Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zonguldak ta tavsiye edeceğiniz kadın doğumcular varmı?
Ben üniv gidiyorum. Kadın doğumda doktorlar çok iyiydi değişmiş bir kısmı serdar sen iyi diye duydum. Serap topkara ya 2li test için gittim o da iyi gizem hanım dogum yapmisti döndüyse o da iyi
Özele de gidecekseniz ülkü hanıma sakin gitmeyin tam bir buzdolabı müge hanım iyi diye duydum. Ben üniv de m ibrahim harma ya gidiyorum ondan da memnunum
Arkadaşlar Ereğli’de olabilir doktor konusunda o kadar kararsızım ki Serap hanıma gittim çok iyi davranıyor hastalarına onda hem fikiriz . Serdar şeni de duymuştum iyi denildi . Ama kararsızım Ereğli’de emin damgalı var ona gidiyordum ben aslında
Arkadaşlar Ereğli’de olabilir doktor konusunda o kadar kararsızım ki Serap hanıma gittim çok iyi davranıyor hastalarına onda hem fikiriz . Serdar şeni de duymuştum iyi denildi . Ama kararsızım Ereğli’de emin damgalı var ona gidiyordum ben aslında