Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı.aynı hastanede yaklaşık bir yıl öncede ben doğum yapmıştım.hamileliğimin son ayında aldatıldığımı öğrenmiştim doğumdan sonrada eşimin beni çok yakın bi arkadaşımla aldattığını öğrendim.üzerinden bir yıl geçmesine rağmen ne unutabildim nede kendi içimde hesaplaşmam bitti.doğuma gitmeden evvel eşim sevgilisinle buluştu sabah sabah...ben bunları iyi niyet zannederken meğer arkamdan ne dolaplar dönüyormuş.bugün hastanede aynı şeyleri düşündüm.yattığım yatağa baktım,onunla ilgili kurduğum hayalleri düşündüm ve o gece ona attığım mesajı.o sıra aldatılmamın günü birlik bi olay olduğunu zannettiğim için ona herşeyi geride bıraktığımı,önümde bebeğimizle upuzun bi ömür olduğunu falan işte...sonra herşeyi öğrendikten sonra şimdi fotoğraflara bakıorum da sevgilisi bizim fotoğrafları çektiği için onun yüzünde ne sıcak bi ifade,ne samimiyet.ben ona sarılmışken o elini asker arkadaşıymışım gibi omzuma koymuşş.gözlerinde sinsi ve içten pazarlıklı bakışlar...sarılır öperse sevgilisi kızar çünkü onu düşünemedim tabi o an.bugün o günü tekrar tertemiz yaşamayı çok istedim.omzumda sımsıcak bi el aradım.yapayanlızdım.şimdi ise ruh hastası gibi herşeyi takan kendi kendi kendine konuşan kendine sürekli kızan kendinden nefret eden aptal geçimsiz bir insan oldum sayende kocacım...hayata dair tüm ümitlerim herşeyim bitti benim..sen istediğin kadar hafife al şu anda yaptığın gibi hiç umursama istersen ama ben kötüyüm.hemde çok kötüyüm.beni hayatta yaşayabileceğim en güzel günleri hep zehir ettin.hatırlanmaz bi hale getiirdin.hakettiğime inanmıorum.herşeyden önce sevgime saygı duysaydın.aramızda ne saygı nede sevgi war şimdi.aptal insanlar gibi saçma şeylerden kavga çıkarıoruz.saçma salak yaşıoruz.iyimi oldu böyle?bana yaşattıkları bana kapak yapmana değdimi kocacımmm...ben bu kadar mı kötüsünü hakediyodum...??seni asla affetmicem sevmiorum da seni.sadece çocuğumun babasısın.senden ayrılıp ekmeğinede yağ sürecek değilim...gözüm açıldı çok şükür...şimdi bunları neden yazdın die sorarsan onuda açıklıyım...bugün tekrar o günleri yaşadım.bana yaşattığın acıyı hatırladım.o zor zamanlarımda yanımda sen olmadığın aklıma geldi.tek başıma ağlaya ağlaya uyuduğum geceler aklıma geldi.doğumdan sonra tek başıma oturduğum senin barlarda fink attığın geceler aklıma geldi geldi de geldi..SENİ SEVMİYORUM.