- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi alyanak258
-
ershaneye bu sene gıttım ve cok zaman kaybı oldu benım ıcın gıtmeyıde dusunmuyorum bu sene kendı basıma yapabılır mıyım kıneden yapamayasın ki tabi ki yaparsın ailenden çekinme nolursa olsun onlar da senin için iyi olsnı isterler benimkiler de neden değiştiriyorsun zor kazandın orayı dedi başta ama güzel güzel anlatınca sorun olmuyor umarım en iyisi olur :)
Universite de bunun icin var zaten canim. Ama sen kendine guvenemiyorsan ailen hic goze alamaz tabi ona bir sey diyememBen zaten çok ufak tefeğim birde tek basıma yapamam kı doğru duzgun dısarı cıkmıslıgım yok tek basıma olmaz
ben tmden gırıcem ben yuksek bır seyler kazanıp daha sonra dusunsem dıyorum bolum meslk vscanım ben hayatımda hiç dershaneye gitmedim kişinin kendisinde bitiyor yapamayacagın bir şey yok ama öğretmenlik de istiyorsan önce branş olarak bi düşün ne istediğine karar ver sonra ona göre adımlarını at bence
guvenmekten zıyade bende ıstemıyorum gıdıp kotu bı yerde bı sey okumak bır sene daha hazırlanmayı ıstıyorum ama annem emek verdı bosa cıktı uzuluyorum ama elden bır sey gelmıyor nasıl atlatıcam kıUniversite de bunun icin var zaten canim. Ama sen kendine guvenemiyorsan ailen hic goze alamaz tabi ona bir sey diyemem
acaba evdekılerle nolucak kı uzulcekler onlarda bende cok utancam bılmıyorum kı bırde cevre korkuyorum sadeceöyle de olur tabi :)
Benim ailemde Şehir dışı olmaz derdi. Kırıkkale 40 dk Sürüyor servisle aklında bulunsunmalesef ankara dısı olamaz
ıyı bır bolum olmayacak kı amaBenim ailemde Şehir dışı olmaz derdi. Kırıkkale 40 dk Sürüyor servisle aklında bulunsun
teşekkür ederim ama malesef:))Uludağ düşünSeverek okuyoz biz Öğrenciden başka insan barındırmayan görüklesiyle,adım başı cafeleri büyük arkadaşlık gruplarıyla ve tabiiki tam bir öğrenci semti olarak aşırı fiyatlarının uygun olmasıylaaa, muhteşem hocalarıyla,kampüs içi bitmeyen eğlencesiyleee ay illede Uludağ
Neden boşuna sene kaybı ?sen kendinde gitmek istemiyorsun ki bu sene :)) evde yapabileceğine inanıyorsan dene. ama boşuna sene kaybı.
çok sağol bakalım pazartesı bı ocamla konusacagım ona gore nolacakuzulurler ama sonuc olarak durumu anlatırsın siz ankaradan baska bi yerde okumamı istemediğiniz için bi kez daha deneyecegim dersin canım bence anlayacaklardır
merhaba lys sonucları acıklandı ve benım pek ıyı degıl ankarada yasıyorum ve ankarada hıc bır unı almaz tabı nabıcagım bılmıyorum cevre baskısı korkutuyor heralde benı baya hemde offf
ıyı bır bolum olmayacak kı ama
Benim özguvenım yerınde ama bende ıstemıyorum psırık bır ınsna hıc deilim kaldıkı18yaşında reşit olmuş bir bireyin üniversite için şehir dışına çıkmaya korkmasına yada ailesinin izin vermemesini aklım almıyor ya. Bu kadar ezik, iki büklüm yetişmeyin, geliştirin biraz kendinizi. Böyle cesaretsiz olcaksanız üniversiteye bile gitmeyin hele ilerde öğretmen olupta geleceğini pısırıklaştırmayın çocukların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?