zor durumdayım, önerileriniz?

jilliannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
197
26
68
İstanbul
Arkadaşlar ben normal güzellikte boy ve kiloda bi bayanım, 1991 doğumluyum ve şu an hayatımda kimse yok bu beni cok rahatsız ediyor, elbette secici davranıyorum, erkeklerin ilgisini de hissedebiliyorum yanı kendi kendime gelin guvey olmuyorum bu konuda eminim ama sert bi mizacım da var, hukuk okuyorum son sınıfa gectim, hayatımda kimse olmaması evlenme yaşım konusunda kafamda soru isaretleri yaratıyor, ama pozitif dusunmeye calısıorum herseyin iyi olacagına o insanla bi an evvel karşılaşacagıma inşaallah. benim durumumda olan var mı bu yasta yalnız olan ve 22 sinden sonra evlenecegi insan karsısına cıkan? bu yasta olup 8 uıllık ilişkisi olan insanlar var boyle ornekler beni endiselendiriyor... önerileriniz?

daha 22 yaşındasın? evllik için geç mi diyosun. daha yolun başındasın canım, ben 27 yaşında evlendim çok mu geç kalmışım.
tabiki seçici olacaksın, bunları takma kafana, elbet seninde gönlüne gözüne değecek biri çıkar...

22 yaş geç bir yaş değil hatta erken bile sayılabilir.ben 25 yaşımda evlendim.bekarken karşıma çok fırsatlar çıktı kabul etmedim şimdi diyorum ki iyikide eskilere evet dememişim :) şimdi allaha şükür çok mutlu bir evliliğim var.eşim beni bende onu çok seviyorum.önümüzdeki aylarda bide bebişimiz olursa mutluluğumuz taçlanır :) hiiç acele etme hukuk okuyormuşsun maşallah.ileride karşına çook güzel fırsatlar çıkacağına eminim :)

Yine de insallah en kisa zamanda evlenecegim insanla tanisirim. Onerilerinz icin saolun evet 22 cok gec degil dediginz gbi ama 7 8 sene flort edenleri gorunce sasiriorm hic yasamadigimdan, yani karsima istedigm gini biri ciksa 1 yil icinde de evlenilir sonucta dimi beklemenin mantgi yok o durumda blmiorum Allah gonlumuze gore versin, bnm durumda olan warmi

Ben de 91 doğumluyum ve ben de yalnızım, yani baya benziyoruz. (=

Ben bu yıl lisanstan mezun oldum, doğal olarakta herkes var mı bişeyler, evilik, nişan falan diye sormaya başladı. Yahu bir durun daha yeni mezun olmuşum bir işimi elime alayım değil mi? Hem daha beyaz eşekli prensim bile ortalıklar da yok, ne evliliğiymiş. (=

Ama haklısın, benim çevremde de var dediğin gibi uzun süreli ilişkisi olanlar, hadi onları geçtim evlenip hamile olanlar bile var yahu! Onları görünce tabi bende şaşırıyorum, geriliyorum. Acaba ben mi geç kalıyorum, yoksa onlar mı erken yaşıyorlar diye düşünmeye başlıyorum. Bu durumda da insanın kendisini dinlemesi gereksinimi ortaya çıkıyor.

Uzun süreli ilişkileri bizim baz alma yaşımız geçti boşver onları sen (= , yani düşün 22 yaşındasın karşına çıkan adam en az 24 olsa ee bu adam okulunu bitirmiştir, askerliğini de yapmıştır, ekmeğini de kazanıyordur uzun süre beklemek için gerekçe yok (istisnalar olabilir).

Velhasıl...Hayatında kimse olmamasına takılma sen, yanlış kişi olup acı çekeceğine bırak nasibin ne zamansa kalbini çalan kişi ne zaman çıkacaksa o zamana kadar bekle, umudunu yitirme. Ben inanıyorum benim prensim ikimiz için de uygun zamanı bekliyor tıpkı benim beklediğim gibi. (=

Ben de inaniyorum hem de cok kisa bi zaman sonra karsilasicaz insallah. Sen ne mezunusun, ben daha btirmedim hukuk son siniftayim.. Peki sence sen nie yalnizsin secici misin? Baska nedenle mi?

niye bu kadar taktın bu konuya anlam veremedim. önce okulunu bitir, bak kimler çıkacak karşına, kimseyle kendini kıyaslama, bi hukuk öğrencisi bunu düşnmemeli kanımca, millet 7 yıl 8 yıl çıkıyomuşda vs. istesen seninde hayatında biri olurdu bence. sen bunu şimdiye kadar gerçekten istemediğin için olmadı diye düşünüyorum.hayırlı insanı dile canım hayırsız olup 10 tane sevgili olacağına, iyi olsun bir tane olsun hayatın onunla devam etsin...

Ben fizik mezunuyum.

Yalnızlığım seçiciliğimden dolayı değil yani tabi herkes gibi benimde kriterlerim var ama neden o değil. Benden kaynaklı yani kendime zaman vermem gerektiğini düşündüğümdendi.

Kendini rahat bırak, öyle tetikle olunabilecek bir konu değil. Bir bakmışsın hiç farkında olmadan almışsın hayatına birini. Herkes için hayırlısı olsun. (=

Back
X