al.Benim de gece ağrı ve ateş çok oluyordu.Bir ayın sonunda geçti.Seninde geçecek merak etme.Acile gidip iğne yap ağrılar dinene kadar.
Sağol canım iyiki konuşabilme fırsatımız oldu o kadar morel olduki bana anlatamam çünkü ben geçmeyecek diye aşırı korkuyordum ama bugün biraz daha iyiyim. Bakalım hemen sevinemiyorumda korkudan yürüyünce yorulacak aynı olacak diye. Umarım böyle böyle geçip gidecek çok şükür. Sanada çok teşekkür ederim aynı şeyleri yaşamış biri olarak duyarsız kalmadığın için🫶

Sağol canım iyiki konuşabilme fırsatımız oldu o kadar morel olduki bana anlatamam çünkü ben geçmeyecek diye aşırı korkuyordum ama bugün biraz daha iyiyim. Bakalım hemen sevinemiyorumda korkudan yürüyünce yorulacak aynı olacak diye. Umarım böyle böyle geçip gidecek çok şükür. Sanada çok teşekkür ederim aynı şeyleri yaşamış biri olarak duyarsız kalmadığın için🫶
Rica ederim canım benim.Rabbim yaşatmasın ağır bir hastalık.Ciddi anlamda insanın yaşam kalitesini düşürüyor.Anca yaşayan bilir.Bu ağrıyla ömrümü geçiricem diye düşünmeye başlamıştım ama geçti gitti çok şükür.Ben 1 ay çektim inşallah senin o kadar bile sürmeden çabucak iyileşir.Yorma kendini bol bol dinlen ve bol bol su iç mutlaka.Çok çok geçmiş olsun tekrardan 🙏🌸

Back