Zor bi gnd, hemde ok zor...

yaşadıklarını okurken içim acıdı bu nasıl bir insanlık ya .
boşanmamakla ona ceza verdiğini düşünürken bence kendine ceza veriyorsun canım.
hergün o adamın yüzünü görüp aklına sana yaptıkları gelirken nasıl durabiliyorsun aynı evde.
çok iç acıtıcı allah yardımcın olsun.

böyle ceza olmaz be canım kardeşim..keşke olsa,yerini bulsa..ama olmaz.bir arkadaş çok güzel demişti kk da..:aldatmayı kabul etmek,erkeğin kadını aldatmasını meşrulaştırır..Allah kahretsin böyle adamları..ben ne diyimki.bu kadarıda olmaz dicem ama benim yaşadıklarımda başka çeşit..hepsinin bi inanılmaz yönü var nerede ise.

tam doğum anında olması çok üzücü gerçekten.nasıl bir vicdan ki bu kanamaktan yoksun.ey allahım,sende böylelerini affetme..
mafoldumben

boncuk aynen canım hamileyken aldatıldım lahusayken aldatıldım en güzel günlerim haram oldu bana çirkin bakımsız biri degildim bi bakan bi daha bakar ev hanımı oldum diye asla bakımsız olmadım makyajlı gezdim sırf güzel gözükmek için aldatıldıgımı ögrendigim zamanlar yıkıldım ondan nefret etim ama şimdi kendimi topladım eskiden ben gezerken peşinden şimdi o geziyo eşimden çok kızıma ilgi göteriyorum bakımlıyım kendimi toparladım salmadım evimede kendimede kızımada bakıyorum eşim gözümde yok olsada olur olmasada dıştan herşey iyi ama içte ne fırtınalar kopuyo ben onu bukadar sevmişken haketmedim bunları o baba ben anne olayım diye görmedigim tedavi içmedigim ilaç kalmadı kimin için ben ve eşim içindi şimdi kendime güveniyorum ben utanacagıma o utansın beni bu hale soktugu için herşey kızım için son bir şans ötesi yok

çok zor, ne büyük bi acı. ne kadar da acımasızlar, ne biçim arkadaş, ne biçim koca... Allah sabır versin. ama bence de ayrılmamak ceza değil. ne de olsa onlar bildiklerini okuyorlar.

en acısı hamileyken ve dogum anı içimde bir yara açtı her hatırladıgımda kanıyo kanaması durmuyo her düşündügümde her yüzüne baktıgımda çok acyoçokkkk beni balayına bi tatile bile götürmedi ama o kadınla her tarafı gezip durdu bende eşim çalışsın işi bozuk diye hiç bişey istemedim çok hata etim çok içim yanıyo şimdi tek düşündügüm eşime çok agrı gelmiş olmam beni ve kızımı taşıyamadı yük olrak gördü ya bende tepesine binecem bundan sonra yoklugunu varmış gibi alıcam elerinden hayatımı kendime güveninmi yitirdim sevgimi saygımı yitirdiya helal olsun şimdi didinsin dursun ben o eski ben olmuycam artık daha güçlü daha bakımlı daha acımasız olcam hayata haketiii

ben bi daha böyle bişey yaşatırsa direk bütün ailem ögrenecek ve direk boşanma davası açılır bunu çok iyi anladı bir daha yapamz kızınıda kaybeder beni zaten kaybetmiş

aaaaaaaayyyy sinir oluyorum erkeklere. fedakar kadın buldular mı ellerinden geldiklerince sömürüyorlar, kıymet bilmiyorlar. ama kokoş, dediğim dedik, kaprislisini bulunca da el üstünde tutuyorlar, hediyeler, gezmeler tozmalar. ne mazoşistler yaaa. hayır yani kendini zor dumuma sokunca ne geçiyo eline? insan gibi kıymet bil otur evinde, bu sevgiye, fedakarlığa layık olmaya çalış..

haklısın canım, sen artık kendin ve kızın için yaşa. eşin de sizin dilediğince yaşamanız için didinmek zorunda kalsın. belki böyle ezilince kafasını kaldırıp başkalarına bakacak hali, dermanı kalmaz. (kusura bakma lütfen, gerçekten çok üzüldüm ve çok sinirlendim, yazdıklarıma kızma lütfen)...

kelimelerle tarif edilemeyecek kadar zor bir durum cidden.. ama çok güçlü bi kadın olduğunuz sezdim.. bundan sonra da bu gücü yaşamınızın her alanında göstereceğiniz de.. mesele illa ayrılıp ayrılmamak olmuyo her zaman.. sizdeki gibi güçlü olmak/olmamak meselesi..
tebrik ediyorum çoğu kadının içinden çıkarmayı başaramadığı bu gücü kendinizde keşfedebildiğiniz için..

herkadın derinlerde veya zirvelerde gezecek ama birgün gücünü zihnini ve kendini bulacak güçlü olduğundada kendine yapılan kötülüğü adama ödetecektir

güçlüol ayakta dur başka çocukta doğurma!!!!!!!!!!!!!!!!

Allah düşmanıma bile vermesin..
kadının kadına ettiğini kimse etmiyor..
eşin tabiki kadın istesede böyle bişey yapmamalıydı
ama o arkadaşın böyle bişeye nasıl kalkışmış
nasıl insanlar var yaa bunları mezar kabul etmez atar atar...

allah yardımcın olsun canım ama unutma cocugun için iyi olmalısın güzel bir hayatı olsun senin sayende

Allah bildigi gibi yapsin o iki aptali...O bebegin gunahini nasil odicek kocaniz ve s.llik kadin ayy cok sinir oldum yaa

senden boşanıp ekmeğine yağ sürmeyeceğim diye yazmışsınız
kuzum siz kime ceza veriyorsunuz ,eşinize mi kendinize mi
hep eşinizden nefret ediyorsunuz hemde hayatınızda o var..bırakın gitsin ne yaparsa yapsın
nikah ile ona vicdan azabı çektirdiğinizi ,elini kolunu bağladığınızı mı düşünüyorsunuz ,hayatını çaldığınızımı düşünüyorsunuz...yokki böyle bişi...adam sizle nikahlı olsada olmasada hayatını yaşıyor zaten..o zaten bağları koparmış ,bir siz kalmışsınız bağlarını koparmayan...kendinize acıyacağınıza ,toparlanın ,.ocuğunuzla ilgilenin ,kendinize bir iş bakın ,hayata tututun ,ona muhtaç olmayın (her anlamda)

aldatildiginizi bile bile bosanmamaniza inanamiyorum...buyuk konusmiim ama ben aldatilsam evliligimi bitirirdim...nasil kaldirabiliyorsunuz sasirdim...

ya eger ilşkisini bitrmemişse boşa gitsin ama bitirmişse bir şans daha ver ortada çocuk olunca çok zor boşanmak yaa eger ikinci kez aldatırsa boşa gitsin be kardeşim karşıdan knuşması kolay olur evlenince daha bi zor boşamak

Kucucuk bir yavrun ve kocaman bir omrun var onunde kendini mahv ederek kinlenerek kendi kendine soylenerek kendine etmis oluyorsun o masum ve gunahsiz yavrucak umarim hissedip etkilenmiyordur bunca negatif ruh halinden... Gencsin ve hayatin kocandan ibaret degil tutki ne yazmissin "kocamin ekmegine yag surecek degilim' yani sen cocugum babasiz kalsin diye degil sadece onu bos birakmamak icin ayrilmamissin! bence ayril duzenini kur sonucta BIR KERE GELDIN BU DUNYAYA nafakani al calis ama kendi duzenini kur. nedenmi kolay soyluyorum bunu cunku sen sevmedigin bir insanla ve kabullenemedigin bir durumla yasiyorsun ve huzursuzsun.. kocanin onu acilacakmi saniyorsun sen ayrilinca asil senin onun acilacak degmeyen bir insan icin kendini heba etme bence. sevgiler

çok zor kaklısınız
hah deyince unutulmaz böyle bir şey
yazıklar olsun eşinize ve o arkadaşınıza
ama ne olur kendinizi bırakmayın
daha güçlü durun evledınız için

bugün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı.aynı hastanede yaklaşık bir yıl öncede ben doğum yapmıştım.hamileliğimin son ayında aldatıldığımı öğrenmiştim doğumdan sonrada eşimin beni çok yakın bi arkadaşımla aldattığını öğrendim.üzerinden bir yıl geçmesine rağmen ne unutabildim nede kendi içimde hesaplaşmam bitti.doğuma gitmeden evvel eşim sevgilisinle buluştu sabah sabah...ben bunları iyi niyet zannederken meğer arkamdan ne dolaplar dönüyormuş.bugün hastanede aynı şeyleri düşündüm.yattığım yatağa baktım,onunla ilgili kurduğum hayalleri düşündüm ve o gece ona attığım mesajı.o sıra aldatılmamın günü birlik bi olay olduğunu zannettiğim için ona herşeyi geride bıraktığımı,önümde bebeğimizle upuzun bi ömür olduğunu falan işte...sonra herşeyi öğrendikten sonra şimdi fotoğraflara bakıorum da sevgilisi bizim fotoğrafları çektiği için onun yüzünde ne sıcak bi ifade,ne samimiyet.ben ona sarılmışken o elini asker arkadaşıymışım gibi omzuma koymuşş.gözlerinde sinsi ve içten pazarlıklı bakışlar...sarılır öperse sevgilisi kızar çünkü onu düşünemedim tabi o an.bugün o günü tekrar tertemiz yaşamayı çok istedim.omzumda sımsıcak bi el aradım.yapayanlızdım.şimdi ise ruh hastası gibi herşeyi takan kendi kendi kendine konuşan kendine sürekli kızan kendinden nefret eden aptal geçimsiz bir insan oldum sayende kocacım...hayata dair tüm ümitlerim herşeyim bitti benim..sen istediğin kadar hafife al şu anda yaptığın gibi hiç umursama istersen ama ben kötüyüm.hemde çok kötüyüm.beni hayatta yaşayabileceğim en güzel günleri hep zehir ettin.hatırlanmaz bi hale getiirdin.hakettiğime inanmıorum.herşeyden önce sevgime saygı duysaydın.aramızda ne saygı nede sevgi war şimdi.aptal insanlar gibi saçma şeylerden kavga çıkarıoruz.saçma salak yaşıoruz.iyimi oldu böyle?bana yaşattıkları bana kapak yapmana değdimi kocacımmm...ben bu kadar mı kötüsünü hakediyodum...??seni asla affetmicem sevmiorum da seni.sadece çocuğumun babasısın.senden ayrılıp ekmeğinede yağ sürecek değilim...gözüm açıldı çok şükür...şimdi bunları neden yazdın die sorarsan onuda açıklıyım...bugün tekrar o günleri yaşadım.bana yaşattığın acıyı hatırladım.o zor zamanlarımda yanımda sen olmadığın aklıma geldi.tek başıma ağlaya ağlaya uyuduğum geceler aklıma geldi.doğumdan sonra tek başıma oturduğum senin barlarda fink attığın geceler aklıma geldi geldi de geldi..SENİ SEVMİYORUM.

sana bu kadar acı çektirmiş birini daha niye hayatındas tutuyorsun ki bırak ve yaşamaya bak tabiki büyük ve çok kötü zor bir acı..
ama hayat devam ediyor yavrun için iyi bir gelecek için seninde umutla tutabilmen için yeni bir başlangıç yap
kalk ayağa bir dışarı çık havaya bak insanlara bak aslında dert dediklerimiz bizim içimizde saklı tuttuğumuz acılar onları dışarı at çevrene bak çözümsüz dertli yoktur onu çözümsüzleştiren bizleriniz yeni bir gelecek yeni umut dolu biri çıkacak bir gün karşına belki ve senin omuzlarından tutup ayağa kaldıracak sevmediğin bi insan için bu kadar acı çekmemlisin boşver gitsin o yaptığıyla elbet birgün pişman olacak ama seni kaybetmeliki değeri anlamalı hala nikahın altında seni aldatmasına izin vermemlisin canım hiç değmez üzme kendini o gün belki çok büyük acı yaşadın ama rabbim sana bir melek gönderdi bebğini onu düşün ve hayatttan ümidini kaybetme unutma ne yürekten seven sadakatli insanlar var onlardan çıkar karşına bi gün umarım acın muhakkak dinecek tabiki unutulmaz ama seni büyütür daha sağlam bi insan yapar hep iyi tarafını düşün ve o değmez kişiyi sil at a.s

Back
X