ZOOR GÜNLEER

Uludağ düşün Severek okuyoz biz Öğrenciden başka insan barındırmayan görüklesiyle,adım başı cafeleri büyük arkadaşlık gruplarıyla ve tabiiki tam bir öğrenci semti olarak aşırı fiyatlarının uygun olmasıylaaa, muhteşem hocalarıyla,kampüs içi bitmeyen eğlencesiyleee ay illede Uludağ

d
ershaneye bu sene gıttım ve cok zaman kaybı oldu benım ıcın gıtmeyıde dusunmuyorum bu sene kendı basıma yapabılır mıyım kı

Ben zaten çok ufak tefeğim birde tek basıma yapamam kı doğru duzgun dısarı cıkmıslıgım yok tek basıma olmaz
Universite de bunun icin var zaten canim. Ama sen kendine guvenemiyorsan ailen hic goze alamaz tabi ona bir sey diyemem

canım ben hayatımda hiç dershaneye gitmedim kişinin kendisinde bitiyor yapamayacagın bir şey yok ama öğretmenlik de istiyorsan önce branş olarak bi düşün ne istediğine karar ver sonra ona göre adımlarını at bence

ben tmden gırıcem ben yuksek bır seyler kazanıp daha sonra dusunsem dıyorum bolum meslk vs

Universite de bunun icin var zaten canim. Ama sen kendine guvenemiyorsan ailen hic goze alamaz tabi ona bir sey diyemem
guvenmekten zıyade bende ıstemıyorum gıdıp kotu bı yerde bı sey okumak bır sene daha hazırlanmayı ıstıyorum ama annem emek verdı bosa cıktı uzuluyorum ama elden bır sey gelmıyor nasıl atlatıcam kı

teşekkür ederim ama malesef:))

sen kendinde gitmek istemiyorsun ki bu sene :)) evde yapabileceğine inanıyorsan dene. ama boşuna sene kaybı.

uzulurler ama sonuc olarak durumu anlatırsın siz ankaradan baska bi yerde okumamı istemediğiniz için bi kez daha deneyecegim dersin canım bence anlayacaklardır

uzulurler ama sonuc olarak durumu anlatırsın siz ankaradan baska bi yerde okumamı istemediğiniz için bi kez daha deneyecegim dersin canım bence anlayacaklardır
çok sağol bakalım pazartesı bı ocamla konusacagım ona gore nolacak

18yaşında reşit olmuş bir bireyin üniversite için şehir dışına çıkmaya korkmasına yada ailesinin izin vermemesini aklım almıyor ya. Bu kadar ezik, iki büklüm yetişmeyin, geliştirin biraz kendinizi. Böyle cesaretsiz olcaksanız üniversiteye bile gitmeyin hele ilerde öğretmen olupta geleceğini pısırıklaştırmayın çocukların.

merhaba lys sonucları acıklandı ve benım pek ıyı degıl ankarada yasıyorum ve ankarada hıc bır unı almaz tabı nabıcagım bılmıyorum cevre baskısı korkutuyor heralde benı baya hemde offf

puanının yettıgı bölumler yokmu hıç Ankarada??? ayrıca yakın ıllerı secebılırsın ınan bana sana cok sey katar.kendı ayakları ustunde durursun hayatına renk gelır....tabı aılenı ıkna edebılıyorsan
bölum çok onemlı kardesı oğretmen olan bırı olarak oğretmenlık secme derım...atanması zor çok yıpratıyo ınsanı

ya ben öğretmenlık veya psıkolojı tarzı şeyler ıstıyorum hukuk ıster gonul ama kısmet

Benim özguvenım yerınde ama bende ıstemıyorum psırık bır ınsna hıc deilim kaldıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…