Zor durumda kaldım

Arkadaşlar ailem normalde iyi niyetlidir görseniz şaşırırsınız eşim hrp onşara çok iyi davrandı o yüzden saşurdı sanırım suç onlarda ya da eşimde değil suç bende şimdi düşünüyorum da işler bu noktaya gelmeden kimse surat yepmadan brn usulünce anne o kadar kalmanıza gerek yok deseydim bu noktaya gelmeyecekti eşimle ailemin arası bozulmayacaktu dengeyi kurmasu fereken bendim ama salaklığımdan beceremedim hepsi benim suçum

Babamda burada hiç bişeyden haberi yok

5 ay kim dayanır bu timarhaneye kâtip? Adam yine peygamber sabrı göstermiş. Yakında bosar adam bunları, o zaman rahat rahat yayılırlar torun bakarlar
Biliyot musun ben eşime karşı mahcup oldum söylendim fln ondan sonra eşim düşüncelerini söyledi yoksa sesini çıkarmayup sabredecekti büyük ihtimallr

İşte ben dirwk söyleyemedim normalde her türlü eleştiriyi yaparım pısırık biri değikimdir ama benim evime geldikleri için kovmuş gibi olmak istemedim içim el vermedi sorun bu dan kaynaklandı

Canım sakin ol. Ortada suçluluk yok o ev sizin ve dışardan gelen herkes misafirdir. Ben nasıl eşimin annesi ben evdeyken gelince rahat edemiyorsam eşimde edemez ve iki kişi bilincinde ilerlemeli. Annenle konuş “ anneciğim bu uzun sürede seni yormak istemem doğumdan sonra sana ihtiyacım olacak. Şöyle yapalım sen dinlen doğuma yakın gel bana enerjin kalmazsa ben nasıl destek alacağım” tarzı göndermeye çalış. He yok illa kalacam derse de “ anneciğim elbette başım üstüne ama bu uzun sürede hamile halimle düzeni sağlayamam benimde bir evim var sence de fazla değilmi ? De.

Kaç saat aradaki mesafe? Doğuma yakın gelin tekrar son üç hafta mesela deseniz ayıp olmaz bence.

Yorum yapmışsınız sağolun ama bu kadar değil ya lütfen o derece değiller annemin düçüncesizliği dopru ama çukarcı değil

Yeğenimin annesi bize yakın bi ilde yaşıyor ama ailemi çağırmıyor annrm torununa düşjün ayrılmak istemiyor
Cok anormal bişey. Ne demek torundan ayrılmak istemiyor. Çocuğun annesi naisl ayrılıyor . Akıl var mantık var. O çocuğu taşıyan dogruan bı annesi var. Ya anne çok sorumsuz. Yada senin annen herkese baskı kurmuş canı istediği gibi at koşturuyor sülalede. Bu durumda sana beş ay emrivaki ile yarıya gelmesini hiç yadirgamadim. Açıkça annene söyle. Elim ayağım tutuyor anne. Eşimle aranız şuan iyi ama yarin öbür tatsız bişey olur ben arada kalırım. Hem sizin de düzeniniz bozulmasın. Doğuma bikac hafta kala gelirsin . Temizlik yemek hazırlık yaparız beraber diceksin. Eğer bunu şuan yapmazsan annen senin çocuğunu da alır gider başka evlere yatıya. Annem toruna çok düşkün ayrı kalamiyor dersin artik.

Yorum yapmışsınız sağolun ama bu kadar değil ya lütfen o derece değiller annemin düçüncesizliği dopru ama çukarcı değil
Kıyamam ben sana kuzum...anaya toz kondurmak çok zordur ama anne olunca, dünyayı evladının gözünden görünce anlayacaksın ne demek istediğimi...kırmak istememiştim seni sadece şunu bil, senin veya eşinin en ufak hatası yok bu konuda...annen neyin ne olduğunu, ne yaptığını , senin verebileceğin veya veremeyecegin tepkileri, seni nasıl manipüle edebileceğini gayet iyi biliyor... hiçbir şeye şaşırdığı filan yok yani... eşinin kıymetini bil, sakın bozma evliligini

ben de aynen böyle düşünüyorum. anne baba da olsalar onlar da insanlar ve çocuklarının hassas yerlerini çok iyi biliyorlar. bu yüzden de ne yazık ki bazı anne babalar istedikleri olsun diye çocuklarını suistimal edebiliyorlar.

Annem dayanamoyor derken şöyle çocuk anneme çok düşkün ayrı kalınca çok üzülüyor ağlıyor annem buna dayanamıyor kimseden zorla çocuk aldığı yok annemi görsen ağzı var dili ypk öyle biridir kasutlı kimseye kötü niyet fln beslemez

Hayır kırılmadım tabi ki benim anlattığım kadarını biliyorsunuz ve tabi ki sizler yorum yapın diye konu açtım sorun yok yani

:)) Eşinize sordunuz mu, o ne düşünüyor bu konuda? Ona bakarsanız aileci adamların ağzından da sabah akşam duyuyoruz bunları, hepsinin annesi melek, ne yapıyorlarsa iyi niyetten.

:)) Eşinize sordunuz mu, o ne düşünüyor bu konuda? Ona bakarsanız aileci adamların ağzından da sabah akşam duyuyoruz bunları, hepsinin annesi melek, ne yapıyorlarsa iyi niyetten.
Evet eşim de öyle düşünüyor eşimin bu kadar kızması gelinimize daha çok neden çocuğu gönderiyor diye annrme de bize sormadan çocuğu eve getiriyor diye aslında annem de eşim de birbirlerini çok sever

Kaynana melek olsa kanadı çarpar, ikiniz için de geçerli olabilir bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…