• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zor durumdayım ne olur yardım edin...

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bütün eleştiren arkadaşlara teşekkür ederim.bunu düşünmem bile hataydı evet kendime kızıyorum hayatım boyunca kimseyi üzmedim sadece aklımdan geçti yapayım yada yapmayayım diye yinede teşekkürler beni eleştirdiğiniz için.bundan sonra daha dikkatli davranmaya çalışacağım.bir cahillikti yapacağım şey aslında yaşımda var ama yinede böyle tanınmam bir sitede beni üzdü.ama hiçbirşey geç değil söylemedimde söylemiyeceğimde kendime ypılsa nasıl olur diye düşündüm evet haklısınız herkesin başına gelebilir bir anlık düşünmeydi zaten yinede bana kızdığınız için bile teşekkür ediyorum.

arkadaşın diğerlerine söylemek istese zaten kendisi söylerdi.güvenip sana anlatmış.niye diğerlerine karşı sorumluluğun var anlamadım.üstelik bu konu sorumluluk alınacak birşey değil.adı üstünde sır.yanlıştan dönmene sevindim.herkes herşeyi bilmek zorunda değil:34:

Bu mudur çok zor durumdayım dediğin şey güzelim..
Arkadaşın sana sırrını vermiş. Sense gidip diğerlerine söylemelimiyiim diyorsun..
Arkadaşının özel hayatından Sanane !
Herkes kendi seçimini yaşar.
Aynı şey senin başına gelse "- aa şimdi arkadaşlarım duymassa çok kızar gidip hemen hepsine anlatmalıyım" mı diyeceksin?
Hani, bu derece dürüstsünüz ya birbirinize karşı ! Pes !

ben diyorum burda herkese yanlışımdan döndüm diye siz hala beni eleştiriyorsunuz tamam kabul ediyorum ya kimsenin birşey bimeye hakkı yok tamam.

Size güvenmiş söylemiş tabiki söylememeniz gerekir.
İçinize atmanıza gerek yok unutun gitsin olan olmuş...

Bütün eleştiren arkadaşlara teşekkür ederim.bunu düşünmem bile hataydı evet kendime kızıyorum hayatım boyunca kimseyi üzmedim sadece aklımdan geçti yapayım yada yapmayayım diye yinede teşekkürler beni eleştirdiğiniz için.bundan sonra daha dikkatli davranmaya çalışacağım.bir cahillikti yapacağım şey aslında yaşımda var ama yinede böyle tanınmam bir sitede beni üzdü.ama hiçbirşey geç değil söylemedimde söylemiyeceğimde kendime ypılsa nasıl olur diye düşündüm evet haklısınız herkesin başına gelebilir bir anlık düşünmeydi zaten yinede bana kızdığınız için bile teşekkür ediyorum.

tekrar düşündüğüne sevindim...şimdi bundan sonra gelecek yorumlarla canını sıkma öncelikle çünkü hemen hemen hepimiz aynı şeyi yapıyoruz...konuyu okuyup tüm yorumları okumadan hemen cevap yazıyoruz onun için bundan sonra yazan arkadaşlar ilk yazdığını okuyup yorumlayacaktır takma derim ben...ayrıca burası gerçek gibi hissedilse bile gerçek dünya değil...böyle tanınmış olmak seni üzmesin sakın ki ilk izlenim böyle olsa ne olur bir süre sonra herkes senin iyi niyetini anlar. seni gerçekten tanır...hepimiz zaman zaman iyi olmak doğruyu yapmak adına yanlış düşünebiliyoruz...insanız hata yapmak fıtratımızda var...şöyle düşün iyi ki sordun ve artık daha mantıklı düşünebiliyorsun ve eminim bundan sonra da daha iyi olur...sen kafan karıştığında yine sormaya devam et kim seni nasıl tanırsa tanısın iki gün sonra unutulur senin öğrendiğin yanına kar kalır.....

Back
X