Zor dönemler

Bir baba , damadın işi yok diye iş kuracak- KENDİ ADINA BORÇ YAPACAK ve bi anda karşı olacak herşeye.
Açıkcası bana sadece karşı tarafın hatalı bölümlerini anlatmışsınız gibi geldi.

Ben ailemin bize dükkan açmasına saygı duyfum ve sonuna kadar da da çalıştım ama artık çocuğum yürüyor ve onu zağtedemediğim için işe gidemiyorum. Aileme her zaman dua ettim asla vefakarsızlık yapmadık. Öyle yorumlar okudum ki ben babamı niye zarara uğramaya çalışayım Bilakis daha az yorulsun diye çalıştım eşimi de geç açtığı için asla savunmadım korumadım haklı görmedim. Ben sadece aralarında kaldım ve gelen gidenin beni suçlamasına yoruldum

Ve orası kahvaltı salonu değil. Döner dükkanı. Ama dönerin yanında tost kumru vs yapıyoruz ek olarak. Lokanta da değil.

Çok tuhaf bir aileniz ve çok çirkin bir iletişim tarzınız var.
Ailenizde herkes niye bu kadar size tepkili?
Bir de onları dinlemek lazım.
Sonuç olarak ben olsam şu saatten sonra o dükkana ayak basmam,eşime de bastırmam.
İş-kura başvurun illa ki tencerenizi kaynatacak bir iş bulunur.
Soğan-ekmek yerim bu hakaretleri çekmem.

Pardon anlamadım
Kahvaltı üzerine dükkanmıs ve babanız cok disiplinliymiş
Eşiniz neden inatla hala 9.30 da acmaya devam ediyor dükkanı
Kavgalarınızın ana noktası anlattığınız kadarıyla hep bu
Teyzenizin dedigi dogru kahvaltı yerleri icin 9 bile gec 8 gibi acılması gerekir

Ben eşimi savunmadım durumu anlattım. Allah anneme babama uzun ömürler versin inşallah

Akrabayla is olmaz arkadasim. Bu abinde olsa babanda.. arada kalsn sen olursun hep

Konu sahibi
Kusura bakmayın ama haksızsınız
Ben olsam o 9:00 da açılacak lafını kendime ikinci kez söyletmem
İnsanlar işsizlikten kırılıyor gerçekçi olun babanız ne büyük borçlar altına girmiş günah
Ne olur yani yarım saat az uyuyun ama kimseye size laf söyleme hakkı vermeyin zemin hazırlamayın

Eşim sabah 10 gibi akşam da babam ne zaman gönderirse o saate kadar çalışıyor. Eleman olmadığı için gün içerisinde koşturdığunu söylüyor..kahvaltı salonu değil döner dükkanı ve bir çok müşteri geldiği zaman tek oluyor genelde. Galiba günün yorgunluğuyla kalkamıyor bilemiyorum kaldırıyorum ama zor oluyor

Haklısınız ama bu benim düşüncem sizinkiyle aynı Eşim bu kadar olaydan sonra durumun ciddiyetini kavradı sanırım

Sabit bir işte calıssa 9-6 belki 8-5 calısacak
9.30 da gittigi ücüncü gün kapı önüne koyarlar
Döner dükkanı ama tostta var diyorsunuz bellki etrafta işyerleride var sabah acık olsa tost satısındanda para kazanıcak dükkan
Bütün aileyi asıl eşiniz birbirine katmıs hep aynı neden

Haklısınız ama bu benim düşüncem sizinkiyle aynı Eşim bu kadar olaydan sonra durumun ciddiyetini kavradı sanırım
Yani şimdi İnan’ın bakın büyük nimet
Bir işyeri var ve size kalacak
Gerçekten piyango gibi
Kıymet bilin el ele verin kalkındırın
Yapın bunu
Kimse ile de söz dalaşı etmeyin
İşinizle anılın
En güzel cevap bu olur

Ben sadece eşimi değil herkesin illaki suçu olduğunu düşünüyorum. Yazıyı yazarken kendimi aklamak için özenle seçmedim cümlelerimi. Bende diklendiysem diklendim yazdım. Tabiki kimse tek taraflı suçlu değildir hepimizin eksiği olayları bu dutuma getirmiş olabilir

Tepkiler abartı yapılanlar bana göre aşırı
Herkes bi gergin herkes bi asabi
Saygı kalmamıs birbirinize
Ancak ana neden hep aynı neden işyeri 9.30 da acılıyor eşinizin sorumluluklarını bilme vakti gelmiş

Haklısınız ama bide şu varöeşim tek olunca işler illaki aksıyor bi geliyor babam annem masa toplanmamış mesela niye toplamadınız diyor veya şunu niye yapmadınız eşimde babama bişey demiyor bana anlatıyor tekim yetişemiyorum babanda annende biliyor ama yinede kızıyorlar diyor iki tarafa da bişey diyemiyorum

Tepkiler abartı yapılanlar bana göre aşırı
Herkes bi gergin herkes bi asabi
Saygı kalmamıs birbirinize
Ancak ana neden hep aynı neden işyeri 9.30 da acılıyor eşinizin sorumluluklarını bilme vakti gelmiş

Evet benii üzen tepkilerin kötü olması. Tabiki eşimde erken açmalı bu konuda bişey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…