Zor durumda kaldım

Aileniz asiri asiri dusuncesiz anneniz torundan uzak kalamiyor diye damadin yanina 5 ay kalmaya birde cocuk takmis peşine. Esin cok hakli malesef boyle dusuncesiz aileyi kirmadan konusmak ama gerekirse kirmak gerekiyor kimse aylarca es ailesiyle ve yegenle kalmak istemez

Annecim şimdi gidin, doğumdan sonra daha çok yardıma ihtiyacım olacak o zamana kadar dinlen deyin. Zaten en rahat zamanlar şu an gerçekten yalnız kalmaya ihtiyacınız var. Bir de yeğeniniz anne babasından nasıl ayrı kalıyor 5 ay. 5 yaşında bir çocuk en fazla 5 gün ayrı kalabilir.

Ben de biraz süre istesim usulünce söyleyeyim diye ama o da gerildi haliyke belli oldu

Kesinlikle öyle ama yapamadım işte

Evet ben de sizin gibi düşünüyorum

Biz anneme gel diye yalvarıyoruz yoook ben gelemem rahat edemiyorum diyor maşallahh süphanallah canım anama.Size gelince şöyle diyebilirdim;anne eşim sizin yanınızda pek rahat edemiyor sen benim annemsin her zaman başımın üstünde yerin var ama eşime ne diyeyim şimdi ben? Ben onun ailesiyle ne kadar rahat edebiliyorsam o da sizinle o kadar edebiliyor siz doğuma yakın gelseniz problem olur mu sizin için? Diyebilirim sanırım emin değilim.

Ailenizin bu konuda daha anlayışlı olması gerekirdi istemediğinizi hareketlerinizle mi belli etseniz acaba gerçekten çok uzun bi süre

5 yaşında ki çocuğun anne babası nasıl razı oluyor bu duruma beni en çok şaşırtan bu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…