Zor bir aileye gelin gidiyor olmak

Resmi
Nikah neden oldu? Suan annesinin esininde gercek yuzunu
Gordun.. birde ne zamandugun? Kim
Bilir o zamana kadar daha neler goreceksin.. keske acele etmeseydin nikah icin.. evlenmek kolay bosanmak zor
Nikahin erken olmasına karsiydim hala da öyle çalıştığım işyerinde isim ağırdı tazminatımi alabilmek için yaptım

Eşimin ailesinde bir tane prenses var sinirimi bozuyo rahatça bagirabiliyor

Bu tip şeylerin çözümü yok ya evleniyorsanız ailesini de kabul edeceksiniz bir şekilde ya da ben uğraşamam diyorsanız ayrılacaksınız bu kv ler filan düzelmez isterseniz kanat takıp melek olun

Şimdiden geçmiş olsun hiçbir şey yapamazsınız değişmezler. Bu noktada eşinizin annesini susturması gerek sizin değil. Benim annem eşime saygısızlık yapsa neden ikisini bir arada bırakıp tartışmalarını, birbirlerine olan rekabetini izleyeyim ki? Terbiyesizliği kim yapıyorsa annemde olsa sınırını çizerim sustururum. Ana kuzusu erkekler onu yapamıyor işte.

Yapamazsa kaybeder beni

Yapamazsa kaybeder beni
Sizi kaybetmek umurlarında değil zaten. Siz evlenmiyorsunuz, kendi deyiminizle gelin gidiyorsunuz. Bu şekilde siz kabul ettiğiniz sürece size istediklerini dayatırlar. Sizin düşünceniz evleniyorum, ev kuruyoruz olursa dimdik durursunuz, gelin gidiyorum olursa bunun gibi daha çok sıkıntı yaşarsınız.

Eskiler öyle der ya hani aile akraba ortamı olacak diye öyle yazdim

İmam nikahı ve düğün yok ya o yüzden tam evli sayılmayız
Hahaha daha neler ya evli olmanın düğünle ne alakası var hadi inançlı insanlar için imam nikahı tabi ki şart da, resmî nikah varken düğün olmadı evli sayılmayız olmaz. Neyse ben burayı geç gördüm sizin için iş işten geçmiş biraz şuan ayrılmazsınız boşanma davası açabilirsiniz ama konuda okuduklarıma bakılırsa baya sıkıntı yaşayacaksınız yani kv ile görüşmeme seçeceğiniz varsa hani o zaman belki bir nebze rahat edersiniz

Evet genel anlamıyla tam da böyle sanırım, Yorumunuz, aslında evlenmeden önce eşlerin birbirinin yetiştirilme tarzlarıyla uyumuna bakılmalı diye düşündürdü. Kimse değişmeyeceğini göre ben bu aksaklıkları tolere edebilir miyim, eşim bendeki aksaklıklara uyum sağlar mı demek gerekiyor galiba

Görüşmesek daha iyi sanki

Sizin duruşunuz sağlam ce net olmadığı için önce eşiniz, sonra kayınvalideniz ve diğerleri size böyle davranıyor. Onlara bu hakkı siz veriyorsunuz. İlk başta şu gelin gitmek sözünden vazgeçin. Siz evlenşyorsunuz, ev kuruyorsunuz, sevdiğiniz kişi ile hayatınızı birleştiriyorsunuz. Kimseye gelinlik yapmak değil aracınız. Siz düşüncelerinizi değiştirince sözleriniz değişecek, sözleriniz değişince duruşunuz değişecek. Herşey sizde başlar.

Karsında çirkef bi insan varsa kavgada işe yaramıyor susmakta. Yada ben bulamadım. I dont know

Eşiniz daha şimdiden sesini çıkaramıyorsa bundan sonra da ses çıkarmayacak demektir. Böyle bir evliliği gerçekten istiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…