Zor durumdayım :(

Insallah tesekkur edrrim..cocuguna epeyi bi harcar sanirim cinriligi bi bana
Valla canım düzelmezse yapacağın tek şey kart para vs gibi şeyleri alıp, kendine istediğin gibi alışveriş yapmak. İstediği kadar mokurdansn en fazla ne yapabilir ki bu durumda ?
Hicbisey!

Valla canım düzelmezse yapacağın tek şey kart para vs gibi şeyleri alıp, kendine istediğin gibi alışveriş yapmak. İstediği kadar mokurdansn en fazla ne yapabilir ki bu durumda ?
Hicbisey!
insanin gururu incinio bi kere dunya gözunden cikio bambaska bisey bu Allah yasatmasin kimseye

Evet ufak capli isler tabi yapilabilir ama kalici cozum icib dedigibiz gibi ailesinin konusmasi ve duzelmesi zaten boyle giderse ortada yuva fln kalmz.ne aci ne zor bir durum bu..olan cocuklara oluyor kizim 3 yasinda ama evdeki gerginlikten bile etkileniyor..neden boyle yapio anlayamiorum amac ne yani

Belli ki boşanmaya korkuyorsunuz evladınız olduğu için ama dediğim gibi ailelere durumu anlatın, kendiniz çözemiyorsunuz, eşinizin ve sizin aileniz bir araya gelip eşinizle konuşsunlar böyle devam etmeyeceğini açık dille anlatsınlar, ailenizin ve kendi ailesinin sizin arkanızda olduğunu anlayınca belki umuyorum geri adım atar.
Biraz da sizin suskunluğunuzdan anlatmamanızdan güç alıyor bence. Sizde ailelerle toplanınca böyle yürümeyeceğinin mesajını net olarak verin eşinize.

Evet aileside hoslanmamis bu durumdan bakalim onlar araya giribce neler olacak..tesekkur ederim yorumunjz icin

Bir arkadaşımın da başında böyle bir durum var, durumu çok iyi bir uzak akrabasıyla görücü usulü evlendi ama adam toplasan üç yılda kızı on kere yemeğe çıkarmamıştır, zaruri ise kaban, bot, çanta en iyisini alıyor ama bir bluz beğendim dese asla almıyor, kart vermemiş, para da bırakmıyor,çalışmaya izin yok. Evine gittiğimde hayran kalmıştım, kesinlikle evden ve mutfağından kısmıyor sadece kadından, terbiye veriyor kendince. Bir de tatil meselesi şimdiye kadar sadece balayına gittiler otelde kalmalı tatil olarak, bazen başka şehirlere akrabaya gidiyorlar hepsi bu. Arkadaşım çok uyumlu birisi, ailesiyle de iyi anlaşıyor ama yaranamadı bu adama. Şimdi o da biraz çirkefleşti kaş bıyık tüy almıyorum, hani kuaför param yok diyorum diyor daha neler neler, herkese anlatıyor, evin işini yapmıyor, ile yarıyor mu tam olarak bilmiyorum ama günü kurtarıyor sanırım

Avukat da mı onun arkadaşı
5 yaş vs. gibi bir olay yok velayet te
çocuğun ruhsal bedensel olarak kimle mutlu olacaksa ,kime daha çok ihtiyacı varsa ona verilir
çocuk anlayabilecek ve kendini anlatabilecek yasa geldiğinde ona da fikri sorulur
eğer zengin diye velayet o ebeveyn e verilse ydi hiçbir ev hanımı çocuğun velayetini alanazdi öyle bir durum yok
zengin olması avantaj nafaka yi yüksek miktardan istersiniz

Şirket dediğin muhtemelen kp in üzerine, boşanma durumunda kendini orda çalışan gösterir bir de çalışan olarak bordro getirir nafaka komik bir rakam olur boşanmanı tavsiye etmem yani

Aynısını arkadaşım yaşadı adamı 2000 TL maaşlı gösterdiler 500 TL nafaka alıyo

Merhaba kizlar dun gece ablasi aradi demistim ya hani sabah ailesi abileri fln geldi resti cektiler buna karsinda bizi bulursun ailesi ogrense paralarlar bizde korumayiz seni vs die o da yeminler.edio suan banada onlarada ohh icimin yaglari eridi babamda sanirim konusmus daha dogrusu paralamis onu ilk kez babam ogreniodu..durum bu kizlar iki taraftan kistirildi simdi ayaklarima kapanma modunda :) belkide sizlerinde bu mubarek gunlerde soylediginiz dualarla oldu hepinize cok ama cok tesekkur ederim Alah razi olsun sizden..kizim icin dua ediorum insallah boyle olmaz bidaha..

Konu sahibi, bakın burada bir avukat yorumu var. Şu an eşinizin ayaklarınıza kapandığına bakmayın. Anladığım kadariyla düzelmis gibi görünse de üç gün sonra eski haline dönecek yapıda.

Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama en fazla 3 ay yada 1 yıl içinde eski haline dönecek!!! Değişmeyecek yani... Değişecek olsaydı zaten şimdiye kadar bunları yaşatmazdı size.

Bence temkinli davranın hareket ederken. Bu cimri insanlardan korkulur, her türlü pisliği yapabilirler! Hırsızlık, dolandırıcılık, yalan söyleme vs.

Boşanıcam vs çok dillendirmeyin! çünkü evi arabayı başkasının üzerine kaydırır, ortada kalırsınız benim gibi.

Sağlam bi avukatla görüşün, o görüştüğünüz avukat sizin acukatınız mı eşinizin avukatı mı belli değil. Resmen karşı tarafı savunuyor.

Yok öyle 5 yaşından sonra maddi kimin daha iyiyse ona verilir. Zaten 3 yaşında kızınız, anneye muhtaç şuanda. Boşanma aşamasında çalışmaya başlarsınız, anneniz bakar mesela çocuğa ve mahkeme pedegog eşliğinde araştırma yapar. Çocuk kimde mutlu ve sağlıklı diye.

Bir arkadaşımın başına gelmişti oradan biliyorum. İlk velayeti hile hurdayla baba almış üstüne, kız gitti karşı dava açtı, velayeti geri almak için. 2 sene uğraştı ama çok şükür şimdi oğluşuyla mutlu mesut.

Değişti diye düşünmeyin, değişmeyecek o eşiniz! Sizi pasifize etmesine müsaade etmeyin, iyice sindirmiş zaten! Kızınızdan vurmasınada izin vermeyin. Emin olun kızın velayetini alsa bile bakmaycak o kız çocuğuna, anasının başına bırakacak kendisi hayatına bakacak!

1. Çok basit çalışın.
2. Kendime denk olmayan çok zengin adamlardan kaçma sebebim konu içinde saklı.

Bence hemen gaza gelme. Ayaklarıma kapandı moduna girme. Çocuk 3 yaşındaysa en az 4 yıllık evlisin. Yani bu adam 1 gecede değişmez. Akıllı ol.

Eline para geçtikçe kenara at ve hep daha fazlasını iste.

Bence hemen gaza gelme. Ayaklarıma kapandı moduna girme. Çocuk 3 yaşındaysa en az 4 yıllık evlisin. Yani bu adam 1 gecede değişmez. Akıllı ol.

Eline para geçtikçe kenara at ve hep daha fazlasını iste.
Yok gaza gelme degil babam artik devredr ve babamdan simdiye kadar saklamistim uzulmesin die..butun gun bu mevzu vardi..bana kredi kartlaridan verdi ve i calismaya baslamak istersende calis dio babam ve ailesi ona resti cekerse zaten elinde bisey kalmayacakti ben ailesinden umutlu degildim acikcasi ama kizlari vefat ettikten sonra degistiler demekki..onlar esime resti cekince zaten o da korktu annesi mirasindan men ederim deyince..ben isimi saglama alicam zaten calisicam kimseye muhtac olmadan hazir ortam yolunu bulmusken..baktim olmuo ceker giderim yapilacak bisey yok

Konu sahibi, bakın burada bir avukat yorumu var. Şu an eşinizin ayaklarınıza kapandığına bakmayın. Anladığım kadariyla düzelmis gibi görünse de üç gün sonra eski haline dönecek yapıda.
Eskisi gibi olursa biter madem.cocukta bende kalirmis..bu arda baska bi avukatlada gorustum isimi saglama alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…