Zor bir aileye gelin gidiyor olmak

Ilk alisverise gittiginiz zaman ki kavgadanizda da konusmamistiniz esinizle. Bu sefer kesin olun ayriliga da hazirlayin kendinizi. Degisim gormezseniz ayrilin.
Alışverişte kusmedik sadece başkası yüzünden tartıştık sonra kv bana demedigini bırakmadı yeğenini savundu bana 3 tane kızımız var laf soyletmeyiz diye bende esimle kavga ettim

Alışverişte kusmedik sadece başkası yüzünden tartıştık sonra kv bana demedigini bırakmadı yeğenini savundu bana 3 tane kızımız var laf soyletmeyiz diye bende esimle kavga ettim
Hatirliyorum konunuzu o zamanda yorum yapmistim size. Sizde yorumlarinizda esinizle konusmadiginizi soylemistiniz ona binaen soyledim ben.

Resmi
Nikah neden oldu? Suan annesinin esininde gercek yuzunu
Gordun.. birde ne zamandugun? Kim
Bilir o zamana kadar daha neler goreceksin.. keske acele etmeseydin nikah icin.. evlenmek kolay bosanmak zor

Şimdi siz söyleyin erkek tarafının talebi bitmiyor ben ufak birşey dediğimde tek maaş ile yapıyorum

Şimdi siz söyleyin erkek tarafının talebi bitmiyor ben ufak birşey dediğimde tek maaş ile

Şimdi siz söyleyin erkek tarafının talebi bitmiyor ben ufak birşey dediğimde tek maaş ile yapıyorum
Ne istiyorlar mesela neyi beğenmiyorlar

Boyle insanlarla hicbir zaman duzgun gecinemezsiniz. Alttan almaya kalkarsaniz uzerinizde tepinirler. Tum hayatinizi size zindan ederler. Boyleleriyle bas etmenin formulu su: bir kez cok okkali bir kavga edeceksin. Agzina geleni soyle. Kvnin anasina kufret. Oldurmekle falan da tehdit edebilirsin. Sonrasinda pisirik gibi korkup kacacaklar. Seni rahat birakacaklar.

Insanı o raddeye getirir dimi böyleleri...Çok acı ama gerçek.

ikimizin de ortak çıkarı şu oluyor, aile evliliklerde çok önemli kadın erkek çok farketmiyor. çok varyasyon vardır bunlarla ilgili .

çorabını yıllarca annesi aldıysa karısından çorap almasını bekler. mesela eşim mekan konusunda fikir beyan etmez çünkü ona sorulmamaış kıyafet seçemez annes seçmiş.

mesela kadın eeke eşit bi ailede yatişen kız çocuğu prense gibi büyütülmüş , kocası tarafından aynı beklentiye girer.

Eşimden vazgeçme aşamasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…