- 1 Şubat 2015
- 3.693
- 9.611
- 358
- Konu Sahibi lou salome
-
Yaa haklısın..ama ben ona gidip yemek yaptım 2 gün önce.O da belki ağır bir gribin ardından , ona gidip bir çorba pişireceğin mütevazilikte bir beklentideydi :)
Küçük jestler herkesi mutlu eder .
belki biraz naz yapıp sizin tarafınızdan bakılmak istenmiştir sevgilinizKızlar çok zor bir hafta geçirdim. Ölüm hariç bir insanın başına gelebilecek en zor şeylerdendi yaşadıklarım diyebilirim.
İşyerinde dedikodular... Asılsız ve haksız. Kulagima gelen bazı şeyler oldu. Erkek arkadaşım da bu işyerinde eskiden çalışıyordu. Onun da benim de içinde olduğumuz bazı laflar edilmiş. Erkek arkadaşım duyunca delirdi. İşyerimi basmaya kalkti. Bunu olayin şiddetini anlayin diye söylüyorum.
Sonra mesleki bazı dertler. Şehir degistirmemi bile gerektirecek şeyler oldu. Bütün haftamiz stresle ve beklemeyle geçti.
Hakikaten korkunç bir haftaydi. Sevgilim bugün işlerini halledip evine geçmiş. 1 haftadır gripti. Bugün yarın iyilesir tamamen.
Konu şu. Ben bugun iş çıkışı bana "sevgilim sen çok bunaldin. Hadi gel yemege gidelim..ordan bir yerde biseyler içeriz" der diye düşünüyordum. Ama grip oldugu icin evine gitmiş! Bunu da onu arayinca öğrendim. Ne iyilesmez grip arkadaş.
Dedim ki "canım ben bu kadar bunalmisken neden plan yapmadik? Neden evine gittin. Ve bana eve geçiyorum bile demedin. "
Kızlar ben maddi beklentiler içinde biri değilim. Küçük Şeyler ve düşünülmek beni mutlu eder. Tek istedigim manevi destek yaa. Sevgilimi uzak hissediyorum..hele de böyle şeyleri düşünemeyince o.
Cinsel hayatımız iyi. Muhabbetimiz iyi. Egleniriz. Ufak sorunlar yaşadık ama o çözmeye gayret etti. Vs. Köklü problemlerimiz yok aslinda.
Ama insan zor bir haftanın ardindan sevgilisine hadi seni almaya geliyorum, kafa dagitmaya ihtiyacın var demez mi yaa. Çok Üzgünüm.
Yaa haklısın..ama ben ona gidip yemek yaptım 2 gün önce.
O beni arayıp bitkinim, seni disari cikarmak isterdim ama kotu hissediyorum dese sana gelip çorba yapiyim derdim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?