zor bir haftanın bitiminde

lou salome

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
3.693
9.611
358
Kızlar çok zor bir hafta geçirdim. Ölüm hariç bir insanın başına gelebilecek en zor şeylerdendi yaşadıklarım diyebilirim.

İşyerinde dedikodular... Asılsız ve haksız. Kulagima gelen bazı şeyler oldu. Erkek arkadaşım da bu işyerinde eskiden çalışıyordu. Onun da benim de içinde olduğumuz bazı laflar edilmiş. Erkek arkadaşım duyunca delirdi. İşyerimi basmaya kalkti. Bunu olayin şiddetini anlayin diye söylüyorum.

Sonra mesleki bazı dertler. Şehir degistirmemi bile gerektirecek şeyler oldu. Bütün haftamiz stresle ve beklemeyle geçti.

Hakikaten korkunç bir haftaydi. Sevgilim bugün işlerini halledip evine geçmiş. 1 haftadır gripti. Bugün yarın iyilesir tamamen.

Konu şu. Ben bugun iş çıkışı bana "sevgilim sen çok bunaldin. Hadi gel yemege gidelim..ordan bir yerde biseyler içeriz" der diye düşünüyordum. Ama grip oldugu icin evine gitmiş! Bunu da onu arayinca öğrendim. Ne iyilesmez grip arkadaş.

Dedim ki "canım ben bu kadar bunalmisken neden plan yapmadik? Neden evine gittin. Ve bana eve geçiyorum bile demedin. "

Kızlar ben maddi beklentiler içinde biri değilim. Küçük Şeyler ve düşünülmek beni mutlu eder. Tek istedigim manevi destek yaa. Sevgilimi uzak hissediyorum..hele de böyle şeyleri düşünemeyince o.

Cinsel hayatımız iyi. Muhabbetimiz iyi. Egleniriz. Ufak sorunlar yaşadık ama o çözmeye gayret etti. Vs. Köklü problemlerimiz yok aslinda.

Ama insan zor bir haftanın ardindan sevgilisine hadi seni almaya geliyorum, kafa dagitmaya ihtiyacın var demez mi yaa. Çok Üzgünüm.

O da belki ağır bir gribin ardından , ona gidip bir çorba pişireceğin mütevazilikte bir beklentideydi :)

Küçük jestler herkesi mutlu eder .
Yaa haklısın..ama ben ona gidip yemek yaptım 2 gün önce.

O beni arayıp bitkinim, seni disari cikarmak isterdim ama kotu hissediyorum dese sana gelip çorba yapiyim derdim ben.

belki biraz naz yapıp sizin tarafınızdan bakılmak istenmiştir sevgiliniz

Yaa haklısın..ama ben ona gidip yemek yaptım 2 gün önce.

O beni arayıp bitkinim, seni disari cikarmak isterdim ama kotu hissediyorum dese sana gelip çorba yapiyim derdim ben.

Olsun çorba bahane zaten .

Git sen bence . Her şeyin yolunda gittiği ilişkilerde , ufak tefek beklentiler için can sıkmaya değmez .

Hem hastalık insanın beyin hücrelerini yakıyor :)) düşünememiştir .

Zamanla insanlar eğlence gezme istekleri azalabilir üstelik birde hasta ise

Ölüm haricinde bir insanın başına gelebilecek herşey mi? Allah korusun aldatılmak, sağlığını kaybetmek, malını mülkünü kaybetmek, tecavüze uğramak vs vs gibi dertler var bu hayatta. Allah bunlardan saklasın, derdiniz bu olsun.

Ben bazen salak hissediyorum kendimi. Senelerce o buluşalim desin diye beklemedim. Su an sana ihtiyacim vae hadi buluşalım musaitsen dedim.

Bir kadın nasıl ki söylenmeden erkeği ona bir şeyler yapsın istiyor ise, bir erkek de kadınından böyle şeyler bekler.

Söylemez, ima etmez. Ama ister. Hatta kadından daha çok.

Biyere gitmek yerine onu iyileştirmeye, iyi hissettirip güç toplamasına yardım edin, film izleyin, nedir yani? Hastaymış.

Hastayken bende evde battaniye altında tek başıma vakit geçirmek istiyorum,hoş 4 senedir mümkün olmadı bu ama,yinede öyle.
Belki gerçekten kafasinıda bedeninide dinlendirmeye ihtiyacı vardı,ondan gitti eve.
Başka bir sorununuz yoksa üzerinize alınmayın derim bu durumu.

Son zamanlarda grip öyle cok çabuk geceniyor malesef. Ve bi hastalığın ardından vücut da cok yorgun oluyor. Belki de basbasa takılmak size daha iyi gelebilir :)

Konu sahibi ne tatlisin ,yazmissin ya oyle masum masum icime dokundu
Valla ben de su an felaket hastayim, yemek yapasim yok,kolum kalkmiyor, oglum uyumamak icin direniyor ve ben elimde bir kupa adacayiyla surunuyorum evde. Su an biri bir kap yemekle gelse az bise cocuga baksa hic de fena olmazdi o yuzden sen yap bir corba dayan sevgilinin kapiya. Evet iki gun once yapmissin da bir daha yap yazik, zaten erkeklerin yaridan fazlasi tek hucreli,o var olan hucreleri de hastalikta eriyip akiyor yerlere dusunememistir

Yav kızlar çok sagolun.
Çok iyi niyetlisiniz.
Belki de haklısınız.

Ama ben onu galiba uzak hissettim de ondan.

Al benden de o kadar. Rezil bir haftaydı. Işim yok işsizim. Evde oturmaktan şiştim. Moral bozuklugundan yemek yiyemiyorum.
-terk etmek zorunda kaldığım sevgilimi cok özlüyorum. Bu yoğun duygu bu hafta beni cok yordu.
İş yerinde ki probleminize bi sey diyemem kötü olmuş. Ama ufak tefek şeylerden nem kapmayin. Hasta oldugu icin ilgilenememis sizde soguk duruyor sanmissiniz. Agzinizin tadini kaçırmayın boşu boşuna.

adam hasta gidip yatmış

siz de gidin yanına yatın

dışarıda hem de cuma günü o hastalıkla ne işi var ki

o da ilgi bekliyordur

ilgi sadece kadınlara gösterilecek bir şey değildir ki

Haftanız kötü geçmiş ya, sanki biraz fazla alınganlık ediyorsunuz gibi geldi bana :) Sıkmayın canınızı inşallah her şey yoluna girer bir de erkekler pek ince varlıklar değil ruhunuzu tamamiyle anlayamazlar, bir de bunun için üzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…