Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimseye söylemiyorum zaten söylemiyecemde sadece benim yakınımda daha çok o kişi ve söylemek istediğim kişiler öyle ona buna değil gerçekten arkadaşlarımın kimseye söylemeyeceğini bildiğim için söyleyecektim ona zarar gelsin istememde zaten artık söylenmeside doğru değil kendi isterse söyler beni artık ilgilendirmiyor evet ilgilendirmiyo tamam bu kadar teşekkürler herkese.
arkadaşım 6 aylık sevgilisi ile ilişkiye girmiş ve kimseye söyleme dedi ama bana yanlış gelen bir durum var hem daha çok erken olması ve diğer öbür yakın olduğumuz kişilerin bilmemesi.onlara söylemezsem duyarlarsa bana kızacaklar çünkü böyle bir durumu olan arkadaşı istemeyecekler söylersem olan kıza olacak ona bağıracaklar ona çatcaklar.onu yanlarında istemeyecekler.bana söyleme dedi siz olsanız ne yapardınız söyleyip diğer arkadaşlarınızın bilmesinimi isterdiniz yoksa söylemeyip içinizde dert olsunmu isterdiniz? bi taraftanda söylesen güven kalmayacak bana ,niye söyledin diye...off ne olur yardım edin içimde durmadan dönüp dolaşıyor sanki böyle bir arkadaşla hala aynı yerde olmalımıyım? yoksa tavrımı belli edip diğerlerinede söylemelimiyim?bir çözüm bekliyorum yardım
Aaaaaaaaaaa ne ayıp!!!
Kız güvenmiş,en özel sırrını vermiş,sen burada kalkıp diğer arkadaşlara anlatayım mı diye soruyorsun?
Kime ne ya?
Kızcağızın sizin gibi bir arkadaşı olması ne acı!
arkadaşım 6 aylık sevgilisi ile ilişkiye girmiş ve kimseye söyleme dedi ama bana yanlış gelen bir durum var hem daha çok erken olması ve diğer öbür yakın olduğumuz kişilerin bilmemesi.onlara söylemezsem duyarlarsa bana kızacaklar çünkü böyle bir durumu olan arkadaşı istemeyecekler söylersem olan kıza olacak ona bağıracaklar ona çatcaklar.onu yanlarında istemeyecekler.bana söyleme dedi siz olsanız ne yapardınız söyleyip diğer arkadaşlarınızın bilmesinimi isterdiniz yoksa söylemeyip içinizde dert olsunmu isterdiniz? bi taraftanda söylesen güven kalmayacak bana ,niye söyledin diye...off ne olur yardım edin içimde durmadan dönüp dolaşıyor sanki böyle bir arkadaşla hala aynı yerde olmalımıyım? yoksa tavrımı belli edip diğerlerinede söylemelimiyim?bir çözüm bekliyorum yardım
bencede bu sırrı turmalısınn niye gidipte söyleyeesinkii???