- 13 Mayıs 2017
- 159
- 54
- 98
- Konu Sahibi Be peaceful
-
calisin?Herkse merhaba...ben nasil anlatsam bilemiyorum..7 yillk evliyim bi kizim var 3 yasinda..esim maalesef cok cimri bi o kadarda zengin aile sirketleri var simdiyr kadar hep bazi seyleri kavgayla tartismayla yaptik..en ufak maddi bi konuda hemen cirkinkesio ama madiiyat yoksa bal dok yala bi evlilik oluo ve en be yapacagimi sasirdim ev hanimiyim bi gelirim yok bu beni daha cok incitio.. cok üzgunum ne yapmaliyim
Izin vermiyorcalisin?
Adama bak ya, hem kadinin calismasina 'izin' verme hem de dirdir et. Ne guzel dunya.Izin vermiyor
:.(Adama bak ya, hem kadinin calismasina 'izin' verme hem de dirdir et. Ne guzel dunya.
ayliginiz olacak o zaman. esiniz size ayda belli bi para verecek hesabni da sormicak. ona da izin vermiyorsa ailesinden isteyin. annesinden babasindan. ne demek hem para yok hem calisma izni yokIzin vermiyor
Izin vermiyor
Adama bak ya, hem kadinin calismasina 'izin' verme hem de dirdir et. Ne guzel dunya.
Kendine beles hizmetci diye tutmus konu sahibini resmen, burdan baska sonuc cikmiyorAfedersiniz ne emmeye ne gömmeye geliyor derler buna
Para ver--> yok
O zaman ben çalışayım param olsun -> ona da yok
Eee nedir yani parasız ne yapsın bu kadın
Bunlari hep denedik olmadi..bisure sonra tikandi..ailesini kendi ailemi hrparaya soktum son care die ama nafile bi sure duzelio ozurler dilenio vs ama sonra yine bozuluo..bosanma raddesine geldik hatta nerdeyse bosuyordun yalvardi aylarca duzelicem die yeminler etti sonra bir sure 1 yil kadar harikaydi dedim hatta tamam cocuk icin haziriz o cok istiodunduzelmis die cocuk oldu yine ayni biktimayliginiz olacak o zaman. esiniz size ayda belli bi para verecek hesabni da sormicak. ona da izin vermiyorsa ailesinden isteyin. annesinden babasindan. ne demek hem para yok hem calisma izni yok
Bende..yok artık ya şu eşinden çocuğundan kısan adamları anlamıyorum ben
Ben cildirinca o seyin bi onemi kalmayinca verir parayi sobrada burnundan getirir..ben boyle bi ailede buyumedigim icin cok agirima gidio..bolluk icinde buyudm ailem sana biz verelim dio ama ben bunu gururuma yediremiorum suan kizim var ayrilamiyorum beni onunla tehdit edio cunkuAfedersiniz ne emmeye ne gömmeye geliyor derler buna
Para ver--> yok
O zaman ben çalışayım param olsun -> ona da yok
Eee nedir yani parasız ne yapsın bu kadın
Nasıl tehdit ediyormuşBen cildirinca o seyin bi onemi kalmayinca verir parayi sobrada burnundan getirir..ben boyle bi ailede buyumedigim icin cok agirima gidio..bolluk icinde buyudm ailem sana biz verelim dio ama ben bunu gururuma yediremiorum suan kizim var ayrilamiyorum beni onunla tehdit edio cunku
Ben cildirinca o seyin bi onemi kalmayinca verir parayi sobrada burnundan getirir..ben boyle bi ailede buyumedigim icin cok agirima gidio..bolluk icinde buyudm ailem sana biz verelim dio ama ben bunu gururuma yediremiorum suan kizim var ayrilamiyorum beni onunla tehdit edio cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?