Zor Bir Karar

Ama bence siz bunlardan pek de sikayetci degilsiniz cunku bunlar sevildiginiz icin simarmalar nazlanmalar ayy ne guzel yhaa biz de cok yakisan mutlu bi ciftiz ama sizin muhabbetinizi sevdim iyisiniz bence bunu doya doya yasayin

Yada dersinki isyerinde bana da is ver, hem hayatimiz hem isimiz bir olsun. Sirkette ortak ol. O zaman bak bir sey demem. Ama gene de cocuk dusunuyorsan, ve istiyorsan o cocugun stabil bir yere ihtiyaci olur.

Cocuk dusunmuyoruz. Planimiz dahilinde cocuk yok.
sirketinde is vermeyi bana teklif etti
yuksek maasli ve sigortali calisanim ol istersen diyor.
bunlarda sorun yok.
benden anac bir yaklasim beklemesinde de sorun yok
erkegimi mutlu etmemin benim acimdan gurur yapilacak bir durumu yok.
simartilmayi sevdigim kadar
simartmayi da severim.
Mutlu olsun
ben onun mutluluguyla beslenirim
o benim sevgimle

Ams bir gun olur da biterse
ben kendimi hic bilmedigim bir yerde hayal ediyorum
yalniz ve kimsesiz
bu durum icime kara bulutlar corekleniyor.

Yarin birakirmi diye evlilik yapilmaz zaten herseyi yasamayi goze alarak evet dersin. Yatin birakir mi diye karar vermek garanticilik olmuyor elbette tum sartlar uygunsa evet derdim . Sadece bu sebepten vazgecmezdim

Cocuk istemiyorsan, sana is vericekse, ve bu garanti bir is olucaksa kalbinin sesini dinle derim. Ama kendini maddi anlamda garanti altina alman lazim. Ya bir gun iliskininiz bir sekilde sona ererse cirkin veya guzel bir sekilde o zaman B planin var mi ona bak derim. Cunku su an dayanabilecegin bir garantin var (sanirim kadrolu ogretmensin deyil mi ?) Eyer B planin olucaksa, ki bu sirkete ortak olmak gibi olabilir, o zaman dusunme sonunu. Sonucta bu dunyada hersey bizim icin. Allah korusun ayrilik deyil de olum de olabilir.

Kusura bakma, yapim geregi garantici bir insanim. O yuzden umarim seni sIkmiyorumdur.

PS: Yazdiklarima baktim da cok maddiyatci gibi olmus. Ama ne bileyim o ulke senin bu ulke benim, yas gidicek bir yere diye dusundum, turlu olasi senaryolari canlandirdim, boyle bir sey cikti ortaya.
Konu sahibim ben bile ne diyorum ben oldum valla.

herneyse icinden hangisi en dogru gibi gorunuyor sen onu yap ins.

Ileriyi hangimiz görüyor ki? Görsek bi cok yola girermiyiz? Hicbirseyin garantisi yoktur, yok diyede vazgecilmez biseylerden... Seviyorsaniz biraz olsada mantiklisa, ki asikmisiniz, iliskiniz iyi ilerliyormus, hem calisacaksiniz hem dünyayi gezeceksiniz, hem birlikte olacaksiniz, yani pekte mantiksiz degil....olduki ilerde yollariniz ayrildi, sonucta mesleginiz var bi sekilde yine is bulup ayakta durabilirsiniz, burda kendinize güveniniz önemli....

Bem de garanticiyim. Yas tahtaya basmam kolay kolay.
bunu hayat bana ogretti. Yapim bu degildi.
herneyse

Ben sozlesmeli olarak ozel bir okulda ogretmendim. Istanbul-atasehir de
birkac ay once ankaraya geldim
yerlestim.
Esas meslegime suan icin ara verip sektor degistirdim
tabiki sevgilimin onculugu ve destegi ile
grafik-tasarim
Dugun cekimleri, album ve tasarimi
web sitesi tasarimi ve buna benzer seyler

Ayni evi paylasmiyoruz
onun istegi ayni evi paylasmakti ama
suan birlikte kaldigi kisi dis isleri bakan danismani
Dolu bir insan
Saygin cevresi olan biri
ortak kararla onunla birlikte kalmasina karar verdik.

Is hayatinda elit bi ortam edinip saygin bir statu elde etmesi adina.

Bunun disinda ise
herseyimiz birdir.

Aslinda fazla dusunecek birsey yok yazarken daha net gordum bunu

Gordum ki zaten akli basinda hareket etmisiz.

Ama iste insaniz...

Hic bir sey de zaten yuzde yuz garanti deyil. O zaman kalbinin sesini dinle. Zaten su an icin de yaptigin is onun destegiyle basladigin bir sey. Allah gonlune gore versin. Mutlu olun ins.

Evleneceğim insanla her yere giderim Gerçi evliyim,çocuk da var ama giderim yani sizin yerinizde olsam. Bir de yazdınız mı bilmiyorum,sevgilinizin ailesi evlenmeniz durumunda sizin önceki evliliğinizi sorun edecek tarzda insanlar mı?

Ben giderdim ya. Hayatım işimden ibaret değil sevdiğim adam ile dünyayı gezmeyi yeğlerdim.

Ben burda ki kandınların bazılarını anlamıyorum..Ne demek ileride neler yaşanacağı bilinmez sizi bırakabilirde işinizi bırakmayın gitmeyin falan.Arkadaşım siz biriyle sevgiliyken evlenmeyi düşündüğünüzde bunları düşünüyor musunuz ozaman evde kaldınız bu beni ileride bırakır düşüncesi nedir?? Başımıza neler gelir kim bilebilirki rabbimden başka cahil olmayın yaaaa..Büyüüüük aşkla evlenip yuvalarını kuran nice insanlar var sonu hüsranla biten..Saçmalamayın allah aşkına..Elbette iş önemli ama bir eş seçimi kadarda değil..İşini beğenmedin çıkar başka iş bakarsın yaa eş öyle olmuyor işte maalesef.

İş her zaman bulunur arkadaşım ama ruh eşi hayatınızı paylaşacağınız insanı bu devirde bulmak hiçde kolay değil..Eğer evlenecekseniz bence düşünmeyin ve bu yola girin..Benim için mesele dünyayı dolaşmak değil..Önemli olan evleneceğiniz adamın size yakışır olması ve sanırım sizde bu yönde mutlusunuz..Bence evlenecek iseniz durmayın tutun elinden ve hayatınızı kurun

Ben mi yanlis anladim acaba, bir cok yorum evlenmeyi dile getirmis de konu sahibi evlilik düşünmüyoruz dememis miydi? Bu durumda elbette ilerisi icin biraz dusunmesi gerekli...

Yani onunla gezebilmek için işini mi bırakman gerekiyor?
Evlendikten sonra olabilir tabi ama zor bir karar tabi.

5 yıllık ilişki sonrası sevgılız hala evlılıkten söz etmıyorsa ben o adamla hıçbır yere gıtmem. ayrıca kusura bakmayın ama evlılığı düşünmeyen siz degılsınız bence karsınızdakı
ruh esısenız...sevılıyor sevıyorsanız.....hayatınızı maddı manevı yoluna koyduysanız ve hala evlenmıyorsanız ordada sevgıyı aramam
ama evli olsaydınızda gidin derdım meslegınız altın bılezıgınız hep elınızde sonuçta,ama bu fırsatlar bır daha ele gecmeyebılır

Evlenip mi gideceksiniz? Evlenmeden mi? Evlenecekseniz hay hay gidin tabi ki ama evlilik yoksa ben olsam işimi bırakıp gitmezdim.

Farklı bakışlar aramışsın
Bence görmeye cesaret edemediğin şeyler var
Sevgilinin oturmuş bir işi var ama senin mesleğin olsa da oturmuş bir düzenin yok
Onun yanında çalışsan bile her konuda ona tabi olacaksın, bir müddet sonra bu insanı yorar
Evlilik düşünmüyorum demişsin, bu daha önceden yaşadığın tecrubeden olabilir ancak beş yıllık bir ilişkinin sonunda sevgilinin seni buna ikna etmesi gerekirdi. Bunu yapmadığına göre ucu açık bir yolunuz var, bir hedef yok, bir dönem için bu özgürlük çok güzel bende yaşadım ama sonrası için insan düzenli bir aile hayatına ihtiyaç duyuyor.

Eğer 20 li yaşların başında bir genç kız olsaydın sana takıl peşine dünyayı gez derdim ama değilsin. Yerleşik bir hayat için gerekli yaşa gelmişsin, bundan sonra artık geri gidersin. Bundan sonra artık kaybedilen zamanları telafi edecek zamanın yok, bu hem maddi hem de manevi açıdan böyle.

Ben insanların aykırı bulduğu çok şey yaşadım ancak bir noktada hayatın gerçeklerini kabul etmek gerek, sevgili olmakla eş olmak birbirinden çok farklı. Güzel heyecanları var hayatın ve sen bunları 5 yıl yaşamışsın, bundan sonra artık Allah ömür verirse ileriyi planlamak zamanı. Ben yapı olarak biraz garanticiyim sanırım, çok uzun oldu yazdıklarım:) Anlatmak istediğim ondan emin olmadan, bir aile kurmadan yeri yurdunu, düzenini bozma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…