• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zor durumdayım ne olur yardım edin...

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
" çok zor durumdayın yardım edin " yazınca bende bişey oldu sanmıştım Allahım başka dert vermesin umarım en zor durumunuz hayat boyunca bu olur

kimseye söylemiyorum zaten söylemiyecemde sadece benim yakınımda daha çok o kişi ve söylemek istediğim kişiler öyle ona buna değil gerçekten arkadaşlarımın kimseye söylemeyeceğini bildiğim için söyleyecektim ona zarar gelsin istememde zaten artık söylenmeside doğru değil kendi isterse söyler beni artık ilgilendirmiyor evet ilgilendirmiyo tamam bu kadar teşekkürler herkese.

kimseye söylemiyorum zaten söylemiyecemde sadece benim yakınımda daha çok o kişi ve söylemek istediğim kişiler öyle ona buna değil gerçekten arkadaşlarımın kimseye söylemeyeceğini bildiğim için söyleyecektim ona zarar gelsin istememde zaten artık söylenmeside doğru değil kendi isterse söyler beni artık ilgilendirmiyor evet ilgilendirmiyo tamam bu kadar teşekkürler herkese.

kız da sana kimseye söylemeyeceğini düşünerek söylemiş.şimdi senin o kimseye söylemez dediğim kişiler de senin gibi 4 er tane '' hiç kimseye söylemeyecek''(!) kişilere söyleseler.kimse öğrenmemiş olur zaten.herkes bu kadar lafı sana yaptığının yanlıslıgını anlayabilmen için yazdı ve evet ayıpladılar da çünkü yapmayı düşündüğün şey ayıp.kıza nasıl yardım edecektiniz acaba orası da meçhul.adının çıkmasını sağlayarak mı ? hem de en güvendiği insanlar tarafından??

benim burda söylemek istediğim şey arkadaşımı düşündüm biz onu çok uyardık ve o çok ters bi zamanda tanıştı o kişiyle tamam sygı duyarım kendi bileceği iş ama biz arkadaş çevresi olarak korumak istedik o kadar ben ona suçlsun demiyorum zaten,diyememde.o bu arada 21 deil 18 ,21 olan benm .neyse artık olan olmuş ve bu konuyu kapatcam kendi hayatı birşey diyemem.

arkadaşınız yapmış bir hata.bu sizi bağlamaz.diğer arkadaşlarınızı da bağlamaz.kimsenin namus bekçiliğini yapmak zorunda da değilsiniz.dertlenmeyin boşuna.o size açılmak istemiş sadece.gerisi onu ilgilendirir.diğer arkadaşlarınıza söylerseniz bu ispiyonculuğa girer ve sizin iyi bir arkadaş olmadığınızı gösterir....

arkadaşım 6 aylık sevgilisi ile ilişkiye girmiş ve kimseye söyleme dedi ama bana yanlış gelen bir durum var hem daha çok erken olması ve diğer öbür yakın olduğumuz kişilerin bilmemesi.onlara söylemezsem duyarlarsa bana kızacaklar çünkü böyle bir durumu olan arkadaşı istemeyecekler söylersem olan kıza olacak ona bağıracaklar ona çatcaklar.onu yanlarında istemeyecekler.bana söyleme dedi siz olsanız ne yapardınız söyleyip diğer arkadaşlarınızın bilmesinimi isterdiniz yoksa söylemeyip içinizde dert olsunmu isterdiniz? bi taraftanda söylesen güven kalmayacak bana ,niye söyledin diye...off ne olur yardım edin içimde durmadan dönüp dolaşıyor sanki böyle bir arkadaşla hala aynı yerde olmalımıyım? yoksa tavrımı belli edip diğerlerinede söylemelimiyim?bir çözüm bekliyorum yardım

nekadar ayıp nekadar mantıksız ya böyle bişey bile sorman saçma arkadaşın sana güvenmişki sana söylemiş.seni dost bilmiş sen bunu yaparsan arkadaşın dost kazığı yiyeçek.ona yardım amaçlı söyliçem demişsin bi yazında ama konu açtığında da onu yanlarında istemeyecekler demişsin nasıl bi yardım bu bide taşa tutsaydınız.kimsenin yaptığı kimseyi ilgilendirmez :20:ne yazıki arkadaşınız için şuan haberi yok ve sen burda arkadaşının mahremiyetini konu açıosun tartışıyosun eğer sen arkadaşsan arkadaşını uyarırsın kötü biri olduğunu düşünüyorsan da mesafeni koyarsın.

Arkadaslar Ne Gusel Benim Soyluyeceklerimi Yazmislar BiLe ,
O arkadasiniz Size Guvenip Bir Sirrini Anlatmis Ki Hata Yapmis !
Herkezin Yaptigi Kendinedir Bu Dunyada ,
Diger arkadaslar Ogrenirlerse
Kizip Bagirirlar , cagirirlar vsvs , demissiniz
Onlara Ne Ayol!!!
Sizde hala Soruyorsunuz Soyliyeyimmi Die :)
Iyiki Bnm 1 arkadasim Degilmissiniz !

Anlatma arkadaşım.

Dert edecek bişey yok.

Sır saklamak içindir anlatmak yaymak için değil.

Ve arkadaşınıza söyleyin ki;bana sırrını verme sonra dert oluyor.

Bu 18 lik kız arkadaşın ilişkiden sonrada yanına gelip sırlarını anlatacak ,çünkü fazla sürmez onun terk edilmesi bundan sonrasıda önemli

Aaaaaaaaaaa ne ayıp!!!
Kız güvenmiş,en özel sırrını vermiş,sen burada kalkıp diğer arkadaşlara anlatayım mı diye soruyorsun?
Kime ne ya?
Kızcağızın sizin gibi bir arkadaşı olması ne acı!

okuduğum en iyi yorum ......

tabiki söylememelisiniz sormanız bile büyük hata...hem başkalarından size ne, bu durumdan onlara ne...valla yaşınızı duyunca çok şaşırdım ben lise öğrencisi olduğunuzu düşünmüştüm...size yanlış geliyorsa bu durumu arkadaşınızla halledin başkalarını karıştırmadan...

yorumları okudum şimdi herkes ne güzel yazmış....o kadar garipsedim ki durumu hepsini okumadan yazıverdim...

arkadaşın 21 yaşında ve bi karar vermiş. bu onu bağlar. isteyen istediğini yapmakta özgürdür.bunu yargılamak size düşmez. arkadaşıysan eğer gerçekten,başına kötü bişey gelirse onun yanında olup ona yardım ederek gösterirsin bunu.

Sana neden dert oluyor söylemezsen.

Unut gitsin.Kızın özel hayatı.Karışmaya hakkın yok.

aaa aaaaaa ne garip... sır demiş 'SIR' :s 21 küçük bir yaşta değil hani bu tarz durumlar için ben de 22yaşımdayım ama 5 kişilik toplu grubumuz lisede kaldı.. ki orda bile herkesin sırları ortaya dökülüp akıl verilip alınmazdı, hepinizin yaşı bir Allah aşkına kim akıl vercekte uyarcakta ohooooo :s çok sinirlendim hadi bişe demeyeceğim deyip kapatıcaktım da....

butun arkadaslarımız ozel hayatımızda gelısen olayları bılmek zorun da degıl kı. .kaldı kı 21 yasın da yetıskın ınsanlarsınız .lıse ogrencılerı yapmaz sızın bu yaptıgınızı.
arkadasınız dıger arkadasları ıle paylasmaya gerek duysaydı zaten paylasırdı .sız neden sıze verılen bır sırrı desıfre etme derdıne gırdınız .sıze verılen bır sırrı dıger arkadaslarla paylasarak neyı ıspatlama cabasına gırdınız arkadaslıgınızı mı ?
buna ben arkadas dayanısması degıl de ,dedıkoduculuktan baska bır tanım bulamadım.
ne dıyeceksınız arkadaslarınıza '' dıger arkadasım bana bır sır verdı ama ben geldım bu sırrı sızınle paylastım ,bızım ayrımız gayrımız olmaz'' mı dıyecek sınız? bu gıdıste o dısladıgınız arkadasınız degıl de,sız yalnız kalırsınız bence.

son olarak;tum yorumlar da arkadasımı korumak amaclı dıger arkadaslarımla bu sırrı paylasmak ıstedım dıye belırtmıssınız. ama konuda da, ''arkadasımın cınsel ılıskıye gırmesını dıger arkadaslarım yadırgıyacak ve o'nu yanların da ıstemeyecekler'' demıssınız.bu nasıl bır celıskıdır anlamadım dogrusu.

Son düzenleme:
arkadaşınız size sırrını vermiş dinimizde insanların açığını gece karanlık gibi örtün denmiş...bunu herhangi birine açıkladığınız takdirde günaha girmişde olcaksınız..çünki çok büyük günah..sırrı açığa çıkarma+dedikodu+gıybet..öbür taraftan kul hakkı diye bir şey var...bunun acısı sizden öyle yada böyle çıkar..
onedenle yapmanız gereken yanlızca susmak...tsavip etmeyebilirsiniz..çok yakın olmayada bilirsiniz..hiç sevmeyedebilirsiniz..ama sır sırdır...ben bir kardeşimin söyleme dediğini diğerine söylemedim..ki 34 yaşındayım..bırakın arkadaşı...

arkadaşın sana güvenmiş ve paylaşmak istemiş...diğerlerinin duymasını isteseydi hepinize söylerdi ...yanlış ya da doğru bu arkadaşını bağlar bunu yargılamak kimseye düşmez ...:20:sanırım sen söylemek istiyorsun duyulsun istiyorsun başka birşey gelmiyor insanın aklına ..peki arkadaşın ne duruma düşecek?işgüzarlık yapma üstüne vazife olmayan işlere de karışma bence sanada değer ucu söyleyeyim .....çok ters geliyorsa bu durum görüşme ozaman kızla ama açığını ortaya dökmek ne olursa olsun insanlığa sığmaz :36:

arkadaşım 6 aylık sevgilisi ile ilişkiye girmiş ve kimseye söyleme dedi ama bana yanlış gelen bir durum var hem daha çok erken olması ve diğer öbür yakın olduğumuz kişilerin bilmemesi.onlara söylemezsem duyarlarsa bana kızacaklar çünkü böyle bir durumu olan arkadaşı istemeyecekler söylersem olan kıza olacak ona bağıracaklar ona çatcaklar.onu yanlarında istemeyecekler.bana söyleme dedi siz olsanız ne yapardınız söyleyip diğer arkadaşlarınızın bilmesinimi isterdiniz yoksa söylemeyip içinizde dert olsunmu isterdiniz? bi taraftanda söylesen güven kalmayacak bana ,niye söyledin diye...off ne olur yardım edin içimde durmadan dönüp dolaşıyor sanki böyle bir arkadaşla hala aynı yerde olmalımıyım? yoksa tavrımı belli edip diğerlerinede söylemelimiyim?bir çözüm bekliyorum yardım

Sen Niye Zor Durumdasın ki ??

Sana Güvenmiş Söylemiş..
Demek ki Seni Diğerlerinden Daha Samimi Buluyor..
Olgun Bir Kız Gibi Bu Sırrı Tutacaksın..

Yaptığıda Hiç Hoş Bir Şey Değil 6 Ayda Çok Hızlıymış Arkadaşın..:19:

Son düzenleme:
bencede bu sırrı turmalısınn niye gidipte söyleyeesinkii???

zaten bende söyleyeceğim demedim neyse artık beni yargılamazsanız sevinirim.evet herkesin hayatı kendine başkalarına söyleyipte başımı belaya sokmakta istemem herkese teşekkürler yinede.

Back
X