- 9 Ekim 2018
- 130
- 122
- 103
- 39
- Konu Sahibi Miss__hale987
-
Babamda burada hiç bişeyden haberi yokbenim ailem senede bir hafta sonu gelirken eşimin ailesi gelip aylarca kalsa ben de kızardım. eşinize yaptığınız çok büyük haksızlık.
aileniz sizi hoş görür ama eşiniz sinirli bir anda ters laf ederse araları bozulur, konu büyür.
annenizi de çok düşüncesiz buldum. yataktan kalkma yasağınız yoksa aylarca yanınızda olmasına gerek yok.
evli olduğunuzu ve ayrı bir hayatınız olduğunu idrak edememiş.
zorluk yaşasanız da bunu önce eşinizle çözmelisiniz, olmadığı noktada anne babalar devreye girmeli.
babanızla aranız nasıl ? ona anlatın, annenizi eve geri çağırsın eğer annenizle konuşmak zor geliyorsa.
Biliyot musun ben eşime karşı mahcup oldum söylendim fln ondan sonra eşim düşüncelerini söyledi yoksa sesini çıkarmayup sabredecekti büyük ihtimallr5 ay kim dayanır bu timarhaneye kâtip? Adam yine peygamber sabrı göstermiş. Yakında bosar adam bunları, o zaman rahat rahat yayılırlar torun bakarlar
İşte ben dirwk söyleyemedim normalde her türlü eleştiriyi yaparım pısırık biri değikimdir ama benim evime geldikleri için kovmuş gibi olmak istemedim içim el vermedi sorun bu dan kaynaklandıÇocuğa çok üzüldüm. Anne babası yanında olması gereken cocuk babaannesinin çocuğu gibi.bu çok haksızlık üstelik 5 ay... bu çocuk için hiç iyi değil.
biyere gidiyormuş gibi yapsanız? Annen gider belki. Annenle iletişimin yokmu? Ben olsam direk söylerdim.
Yorum yapmışsınız sağolun ama bu kadar değil ya lütfen o derece değiller annemin düçüncesizliği dopru ama çukarcı değilBaştaki yorumlarınizdan tam emin olamadım ama şunu söyledikten sonra artık şüphem kalmadı. Kusura bakma canım ama annen ve baban hem cahil hem de çıkarcı ve hasta insanlar. Anne gayet herşeyin farkında, duygu sömürüsuyle eziyor seni .Yoksa zerre seni veya karnindakini düşünmüyorlar tek istedikleri sizi sömürmek. Muhtemelen maddi olarak da katkı yapmıyorlar size, ne fatura ne boğaz dertleri var, hamileliği bahane edip ekmek elden su gölden yayiliyorlar. Bı de torun (yeğen) konusu var ki zaten onun hiçbir açıklaması yok. Oyuncak bebek gibi , istismar ediliyor resmen çocuk.
Cok anormal bişey. Ne demek torundan ayrılmak istemiyor. Çocuğun annesi naisl ayrılıyor . Akıl var mantık var. O çocuğu taşıyan dogruan bı annesi var. Ya anne çok sorumsuz. Yada senin annen herkese baskı kurmuş canı istediği gibi at koşturuyor sülalede. Bu durumda sana beş ay emrivaki ile yarıya gelmesini hiç yadirgamadim. Açıkça annene söyle. Elim ayağım tutuyor anne. Eşimle aranız şuan iyi ama yarin öbür tatsız bişey olur ben arada kalırım. Hem sizin de düzeniniz bozulmasın. Doğuma bikac hafta kala gelirsin . Temizlik yemek hazırlık yaparız beraber diceksin. Eğer bunu şuan yapmazsan annen senin çocuğunu da alır gider başka evlere yatıya. Annem toruna çok düşkün ayrı kalamiyor dersin artik.Yeğenimin annesi bize yakın bi ilde yaşıyor ama ailemi çağırmıyor annrm torununa düşjün ayrılmak istemiyor
Kıyamam ben sana kuzum...anaya toz kondurmak çok zordur ama anne olunca, dünyayı evladının gözünden görünce anlayacaksın ne demek istediğimi...kırmak istememiştim seni sadece şunu bil, senin veya eşinin en ufak hatası yok bu konuda...annen neyin ne olduğunu, ne yaptığını , senin verebileceğin veya veremeyecegin tepkileri, seni nasıl manipüle edebileceğini gayet iyi biliyor... hiçbir şeye şaşırdığı filan yok yani... eşinin kıymetini bil, sakın bozma evliliginiYorum yapmışsınız sağolun ama bu kadar değil ya lütfen o derece değiller annemin düçüncesizliği dopru ama çukarcı değil
Kıyamam ben sana kuzum...anaya toz kondurmak çok zordur ama anne olunca, dünyayı evladının gözünden görünce anlayacaksın ne demek istediğimi...kırmak istememiştim seni sadece şunu bil, senin veya eşinin en ufak hatası yok bu konuda...annen neyin ne olduğunu, ne yaptığını , senin verebileceğin veya veremeyecegin tepkileri, seni nasıl manipüle edebileceğini gayet iyi biliyor... hiçbir şeye şaşırdığı filan yok yani... eşinin kıymetini bil, sakın bozma evliligini
Annem dayanamoyor derken şöyle çocuk anneme çok düşkün ayrı kalınca çok üzülüyor ağlıyor annem buna dayanamıyor kimseden zorla çocuk aldığı yok annemi görsen ağzı var dili ypk öyle biridir kasutlı kimseye kötü niyet fln beslemezCok anormal bişey. Ne demek torundan ayrılmak istemiyor. Çocuğun annesi naisl ayrılıyor . Akıl var mantık var. O çocuğu taşıyan dogruan bı annesi var. Ya anne çok sorumsuz. Yada senin annen herkese baskı kurmuş canı istediği gibi at koşturuyor sülalede. Bu durumda sana beş ay emrivaki ile yarıya gelmesini hiç yadirgamadim. Açıkça annene söyle. Elim ayağım tutuyor anne. Eşimle aranız şuan iyi ama yarin öbür tatsız bişey olur ben arada kalırım. Hem sizin de düzeniniz bozulmasın. Doğuma bikac hafta kala gelirsin . Temizlik yemek hazırlık yaparız beraber diceksin. Eğer bunu şuan yapmazsan annen senin çocuğunu da alır gider başka evlere yatıya. Annem toruna çok düşkün ayrı kalamiyor dersin artik.
Hayır kırılmadım tabi ki benim anlattığım kadarını biliyorsunuz ve tabi ki sizler yorum yapın diye konu açtım sorun yok yaniKıyamam ben sana kuzum...anaya toz kondurmak çok zordur ama anne olunca, dünyayı evladının gözünden görünce anlayacaksın ne demek istediğimi...kırmak istememiştim seni sadece şunu bil, senin veya eşinin en ufak hatası yok bu konuda...annen neyin ne olduğunu, ne yaptığını , senin verebileceğin veya veremeyecegin tepkileri, seni nasıl manipüle edebileceğini gayet iyi biliyor... hiçbir şeye şaşırdığı filan yok yani... eşinin kıymetini bil, sakın bozma evliligini
:)) Eşinize sordunuz mu, o ne düşünüyor bu konuda? Ona bakarsanız aileci adamların ağzından da sabah akşam duyuyoruz bunları, hepsinin annesi melek, ne yapıyorlarsa iyi niyetten.Annem dayanamoyor derken şöyle çocuk anneme çok düşkün ayrı kalınca çok üzülüyor ağlıyor annem buna dayanamıyor kimseden zorla çocuk aldığı yok annemi görsen ağzı var dili ypk öyle biridir kasutlı kimseye kötü niyet fln beslemez
Evet eşim de öyle düşünüyor eşimin bu kadar kızması gelinimize daha çok neden çocuğu gönderiyor diye annrme de bize sormadan çocuğu eve getiriyor diye aslında annem de eşim de birbirlerini çok sever:)) Eşinize sordunuz mu, o ne düşünüyor bu konuda? Ona bakarsanız aileci adamların ağzından da sabah akşam duyuyoruz bunları, hepsinin annesi melek, ne yapıyorlarsa iyi niyetten.
Kaynana melek olsa kanadı çarpar, ikiniz için de geçerli olabilir bu.Evet eşim de öyle düşünüyor eşimin bu kadar kızması gelinimize daha çok neden çocuğu gönderiyor diye annrme de bize sormadan çocuğu eve getiriyor diye aslında annem de eşim de birbirlerini çok sever
Tabi ki ben isterdim ki bu zamana kadar sebiyeli ni ilişki vardı keşke öyle kalsaydı ben eşime hak veriyorum dedim ya ben de istemezdim keşke işleri bu noktaya getirmesyedimKaynana melek olsa kanadı çarpar, ikiniz için de geçerli olabilir bu.
Bu ne sacmalikYeğenimin annesi bize yakın bi ilde yaşıyor ama ailemi çağırmıyor annrm torununa düşjün ayrılmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?