strawberry abim bu ana kadar hep yapici oldu biz 2 kardesiz ve birbirimize cok duskunuz beni cok sevdigi ve uzulmemi istemedigi icin onunla ciddi bir konusma yapmami istiyor yoksa oda bosa gitsin demiyo abim ne yasadiysam hepsini biliyor bir coguna ne yazikki bizzat sahit oldu bu yorumu yapmayi hak ediyor.
Bazi erkekler cidden ne olursa olsun evlenmemeli diye düsünüyorum...
Evlilik kurumuna, evliligin getirdigi sorumluluklara öyle uzaklarki...ne diye evleniyorlar birde coluk cocuk sahibi oluyorlar anlamiyorum.lmaz:
Madem amacin gezip tozmak arkadaslarinla takilmakti niye evlendin be adam?
Bu durum cekilmez arkadasim...nereye kadar sen evli dul gibi olacaksin..?
Al esini karsina konus....ya kendine ceki düzen verirsin yada bu is biter de....sen susar herseye ammennah diyor gibi gözükürsen kirmizi kar yagincaya kadar bu adam böyle devam eder....sende yedigin hirs sinir üzüntü ile kalirsin...:1hug:
Umarim düzelir....Allah yardimcin olsun:Saruboceq:
canim cok guzel yazmissin ama ben ciddi ciddi dusunuyorum daha fazla katlanabilecegimide sanmiyorum cunku saygimizida yitiriyoruz artik madem bizimle vakit gecirmeyi sevmiyo kiminle vakit gecirmeyi seviyorsa gitsin onunla gecirsin
ben cocuklarima yetebilecegimi dusunuyorum insallah hersey diledigim gibi olur ve cocuklarimla cok mutlu bir hayat surerim
kires acmayi dusunuyorum cok super gelirim olucak bunu kendiside biliyor o yuzden neler yapabilecegimden urkuyor
durum o kadar açık we net bi şekilde ortada ki
sen onu o kadar cok sewiosun we toz konduramıosun we halaa bu duruma inandırmak istemiosun kendini
bence abinin söylediği gibi akşam 7 sabah 5 senin yanında olması gerekirken arkadaslarıyla beraber
ne tuhaf
hem bak söylüosun daha önce şahit olmussun bu tür olaylara
çok sabırlı dawranıosun bence
hem bi insan hemen yemin etmez
seni arkadaslarının yanında olduuna inandırmak için hemen yemin edio
çok yemin eden yalan söyler derler hep
cnm benim çok ii niyetlisin ama
biraz daha böyle olmaya dewam edersen kocan elden gidicek
sen ilk önce ne yapman gerektiine karar wer
ya alıp karsına düzgünce konus
ya takip et elinde somut delillerin olsun
hayır aldatmıorum arkadaslarımın yanındaydım derse die
yada resti çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?