- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Bugüne kadar kv ye saygısızlık etmemek adına cevap vermedim. Hep o konuştu ben dinledim. Eşim diyorki anneme rahatsız oldugun şeyleri söyle diyordu önceden. Bana ben aracı oluyum annem seni kötü bilmesin diyordu. Fakat kendisi işin işinden çıkamıyor. Afedersiniz eşimin annesi ama çok arsız konuşmalari var.Bana ilk başta itiraz etmiyordu.Beni arıyor konuşurken kulağına ablası kv nin birşeyler fısıldıyor yani baskalarindan akıl alarak hareket ediyor. Bir dediği bir dediğini tutmuyor.Aramızda 600 650 km var nisanliyiz resmi nikahimiz oldu. Eşimi istediği olmazsa düğüne gelmem gibi cümlelerle tehdit ediyor. Benim annem vefat etti teyzemi düşman belledi ki sadece bir iki kez konuştular. Ben bu kadınla nasıl kendimi ezdirmeden saygısız olmadan konuşabilirim. Eşimde bende bıktık. Birde şu var kız tarafı biziz şunu almanız gerekiyor ; bana gelince kiralicaz o kadar sinirime gidiyorki oğluna kıyafet istiyor bana birşeyi kiralamaya çok görüyor.
Eşimle 3 gündür gorusmuyoruz.Tartistik birkaç konuşmayalım dedim.Kararli olduğumu nasıl gösterebilirim.?
Eşimle 3 gündür gorusmuyoruz.Tartistik birkaç konuşmayalım dedim.Kararli olduğumu nasıl gösterebilirim.?
Son düzenleyen: Moderatör: