Ben öncelikle 18 yaşındayım . Bir sevgili vardı önce bizim için herşey zordu çünkü eski sevgilimin arkadaşıydı önce herşey zordu önce ben sevdim sonra o sevdi ne kadar doğruysa bana ilk defa karşılıklı sevgi yaşadığını söylemişti benimle sonsuzluk istediğini söylemişti ve hayatında tek kızı sevdiğini söylemişti ama onu unuttuğunu söyledi ve benle ilk defa karşılıklı ilişki yaşadığını söyledi.Herşey normaldi akşam bizim konserimiz vardı ve benim yakın erkek arkadaşım geldi kankam ama oda eskiden beni seviyodu sevgilimde bunu biliyordu. ve biz biraz dip dibeydik şarkı söyledik ve en fazla 5 dkka yanımda durup gitti sonra bana dediki sevgilim sen onunla çok yakındın bu manzaradan sonra olmaz dedi seni seviyorum tahmin edemeyeceğin kadar ama dedi o manzaradan sonra olmaz dedi ya dedim o benim arkadaşım seni nekadar çok sevdiğimi biliyosun dedim sonra gittim yanına yüzyüze konuşmaya konuştuk sen benden ayrıldın dedi o hareketlerinle ya dedim senden nasıl ayrılıym çok seviyorum dedim sonra sinirlendim beni öyle görünce kendime bişey yaparım diye düşündü eve gidince bana mesaj at dedi annemin numarasını aldı kendime bişey yapmıyım diye ayrıldık diye sonra eve geldim bi sürü mesaj yazdım sonra aradık konuştuk ben seni sevdim seviyorumda ama o manzaradan sonra olmaz gibisinden konuştu en sonunda bana mesaj atma ç.ok dolduğunda ara dedi kapattı . Ben anlamıyorum seven insan ayrılır mı ? ben o kankama ne sarıldm ne bişey yaptm sadece şarkı söyledik yanımda durdu konser hali . yok o bana karşı bişey hissediyomuş normal arkadaş değilmiş falan. ben ona karşı hissetmedikten sonra o hisssetse ne yazar ? ayrıca sevse bırakır mı beni . Yaptıkları beni üzmemek için bahane mi bilemiyorum . çok karışık .