Zor Bir Karar

Gezmeyi, yeni yerler görmeyi seviyor musun yoksa bir yere kök salmaktan hoşlanan biri misin bu soruya vereceğin cevap zaten herşeyi çözer...

Evlilik bir süre sonra monotonlaşır, iyi haber siz sürekli hareket halinde olacağınız için sizde olmayacak. Eğer sabit bir işin olsaydı bir düşün derdim ama freelance tasarım yaptığın için kendi işini de devam ettirebilirsin ve inan bana böylesi daha keyifli oluyor çünkü tasarım dikkat gerektiren kimi zamanda sancılı bir iştir, zaman zaman tıkanır kalırsın, duygularını ve beyninin görsellikle alakalı kısmını sürekli beslemen gerekir yani gözlemlemelisin, incelemelisin ve hissetmelisin bu açıdan farklı kültürlerde ki reklam anlayışı senin ufkunu açabilir derim.

Ayrıca, etrafına bir bak... Herkes sevgi aşk diyor ama emek veren yok veya tek taraflı yaşanıyor çoğu şey ve insanlar mutsuz.Diyeceğim o ki sevgiyi bulmuşken kaybetme,hayatını yaşa...

Benim erkek arkadaşım da ben de devamlı seyahat halindeyiz mesela, kimi zaman beraber kimi zaman ayrı ayrı memnun muyum, evet hemde çok :)

Ben olsam giderdim. Serbest olarak tasarım yapmaya devam edebilirsiniz. Öğretmenliği bıraktığınızda belli nir sure sonra tekrar baslayabilirsiniz futbolculuk gibi degil ki bu yapmadığın sürede gerileyesin.
Sevmek sevilmek kolay bulunan seyler degil. Ilişkinize verdiginiz emegi duşunun ve bence değer. bunu isimi bırakmak fedakarlık yapmak Gibi düşünmeyin.

Normal bi ogretmen olsaydiniz hic dusunmeyin derdim ama ozel egitim cok farkli sadece kadro ile bagli olmuyosun duygusal baglar cok daha baskin oluyo ama dunyayi gezmek mukemmel bi fikirrrr

Yani bu mesajda hala notr um diyeyim

Normal bi ogretmen olsaydiniz hic dusunmeyin derdim ama ozel egitim cok farkli sadece kadro ile bagli olmuyosun duygusal baglar cok daha baskin oluyo ama dunyayi gezmek mukemmel bi fikirrrr

Sadece dunyayi gezmek olarak bakmayin olaya yahu

Ona bir de anne lazim arkasini toplayip hastalandiginda nazlayacak.
Bazen sirf nazlayayim diye hasta taklidi yapar

Bana ve isime saygi duyar duymasina da en cok istedigi de hayatini kolaylastirmam

sevgilim sayende utu yapmaktan kurtulacagim, biktim yahu. Sayende deli gibi sabahlara kadar calismaktan da kurtulacagim. En azindan bana bir corba yaparsin ask! Yaparsin degil mi ask

Tarzinda talepleri :)

Iyi de bunlar enteresan veya olaganustu beklentiler degil ki. Zaten artik bir anlamda hayati paylasmaya baslayacaginiz icin olmasi gereken paylasimlar. Ve tabii tek tarafli olmayacak olan paylasimlar.

Iyi de bunlar enteresan veya olaganustu beklentiler degil ki. Zaten artik bir anlamda hayati paylasmaya baslayacaginiz icin olmasi gereken paylasimlar. Ve tabii tek tarafli olmayacak olan paylasimlar.
Enteresan degil tabiki. Neden olsun.
Basimin ustune her istegi.
aslinda o isin esprisiydi.
buradan aileden ayrilip bir ay orada bir ay baska yerde yasama fikri beni korkutuyor.
ona da diyorum bunu ama beni rahatlatmaya calisiyor. Bana guven diyor.

Ama biz kadinlar fazla detayciyiz.
ince ayrintilari yakalariz.
burada hemcinslerimden gorus almak istedim ki benim goremedigim detaylari karsidan gorebilecekler mi diye.

Tesekkur ediyorum her birinize tek tek.
gorusler benim icin onemli

Bazen insanlar durumu karsidan cok daha iyi analiz edebiliyorlar.
suan biraz daha rahatladigimi itiraf etmeliyim :)

Sana bir hikaye anlatayım, yurttan bi arkadaşım Erasmus öğrencilerine rehberlik ediyordu kız tıp 4.sınıftı . Sonra tuttu öğrencilerden birinin peşine takılıp Amerika'ya gitti çocuk aileden zengindi birlikte Camel tropilere katılmışlardır doluuu doluuu 5 yıl geçirip ayrılmışlar sonra ne olmuş biliyor musun bir gün Merisina bir giyim mağazasına girmiş ve bir bakmış ki bayan tıp fakültesi 4.sınıftan terk arkadaşı kasiyerlik yapıyormuş.

Hersey bizler icin.. dogrudur arkadasim. Hafizama aldim bu hikayeyi.

Burada yillardir guller gibi gecinen. Sonra da gulleri solup buyusu bozulan ciftler basligini
o kadar cok okudum ki
bir gun bana da olur mu demekten
kendimi alamiyorum

Neden olmasin
neye guvenir ki insan
guzellige mi zekaya mi kariyerine mi
bitti mi bitersin

Hic bilmedigim bir yerde
Kime anlatirsin derdini...

Ne aci

Rabbim korusun...

Senin yerinde olsam kendimi birine o kadar baglamazdim. Sonucta onun pesinden gidersen isinden olucaksin buyuk ihtimal. Zaten cocuk dusunuyorsaniz da bu mumkun olmaz. Hadi bir yil gezdin iki yil gezdin o ulke senin bu ulke benim ya sonra ?

Iste bunlari dusundukce
butun renklerimin yerini
griler siyahlar aliyor

Yada dersinki isyerinde bana da is ver, hem hayatimiz hem isimiz bir olsun. Sirkette ortak ol. O zaman bak bir sey demem. Ama gene de cocuk dusunuyorsan, ve istiyorsan o cocugun stabil bir yere ihtiyaci olur.

Bunu pek sevmedim ben sanki. Sevgiliyken iyi de gerci evlilik gecirmissiniz size anlatmama gerek yok.

valla sekerim o zaman sorucaksin, sen beni hayat arkadasi olarak mi goruyorsun yoksa sana bakan seni seven anne rolunde ama es olan birini mi istiyorsun diye.
Senin beklentilerine gore artik verdigi cevabi irdelersin.

Eskiden aşkın gözü körmüş aşk için ölünürmüş..şimdi sözde aşk sorgulanıyorsa aşk değildir..sevdiğinizle olmayıp onu kabul etmeyip işinize gömülseniz mutlu olabilecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…