Bir erkek için bu kadar fedakarlık yapmaya değer mi cidden? Daha gencecik bir kızsın.
Birlikte olduğun erkeği hayatının merkezi konumuna getirme bir erkeğe ne kadar verici olursan senden o kadar uzaklaşırlar bırak birlikte olduğun kişi senin için bir şeyler yapsın senin için çabalasın.
Ben de senin yaşlarındayken böyleydim şimdi 23 yaşındayım o eski anılarıma gülüp geçiyorum ben bunlar için mi üzülmüşüm diye

şimdi gözüm açıldı o eski şahıslar şimdi olsa burnumdaki kıl taneciği etmezler...
Asıl konuya geleceksek bu arada büyük hata yapmışsın ama yaşının gerektirdiği çocukluğa veriyorum asla ve asla sevgili ile yakın olmak için okul seçimi yapılmaz ama yapmışsın o yüzden karşılaştığın zaman üzülüyor bile olsan bunu ona belli etme görmemezlikten gel üniversite ortamı doğru çevreyle oldukça çok güzeldir zaten çevren olduğu zaman onu unutacaksın. Daha çok gençsin zihnini değmeyen bir insan yüzünden harcama. Dersine odaklan, kariyerine odaklan diğer şahıs ne halt ederse etsin.
İlişki yeni bittiği için alışma süreci zor geçebilir ama birkaç gün sonra bu hallerine güleceksin kuzum