Zor durumdayım :(

Be peaceful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
159
54
98
Herkse merhaba...ben nasil anlatsam bilemiyorum..7 yillk evliyim bi kizim var 3 yasinda..esim maalesef cok cimri bi o kadarda zengin aile sirketleri var simdiyr kadar hep bazi seyleri kavgayla tartismayla yaptik..en ufak maddi bi konuda hemen cirkinkesio ama madiiyat yoksa bal dok yala bi evlilik oluo ve en be yapacagimi sasirdim ev hanimiyim bi gelirim yok bu beni daha cok incitio.. cok üzgunum ne yapmaliyim

calisin?

O zaman para verecek

Alın kredi kartını yapın harcamalarınızı

Ya nakit para koysun cebinize ya da acımayın çekin karttan köpek gibi ödesin faiziyle

Ya kredi kartı + para canısı ya da şirketinin yarısını mahkemede verirsin diceksiniz

Hala da direnirse çalışın boşverin izni falan

Afedersiniz ne emmeye ne gömmeye geliyor derler buna

Para ver--> yok
O zaman ben çalışayım param olsun -> ona da yok

Eee nedir yani parasız ne yapsın bu kadın
Kendine beles hizmetci diye tutmus konu sahibini resmen, burdan baska sonuc cikmiyor

ayliginiz olacak o zaman. esiniz size ayda belli bi para verecek hesabni da sormicak. ona da izin vermiyorsa ailesinden isteyin. annesinden babasindan. ne demek hem para yok hem calisma izni yok
Bunlari hep denedik olmadi..bisure sonra tikandi..ailesini kendi ailemi hrparaya soktum son care die ama nafile bi sure duzelio ozurler dilenio vs ama sonra yine bozuluo..bosanma raddesine geldik hatta nerdeyse bosuyordun yalvardi aylarca duzelicem die yeminler etti sonra bir sure 1 yil kadar harikaydi dedim hatta tamam cocuk icin haziriz o cok istiodunduzelmis die cocuk oldu yine ayni biktim

Zengin nasıl zengin olur harcamayarak
Cimri malını yermi yemez
Maddi durumu benden çokçok iyi olan arkadaşıma çok yardım etmişimdir cüzdanında çoğu zaman para olmazdı eşi okadar cimriydi ki bu ikinci el eşya satan internet sitelerinden bebeğine ikinciel baston araba almıştı
Çöpe atsan atarsın o derece
Düşünmek bile istemiyorum
Ve bol bol sabır diliyorum

Afedersiniz ne emmeye ne gömmeye geliyor derler buna

Para ver--> yok
O zaman ben çalışayım param olsun -> ona da yok

Eee nedir yani parasız ne yapsın bu kadın
Ben cildirinca o seyin bi onemi kalmayinca verir parayi sobrada burnundan getirir..ben boyle bi ailede buyumedigim icin cok agirima gidio..bolluk icinde buyudm ailem sana biz verelim dio ama ben bunu gururuma yediremiorum suan kizim var ayrilamiyorum beni onunla tehdit edio cunku

Nasıl tehdit ediyormuş

Konu sahibi bosanin bence. Bazen bir yanlis butun dogrulari siler. Tehdit ederse etsin, bir sey yapamaz. Cok ekstrem bir durum yoksa kiziniz yaninizda kalir.

Bnde calismiyorum ama esimle anlastik her aksam 20 30 lira atiyorum kenara bir ay sonunda birikmis parami catir catir harciyorum esmde musaade ediyor snde knus esinle en azindan boyle bsey yapabilirsin benm gbi inan hic paraszliktan iyidr

Üzülmeyin

Cimri insana katlanılmıyor doğrudur ama paraya + kredi kartına net el koyarak durumu çözebilirsiniz bence

Kararlı olun kart artık benim diceksiniz bitti bu kadar

Çocukla tehdit ederse de bu kadar küçük çocuğu hiçbir mahkeme babaya vermez bir halt yiyemezsin boşuna tehdit savurma diceksiniz

Benim size tavsiyem önce karta konun sonra taksitle altın +döviz almaya başlayın

Gidin kv kp yle konuşun çocuğumu da beni de bu adam parasız bırakıyor diyin ya onlar size para versinler ya it oğullarını adam etsinler

Kocanızı hiç beğenmedim hem cimri hem de pislik üstüne tehdit şantaj. Kenara para koyun boşanırsanız paranız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…