Zor dayanyorum...

gulsen_23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
384
15
118
arkadaslar cok bunaliyorum esim bana cok ilgisiz.
tum bos vakitlerini arkadaslariyla geciriyor, aksam 7 sabah 5e kadar eve gelmiyor.
sizce bu normalmi?
nerdeydin ne yaptin gibi sorular yoneltigimde hemen kuran carpsin arkadaslarlaydim diyor.
daha once bir kac kez aldatildim buna bizzat abimde sahit oldu abimle dertlestigimde abim bu gece kacta geldi diyo soruyor genelde bende sabah bes diyince kopuruyor seni sevmiyor bu adam gormuyormusun bu adam yine birseyler karistiriyor diyo.
sizce de oylemidir ya bende sevilmedigimi hissediyorum ama kendimi tersine inandirmak istedigimdenmidir nedir bir muddet sonra unutuyorum ve herseyi kabulleniyorum.
offf sizce ne yapmam gerekir kizlar cok mutsuzum hemde cok

canım allah kolaylık versin gerçekten zor bir durum sanırım çocuğunuzda var valla bence gerçekten arkadaşlarıylasa bile mesaiye gider gibi onlarla birlikte olması normal değil yani siz evlisiniz en çok vakti sana ve çocuğuna ayırmalı,arkadaşlarıylada çok isterse görüşmeyi,haftada bir birkaç saat belki olabilir.helede gece saati çocuğunla seni evde bırakıyor,ne yapsan ne söylesen yeridir.
daha öncede aldatıldığını söylüyorsun,yine aynı şeyleri yaşamak istemezsin sanırım bence bir an önce eşinle konuş tavrını koy,nereye kadar böyle mutsuz yaşayabilirsinki.eşlerimiz hayatımızı renklendirmek anlam katmak için var,sorun yaratmak için değil canım.

bence canım eşin yine eski haline dönmüş .....

abinin söyledikleri doğru......karşınıza alıp ciddi ciddi konuşun yada bırakın yol verin gitsin...

alışmış karga b.. ..........durmaz meselesi bence bu...

arkadaslarımı bıde sızın var oldugnuzu hatırlatın esınıze..
gercekdende arkadasları ıle olabılır..
cunku arkadasımın esıde oyledır takıp ettıler gercekdende oyle ıdı..
ama sızlende zaman gecırmelı kendısı ıle konusun en ıyı cevabı o verıcekdır..
ama tavrınızda koyun hıc bı bayan ıhmallık ıstemezkı..
sız evlısınız ve tek gıbı yasıyosunuz sankı saatler bellı degıl..
duzenınız oturtun ..

arkadasları ıle ev tutup topluca yasasınlar o zamansengözlerimebaksanab
evı otel olarak görüyo heralde :mymeka:

Son düzenleme:
hiç normal bir durum değil....

iyi sabrediyorsun kıyameti kopartırım yerinde olsam

sen niye o evde duruyorsun ki...

o eve gelmiycek ben onu bekliycem...OLUR

Bende hiç hoş düşünceler uyanmadı eşinizle ilgili

bi insan arkadaşlarıyle her allahın günü ne yapabilir ki sabahlara kadar

yolverin gitsin

yok canim normal bir durum degil bu ve sen bunu kabullenmek zorundada degilsin.
Bence abinle konus, esin yine evden ciktiginda abin onu takip etsin bakalim dogru söylüyormu ?

sanırım belirli bir kazancın ya da yanına yerleşecek bir ailen yok.sende çare olarak herşeyi görmezden geliyorsun..allah tutunacak dal versin arkadaşım herşet o kadar açıkki...

malesef yine aynı şeyleri yaşıyorsun gibi gözüküyor.zaten aldatan bir insanın sonradan düzeleceğine inanmıyorum.bu hep tekrarlanacaktır.çok zor bir durum

neden göz yumuyorsunuz yada neden bir süre sonra unutuyorsunuz anlamıyorum ki,
herşeyin bir haddi var,sabah beşe kadar nasıl arkadaşlarla olur,başka çareniz yoksa diyecek lafım yok,ama ayakları yere basan biriyseniz,açık açık böyle gitmemesi gerektiğini anlatın....

bu durum hiç normal değil canım.:1no2:daha öncede yapmış zaten ee seven adam yaparmı bunu benneyaptımki evi gerçektende otel gibi kullanıyo.malesef aldatan birdaha yapıyor.:teselli:

Öncelikle Allah kolaylıklar versin... Eşinizin yaptığı kabul edilebilir bir durum değil yazık yani çocuğunuz da varmış size de ona da yazık... Evlilik tek kişilik bir oyun değildir ancak eşiniz sizi çoktan tek başınıza bırakmış bence boşu boşuna kendinizi kandırmayın erkek adam karısını çocuğunu evde bırakıp da sabah 5lere kadar dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirmez, bunu yapan zaten adam değildir. tabi bu benim şahsi görüşüm

Her seferinde taviz verdiğiniz için bu durumdasınız bence.
Daha öncede vukuatları olmuş eşinizin.
Abinizin dediklerini ciddi olarak bir düşünmenizi tavsiye ederim.
Eşinizlede net olarak konuşmalısınız.
Ya kendini düzeltmeye başlamasını ya da bundan sonra hayatında siz olmadan istediğini yapabileceğini söyleyin.
Artık net bir duruş sergilesiniz iyi olacak,şahsi fikrim..

Aynen katılıyorum.

Mutsuzsunuz, aileniz de sahip çıkıyor. Neden zor dayanıyorsunuz?
Hayat kısa ve bu kadar sıkıntıya değer mi?lmaz:

Eşinizin tutumu tabi ki normal değil. Bir erkeğin evini bırakıp akşamdan sabaha kadar arkadaşlarıyla da olsa takılması hoş değil.
Tamam ayda yılda bir kere olur kabul edilebilir ama tutupta bunu her akşam yapıyorsa dur demenin vakti gelmiştir.
Ancak daha önceleri aldatılmışsınız, keşke affetmeseydiniz. Şimdi hep içinizde bir kuşkuyla yaşayacaksınız.
Bence pek kolay bir yaşam değil sizinki. İyice düşünüp taşınmanız lazım.

Zaten hayatınızda olmayan bir adamı hayatınızdan çıkartmak çok da zor olmayacaktır sanırım.
Alışkanlıklar..bunları bırakmak gerçekten de zor.
Fakat bilmelisin ki cesaret insanın en büyük mutluluğudur.
Şu anda evliliğinizi sonlandırırsanız acınız geçici olacaktır
Çünkü hiç bir acı ve yas sonsuza dek sürmez
Devam ettiğiniz süre içinse bu durum süre gelecektir
Evliliğinizin artılarını ve eksilerini bir düşünün bakalım;hangisi daha ağır basıyor?
Ama unutmayınız ki ağır basan alışkanlıklarınız olmalısın
Herşeyin bir bedeli var..
Bu bedelleri hangi taraftan ödemek istemeniz ise size kalmış.

niye hala evlisiniz ben de onu anlamadım...
zira bir tarihte atılmış bir imzadan başka bişey ifade etmiyor evlliğiniz...
sabredilecek bişey değil bu...bırakın gitsin...

Sizin evliliğnizin elle tutulur bir tarafı kalmamış malaesef, eşiniz arkadaşlarıyla takılıyorda o arkadaşlarınında mı bir ailesi yok. çok saçma yani eğer ben böyle katlanırım diyorsanız birşey diyemem ama şunuda söyleyeyim giden hep sizden gider. Bir an evvel eşinizle ciddi bir şekile konuşun, gerekirse ağbinizden destek alın ve yolunuzu ayırın.

evlilikten anladığınız nedir sizin?
eşiniz sizi defalarca aldatmış, işten gezmeye gezmekten işe gidiyor, evle alakası yok.
sizin konumuz nedir burada?
sevgi hangi arada kalmış..

Eşininz aile kavramından yoksun galiba madem arkadaslarıyla berabermiş bigün sizde peşinden gidin bende seninle o arkadaslarla olmak istiyorum deyip takılın peşine eğer gelme diyorsa ozaman durum vahim hele kavga cıkartıyorsa dahda vahim..Bence bi böle deneyin bakalım tepkisi ne olacak canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…