Zor dayanyorum...

arkadaslr hepinize cok tesekkur ediyorum evet hakikat gun gibi ortada. birakip gidebilirim tek basimada ailemlede kalabilirim ama cok klasik olucak belki ama cocuklarim babalariyla buyusun istiyorum ne yazikki pilansiz bir sekilde tekrar hamile kaldim ve 6 aylik hamileyim su an cocuklarim beni bu eve baglayan tek sey galiba karsima alip konusmamin vakti geldi ama ya cocuklarimi benden alirsa korkusuda beni firenliyor inanin kafam allak bullak olmus vaziyette

Eşiniz dışarıda ne yapıyordur bilemem ama ben ağabeyinizin tavrını yanlış buldum.
Evliliklerde ne olursa olsun ortalık karıştıran oldumu bence hoş bir durum değil.
Anladığım kadarıyla birazda onun gazına geliyorsunuz.
Sonuçta kocanızla siz bir hayatı paylaşıyorsunuz,gece onunla aynı yatağa yatıyorsunuz ağabeyinizin tespitlerinden çok sizin tespitleriniz önemli.
6 aylık hamile kadına söylenecek sözler olarak bulmadım ben kocan seni sevmiyor sözlerini açıkcası.

geceleri beni evde yanlız bırakıp sabaha kadar arkadaslarıyla geziyosa
zaten o eve bi evim bi karım var diye dönmesin
zaten sabıkalı bide böyle dışarda sabahlamalar şüphe uyandırıcı
hele bide hamilesin ya gece basına bişey gelse araki adamı bulasın
bilmiyorum ben çekmezdim

strawberry abim bu ana kadar hep yapici oldu biz 2 kardesiz ve birbirimize cok duskunuz beni cok sevdigi ve uzulmemi istemedigi icin onunla ciddi bir konusma yapmami istiyor yoksa oda bosa gitsin demiyo abim ne yasadiysam hepsini biliyor bir coguna ne yazikki bizzat sahit oldu bu yorumu yapmayi hak ediyor.

Tatlım ağabeyin çok şeye tanık olmuş olabilir,sanada düşkündür mutlaka ama sana kalkıp kocan seni sevmiyor diye bir cümle kurana kadar ya kardeşini oturtmasın sevmediğine inandığı bir adamla,yada kayınço gibi çeksin kocanı bi kenara büksün kulağını.
Sen 6 aylık hamile halinle bu sözcüklere muhatap kalmamalısın bence.

Canım çocuklarımı babasız büyütmek istemiyorum diyorsun ama,çocukların zaten babasız büyüyor.Ne zaman görüyorlar babasını bu çocuklar.Ha benimde başımda bir kocaya ihtiyacım var diyeceksen zaten oda yok.Adam evinizi otel gibi kullanıyor anladığım kadarı ile.Ha sana hemen boşan demiyorum,ama bence sağlıklı düşün bir karar ver.Böyle evlilik olmaz.Evlenmek iki insanın hayatını birleştirip tek bir hayat kurmasıdır.Sen tek başına bir hayat ve evlilik yaşıyorsun.Abine gelince ben kızmadım o dıarıdan daha iyi görüyor senin yaşadıklarını,üstelik erkek gözüyle bakıyor olaya.Haklılık payıda çok yüksek.

Evli bir erkeğin her gün sabaha kadar eve gelmemesi çok saçma...
O zaman evli olmanın ne anlamı var, ailesiyle bir şeyleri paylaşmaıyorsa....
Ben asla böyle bir şeye tahammül edemem...arada belki bir gece olabilir...arkadşlarıyla toplanır...ama eşinizin ki anormal bir durum....
Çok ciddi bir şekilde konuşun....ya da abinizin de olduğu bir ortmada konuşun....Kendini düzeltsin....bakın bir bebek daha geliyormuş....her şey gönlünüzce olsun....

Bazi erkekler cidden ne olursa olsun evlenmemeli diye düsünüyorum...

Evlilik kurumuna, evliligin getirdigi sorumluluklara öyle uzaklarki...ne diye evleniyorlar birde coluk cocuk sahibi oluyorlar anlamiyorum.lmaz:

Madem amacin gezip tozmak arkadaslarinla takilmakti niye evlendin be adam?

Bu durum cekilmez arkadasim...nereye kadar sen evli dul gibi olacaksin..?

Al esini karsina konus....ya kendine ceki düzen verirsin yada bu is biter de....sen susar herseye ammennah diyor gibi gözükürsen kirmizi kar yagincaya kadar bu adam böyle devam eder....sende yedigin hirs sinir üzüntü ile kalirsin...:1hug:

Umarim düzelir....Allah yardimcin olsun:Saruboceq:

cok nadir izin veriyorum ben cok bunalmışsa git arkadaslarınla takıl diyorum o da ancak 4saat falan haftada...onun dışında işten eve gelir gidilecekse bir yere anca beraber kanca beraber..
kimse yalnızlık için evlenmedi...
abiniz aldatıldıgını mı söyledi siz gözünüzle mi gördünüz anlamadım ...
bile bile niye katlanıyorsunuz para mı yok sizde?mahkum musunuz sebep nedir*

Evli bir erkeğin sabahlara kadar dışarda ne işi varmış.Daha önce aldattığı halde bırakmamışsın şimdiden sonrada bırakmıyacaksın anladığım kadarıyla.Ama bu şekilde de devam etmesine izin verme.Çocukları peşpeşe yapsın bir eteğinde bir karnında kendisi bekar gibi takılsın yok öyle yağma.Ailesi yada senin ailen onu alıp karşılarına konuşsunlar.Umarım faydası olur.

canim cok guzel yazmissin ama ben ciddi ciddi dusunuyorum daha fazla katlanabilecegimide sanmiyorum cunku saygimizida yitiriyoruz artik madem bizimle vakit gecirmeyi sevmiyo kiminle vakit gecirmeyi seviyorsa gitsin onunla gecirsin
ben cocuklarima yetebilecegimi dusunuyorum insallah hersey diledigim gibi olur ve cocuklarimla cok mutlu bir hayat surerim
kires acmayi dusunuyorum cok super gelirim olucak bunu kendiside biliyor o yuzden neler yapabilecegimden urkuyor

allahım yardımcın olsun canım.. normal deil eşinin yaptıkları ..inşallah kötü bişiler yapmıodur..

işte BUDUR...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kusura bakma arkadasım bence sne haksızsın neden dersen adam belli sen kılıf uydurmaya görmemeye calışıosun evli bi erkegin sabah 5e kadar karısından hariç dısarda ne işi olabilir hadi dielim cıktı aksam en gec 10da gelir ama karısı bilir nerdedir kimledir öyle onun dedigine de hele ki aldatmış bi adamın dedigine de inanılmaz gidip bakcan görcen napar die...

Allah yardımcın olsun canım seni üzmek istemyorum aslında yazılacak çok şey var ama hamilesin çok üzüldüm durumuna....
böle bi adama ömrünü adarsan en büyük haksızlıgı ne cocuklarına nede eşine sadece kendine yaparsın senin hayatından gidiyor giden....

ben bastan ipleri biraktim babamlada konustum gecenlerde arkandayiz diyolar. esimle konusucam ama abileri ziyaretimize gelicek onun gelip gitmesini bekliyorum daha sonrasinda hersey bir netlik kazanicaktir hepinize yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum arkadaslar en azindan ben abartmiyormusum bundan emin oldum cunku cevremdekiler erkektir aldatir erkektir gider gezer diye diye banada bi ara artik normal gelmisti ama boyle bir hayati istemiyorum ben evli oldugumun farkina bile varamadim madem evliykende yanliz olucam ayrida yanliz kalabilirmisim benim icin cok sey degismeyecektir

durum o kadar açık we net bi şekilde ortada ki
sen onu o kadar cok sewiosun we toz konduramıosun we halaa bu duruma inandırmak istemiosun kendini
bence abinin söylediği gibi akşam 7 sabah 5 senin yanında olması gerekirken arkadaslarıyla beraber
ne tuhaf
hem bak söylüosun daha önce şahit olmussun bu tür olaylara
çok sabırlı dawranıosun bence
hem bi insan hemen yemin etmez
seni arkadaslarının yanında olduuna inandırmak için hemen yemin edio
çok yemin eden yalan söyler derler hep
cnm benim çok ii niyetlisin ama
biraz daha böyle olmaya dewam edersen kocan elden gidicek
sen ilk önce ne yapman gerektiine karar wer
ya alıp karsına düzgünce konus
ya takip et elinde somut delillerin olsun
hayır aldatmıorum arkadaslarımın yanındaydım derse die
yada resti çek

canim yorumun icin cok sagol
benim yaptigim toz konduramamak degilde inanmak istememek
tabikide bu boyle gidecek degil benimde dusunduklerim var kafamda pilanladiklarim herseyin yerini ve zamanini bekliyorum ama isterimki bu yuva dagilmasin bunun icinde bugune kadar herseyi yaptim yine yaparim gerekirse ama bir daha aldatilmayi asla kabul edemem dusuncesi bile beni boguyor sizlerinde dedigi gibi elimde somut bir delil olana kadar cok sert cikismiyicam ama eve erken gelmesi icinde tavrimi ortaya koyucam yapiyorsa yine birseyler bunu cok fazla saklayabilecegini sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…