Zor bi gnd, hemde ok zor...

Çok zor şeyler yaşamışsın,heleki hamilelik ve loğusalık dönemi kadınların en hassas olduğu dönemler,
bak güzel kardeşim biraz paldır küldür yazarım ama kusuruma bakma,ilk yapman gereken hemen bir uzman yardımı almak,yardımı kendin ve çocuğun için al,eşin dahi olsa kimsenin seni bu kadar yıpratmasına izin verme ve önce kendini sev,saygı duy,unutma sen bir kadınsın ve annesin.Bu iki özelliğini de sağlıklı yaşabilmen için psikolojik destek alman şart.
Zaten destek aldıktan sonra hayata ve kendine bakış açın değişecektir,o zaman karar verirsin bu kocayı boşayacak mısın yoksa süründürecek misin?

İlla süründüreceğim diyorsan yapacağın ilk şey kendine gelmek,kendinde ufak tefek değişiklikler yap,saçın makyajın,giyimin kuşamın herşeyini baştan sona değiştir,kendine saygı duyacağına,kendini seveceğine dair söz ver,aynaya her bakışında kendini sevdiğini,saygı duyduğunu tekrarla,ne kadar güzel olduğunu düşün,eşin eve gelince küçük şeylerden bile kavga çıkarmayı bırak,tam aksine yemeğini yap,kıyafetlerini yıka,evini hep temiz tut ama eşinin anlattıklarını gerektiği kadar dinle,onun haricinde sanki farklı bir dünyan varmış gibi davran,sosyal ol,eşine hayatının en önemli varlığıymış yada dünyanın merkeziymiş gibi bir tavır sergileme,kapıyı her açtığında bakımlı görsün ama uzanamasın,seni gülerken görsün ama kahkahalarına ortak olamasın,erkekler karşılarında çökmüş bir kadın gördüklerinde yaptıkları her haltı haklı görecek kadar mantık dışı varlıklardır ama güçlü,bakımlı,alımlı kadın gördüklerinde şaşırırlar,hatta ve hatta paniklerler,çünkü dışarda eşlerinin bakımsızlığından,ilgi göstermediğinden,sevgi göremediklerinden vs. şeylerden yakınıp dururlar ama için için çökmüş bir kadın işlerine gelir,zira çökmüş,hayatı başına yıkılmış kadın nasılsa gözü birşey göremeyeceği için hep çantada kekliktir.
Hiç kavga etmeyen,gayet bakımlı,hoş bir kadını gören eşin bir anda korkudan neler yapacak şaşırırsın,kavga ile ilgili bölümü özellikle vurguluyorum erkekler kıskanılmaktan paylaşılamayan erkek olmaktan acayip haz duyarlar ve kavga etmek demek onu önemsiyorsun demek onlara göre:1closedeyes:

Sen bunları yap,gerisi Allah'a kalmış,bu tavsiyeler hee ille de eşini kazanmak için değil,kendini sevmen ve onu süründürmen içindir kaydirigubbakcemile5

süper şeyler yazmışsınız tebrik ederm bncede çok akıllıca fikirler deneyin

bence kendiniz ve çocuğunuz için bir uzmandan yardım alın hemde hemen
böyle yaşanmaz arkadaşım
hayatı kendine zindan etme

böyle bir durumda evliliğe devam etmenin tek yolu onu görmezden gelmek olacak,mune çok güzel ifade etmiş,kendin için yaşa ve bebeğin için güçlü ol...

Biran önce kendıne gel,destek al ve kendını toplarla,öyle bozuk bı ruh sağlıgın varkı şuan,sanada bebegınede yazık.

Sen böyle oldukça aynı evde yasadıgın adam dahada mutlu oluyordur.

Arkadasın dedıgı gıbı aynı evde farklı bı hayat kur kendıne,sadece kendınle ve bebegınle ılgılen,gecmısını sil kendıne sosyal bı ortam oluştur.

Aslında ayrılmak,yüzünü bır daha görmemek en ıyısı olur ama nıkahın kalsa bıle ayrı eve cıkabılırsın yasakkelime

Allah yardımcın olsun

Çok zor şeyler yaşamışsın,heleki hamilelik ve loğusalık dönemi kadınların en hassas olduğu dönemler,
bak güzel kardeşim biraz paldır küldür yazarım ama kusuruma bakma,ilk yapman gereken hemen bir uzman yardımı almak,yardımı kendin ve çocuğun için al,eşin dahi olsa kimsenin seni bu kadar yıpratmasına izin verme ve önce kendini sev,saygı duy,unutma sen bir kadınsın ve annesin.Bu iki özelliğini de sağlıklı yaşabilmen için psikolojik destek alman şart.
Zaten destek aldıktan sonra hayata ve kendine bakış açın değişecektir,o zaman karar verirsin bu kocayı boşayacak mısın yoksa süründürecek misin?

İlla süründüreceğim diyorsan yapacağın ilk şey kendine gelmek,kendinde ufak tefek değişiklikler yap,saçın makyajın,giyimin kuşamın herşeyini baştan sona değiştir,kendine saygı duyacağına,kendini seveceğine dair söz ver,aynaya her bakışında kendini sevdiğini,saygı duyduğunu tekrarla,ne kadar güzel olduğunu düşün,eşin eve gelince küçük şeylerden bile kavga çıkarmayı bırak,tam aksine yemeğini yap,kıyafetlerini yıka,evini hep temiz tut ama eşinin anlattıklarını gerektiği kadar dinle,onun haricinde sanki farklı bir dünyan varmış gibi davran,sosyal ol,eşine hayatının en önemli varlığıymış yada dünyanın merkeziymiş gibi bir tavır sergileme,kapıyı her açtığında bakımlı görsün ama uzanamasın,seni gülerken görsün ama kahkahalarına ortak olamasın,erkekler karşılarında çökmüş bir kadın gördüklerinde yaptıkları her haltı haklı görecek kadar mantık dışı varlıklardır ama güçlü,bakımlı,alımlı kadın gördüklerinde şaşırırlar,hatta ve hatta paniklerler,çünkü dışarda eşlerinin bakımsızlığından,ilgi göstermediğinden,sevgi göremediklerinden vs. şeylerden yakınıp dururlar ama için için çökmüş bir kadın işlerine gelir,zira çökmüş,hayatı başına yıkılmış kadın nasılsa gözü birşey göremeyeceği için hep çantada kekliktir.
Hiç kavga etmeyen,gayet bakımlı,hoş bir kadını gören eşin bir anda korkudan neler yapacak şaşırırsın,kavga ile ilgili bölümü özellikle vurguluyorum erkekler kıskanılmaktan paylaşılamayan erkek olmaktan acayip haz duyarlar ve kavga etmek demek onu önemsiyorsun demek onlara göre:1closedeyes:

Sen bunları yap,gerisi Allah'a kalmış,bu tavsiyeler hee ille de eşini kazanmak için değil,kendini sevmen ve onu süründürmen içindir kaydirigubbakcemile5

kesinlikle katılıyorum alkisalkisalkis

doğru söze ne demek gerek alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kendini en baştan yenile.. para harca... bu erkek milletinin karısı harcamaz hora geçmez, ama para harcayan kadın hora geçer... hiçbirşeyinden kısmaa.. eşek gibi bakacak sana dümbük kötükedihüso hem arkadaşınla fingirdemessini biliyor.. hem senden çocuk yapıyor hem üçünüz gülüm balım.. o kadarına da ben tahammül edemezdim. Allah sabır vermiş size...

Yazıyı okurken içim acıdı sadece ne söyleyeyim bilmiyorum ki acaba neden hala o kişiyle evliliğini devam ettiriyorsun ve neden boşanırsan o kişinin ekmeğine yağ sürmüş oluyorsun sadece bunu merak ediyorum. kendine yeni baştan güzel bir hayat kurmak ve doğru insanları tanımak için neden fırsat tanımıyorsun elbette ki bir bildiğin vardır düşüncene saygımda sonsuz amacım seni eleştirmek değil beni asla yanlış anlamanı istemem ben sadece senin hayatta daha mutlu olmanı, huzurlu bir ortamda çocuğunla birlikte sağlıklı bir şekilde yaşamanı isterim.

Kal sağlıcakla yüzün hep gülsün tememmin budur.

canım benim yasadıkların gercekten cok zor durum arkadasım ama böyle bi yere kadar gidebilirsin bence zaman gectikçe senin için biraz daha eriri çünki suanda yürüttüğün evlilik sırf bi inat uğruna sankii eşinin yaptıkları zatennn düşünülemeyecek türdenn ah su adamlarııı eşek sudan gelene kadar dövmek gibi bi imkan olsaaa ne nankör insanlar varya eşi dogum yapmıss o baska kadınlarla bırak güzelim hiç üzülmee ayakkalarının üstünde durabilen eminim güzel bi kadınsın bırak takmaa sen hayatına bak böle erkekler için değmezzz

aldatan bir erkekle bile bile evlilik surdurmek o erkegin ahlaksizligini mesru hala getirmektir.

cocugum icin birlikteyim deseydiniz hic boyle birsey soylemezdim ama suan yanlis yoldasiniz.

o aldatmaya devam etsin siz de paravani olun onun. sizce bu ne kadar dogru???

Son düzenleme:
bu nasıl bir vicdandır ya
hamilesiniz ve en yakın arkadaşınızla aldatmış..
çokk zor
allah sabır versin...

süper şeyler yazmışsınız tebrik ederm bncede çok akıllıca fikirler deneyin

öle yaptım zaten eylül ayından beri tam 30 kilo verdim.çok hırslandım çünkü.kendime bakıorum,makyajımı yapıorum,hayata özellikle kızıma bağlıyım sıkı sıkı ama öle bi an geliyorki bi anı bi ses bi ortak arkadaş onun mevzusu herşeyi mahfediyor.kocam değişti o günden sonra inkar edemem.kızına bana eve bağlı bi ev babası oldu yaptıklarından da pişman ama bu benim içimdeki yaranın kanamasını durdurmuyor işte.o olan oldu önümüze bakalım diyor ben maziyi silemiyorum bi türlü...yıllardır giymediğim şort giyiyorum şimdi,özelliklede zayıflayınca kendime olan güvenim yerine geldi.ama yıllarca emek verdiğim bi sevgi onun yüzünden tükendi.şimdi artık ben değil o üzülsün .beni kaybederse ne yaparım die düşünsün...aklımdan asla onu aldatarak falan intikam duyguları geçmedi.ona en büyük ceza benim sevgimi kaybetti... beter olsun...parası için adam sevicek hatun doluu..oysa ben onu o die sevdim...çıkarsızz..

Yazıyı okurken içim acıdı sadece ne söyleyeyim bilmiyorum ki acaba neden hala o kişiyle evliliğini devam ettiriyorsun ve neden boşanırsan o kişinin ekmeğine yağ sürmüş oluyorsun sadece bunu merak ediyorum. kendine yeni baştan güzel bir hayat kurmak ve doğru insanları tanımak için neden fırsat tanımıyorsun elbette ki bir bildiğin vardır düşüncene saygımda sonsuz amacım seni eleştirmek değil beni asla yanlış anlamanı istemem ben sadece senin hayatta daha mutlu olmanı, huzurlu bir ortamda çocuğunla birlikte sağlıklı bir şekilde yaşamanı isterim.

Kal sağlıcakla yüzün hep gülsün tememmin budur.[/Q
biz onunla herşeye sıfırdan başladık.işyerimizi kendi imkanlarımızla açtık.kendi ayaklarımızın üstünde durduk ve ailelerden yardım almadan evlendik.eşyamızı düğünümüzü kendimiz yaptık.yuvayı dişi kuş yapar derler ya işte o misal ben yemedim içmedim biriktirdim iyi bir araba sahibi ve ev sahibi olduk.önceden beş parasızken şimdi iyi imkanlara sahip bir aile olduk.bundada en çok benim payım var.kendide hep söyler sen olmasaydın bunlara sahip olamazdık die.işte bende ona kurduğum bu düzeni bırakıp ben yemedim al sen ye demek zoruma gidiyor.ayrıca ailemde herşeyin yolunda olduğunu biliyor.onları üzmek istemiyorum.anneme ben aldatıldım demek çok zor.mümkün değil söyleyemem herhalde...

öle yaptım zaten eylül ayından beri tam 30 kilo verdim.çok hırslandım çünkü.kendime bakıorum,makyajımı yapıorum,hayata özellikle kızıma bağlıyım sıkı sıkı ama öle bi an geliyorki bi anı bi ses bi ortak arkadaş onun mevzusu herşeyi mahfediyor.kocam değişti o günden sonra inkar edemem.kızına bana eve bağlı bi ev babası oldu yaptıklarından da pişman ama bu benim içimdeki yaranın kanamasını durdurmuyor işte.o olan oldu önümüze bakalım diyor ben maziyi silemiyorum bi türlü...yıllardır giymediğim şort giyiyorum şimdi,özelliklede zayıflayınca kendime olan güvenim yerine geldi.ama yıllarca emek verdiğim bi sevgi onun yüzünden tükendi.şimdi artık ben değil o üzülsün .beni kaybederse ne yaparım die düşünsün...aklımdan asla onu aldatarak falan intikam duyguları geçmedi.ona en büyük ceza benim sevgimi kaybetti... beter olsun...parası için adam sevicek hatun doluu..oysa ben onu o die sevdim...çıkarsızz..

eşinin pişman olduğunu sana ve çocuguna bağlı olduğunu söylüyorsun,eger eşinin yaptıklarını unutamıyorsan neden hala birliktesin ...
ya olanları unutmuş gibi yapıp hayatınıza kaldığınız yerden devam edeceksiniz yada boşanacaksınız...

allah bıldıgı gıbı yapsın o herıfi ( eşiniz dıyemıyorum cunku sizin gibi bı hanımı hak etmiyo)Çok üzgünüm çoook

ben bıle okurken sınırden öldüm
kımbılır siz ne acılar yasadınız

sizin yasadıgınızın bın katını yaşar umarım oda:teselli:

işte benim en büyük sorunum pısırıklığım.kendi içimde hesaplaşmam bitmedi diyorum ya başka bi kadın belki o an alır bavulunu bebeğini giderdi.ben gidemedim.yapamadım.yanlış anlamayın lütfen ama ben belkide onsuz kalmaktan korktum.çünkü 11 yıllık bi ilişki ve çok seviyordum.bir anda bitmio ama yaşananlarda unutulmuyo.çok zor bi denklem.ifade ederken bile zorlanıyorum.onsuz kalmaktan korktum dediğimde belki o zaman sana müstahakmış diyeceksiniz ama gerçekten allah yaşatmasın ama başa gelmeden anlaşılmıyor..

Söyleyecek o kadar çok şey varki. Ama susuyorum. Bu yaşıma kadar çok şey gördüm ama bu kadar terbiyesizlik görmedim. İlahi adalet diyorum ben her zamanki gibi.

inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa içim acıdı ağladım vallaaa

Back
X