Zor durumdayım gerçekten

canım lütfen kıyma yavruna emin ol şuanki yaşadığın sıkıntılardan acılardan daha çok acı verir sana bir ömür,yapma bunu...

Madem esinizle aranızda uzun süredir sıkıntılar war neden, nasıl ilişkiye qiriyorsunuzki..
O masum bi yawruya nasıl kıyabilceksiniz sizin o cehaletinizin sucunu masum bi bebek neden ödemek zorunda..
Ne düsürmek ne de kürtaj bnce yanlıs onun hayatını elinden nasıl alabilceksiniz.?
Sonra rüyalarınıza qirdiqinde, öbür dünyada bunun hesabını nasıl werebileceksinz.?

BENDE 5 AYLIK HAMİLEYİM RÜYALARIMDA HEP KIZIM OLDUĞUMU GÖRÜYORDUM ve ona ervanurdiye çağırıyordum geçen ay cinsiyetini öğrendik ve kızım olucak ama eşim o ismi koymak istemiyor zaten ben hep kız hissetmiştim bide kız çocuklarında ki hamilelik daha zor geçiyomuş sorduğum çoğu kişi aynı şeyi söylüyo istisnalar var tabi oğlumda iken daha rahat geçirmiştim bulantım aşermm olmamıştı ama bu hamileliğimde çok zolandım neyse rabim hayırlısını versin

Bosuna yazmayin arkadaslar, bu arkadasin baska yerde yazdigi mesajdir:1::1:

BENDE 5 AYLIK HAMİLEYİM RÜYALARIMDA HEP KIZIM OLDUĞUMU GÖRÜYORDUM ve ona ervanurdiye çağırıyordum geçen ay cinsiyetini öğrendik ve kızım olucak ama eşim o ismi koymak istemiyor zaten ben hep kız hissetmiştim bide kız çocuklarında ki hamilelik daha zor geçiyomuş sorduğum çoğu kişi aynı şeyi söylüyo istisnalar var tabi oğlumda iken daha rahat geçirmiştim bulantım aşermm olmamıştı ama bu hamileliğimde çok zolandım neyse rabim hayırlısını versin

Bosuna yazmayin arkadaslar, bu arkadasin baska yerde yazdigi mesajdir:1::1:

Nasıl yani hem bosanmamıs hemde hamileliqi dewammı ediyor sasırdım
:44:

valla yazdıklarınızı okuyunca şaşırmamak elde değil..kusura bakmayın ama burda sorumsuz olan sadece eşiniz değil sizde de bir hayli sorumsuzluk var bana göre hem ayrılmayı düşünüyosun hemde birlikte olup hamile kalıyosun ve şimdi yaptığın hatanın bedelini ufacık bir yavruya ödetmeye kalkıyosun bu nasıl bişey ya..o kadar çok insan var ki istediği halde çocuk sahibi olamayan.. bide kendi kendine düşürmek yani aman allahımmmmmmmmmm yazık bu zamanda bu cehalet..

kusura bakmayın ama kimse doğmamış bir cana kıyma hakkına sahip değildir..Allah size o canı vermişse bir bildiği vardır..bazıları ger kafalı diyebilir ama değilim.. siz o bebeğin yerine karar veremezsiniz..kürtaj olmayın düşürmeyin mutlaka bi çıkar yol gösterir ona canı veren..yapmayın kıymayın o masum cana..bunun vebalide çokk büyüktür..

Back
X