zor durumdayım

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar sevdiğin insan konusunda öle bir çukurdayım öle kararsızımki hiç bir karar beni mutlu etmiyor.uzun süredir hayatımda sonuçta çokk seviyorum evet bana yanlışlarıda oldu ama seviyorum işteee vazgeçemiyorum.evlensemmi karar veremiyorum ama bitaraftan şimdi diyceksinizki seviyosan niye kararsızsın ama bitaraftanda beni üzdüğü günleri unutamıyorum ne onla olabiliyorum nedee onsuz şimdi siz söleyin ben napıcamm

daha derine in sen
nelerde üzdü seni ve nelerde mutlu etti ha.

mutlu ettiği sayısız dır her anım mutlu onunla üzdüğü ise malesefki güvenimi sarstı.karmakarışığım

Evlilik çocuk oyuncağı değil sonuçta çok iyi düşünmek lazım
İkilimde kalmak çok kötü :S
Böyle bir durumda bende evlenmekten korkardım sanırım
Eğer evlenmenize daha varsa düşün biraz
Tavırlarına bak ondan sana iyi bir eş olabilir mi hislerin ne diyor bu konuda ?
Sana yaptığı yanlış büyük bişey değilse sineye çekmen lazım ama ömür boyu unutlmıcak bişeyse iki kere düşün derim

nişan istiyor ama bizde nişan neyse düğünde o dur tabi çoğu insan için böyle olabilir fakat bizde nişan atmak boşanmak gibi karşılanır nişan isteğinide bir an önce gerçekleşmesini istiyor.bende onu çok seviyorum hemde çok ama güvenim kırıldı işte napayım.haa şuda var ben biraz fazla senaryo yazıyorum şüpheciyim belkide abartıyorum ama güvenim kırıldı iştee kırıkkk

peki karşı taraf o kötü günleri unutturmak için size karşı daha hassas olmadı mı?
size hatalarını unutturmaya çalışmadı mı?

biraz bunlara da odaklanın..

yorumlarınızda kendinizi de eleştirmişsiniz biraz ben şüpheciyim diye...
o zaman bunu daha iyi ayırt edebilirsiniz...

yaptı da size mi yetmiyor?
yoksa hiç yapmadı mı?

arkadaşım konularına baktım allah askına sen bu adamla nasıl evlilik düşünüyorsun?

Bu adamın su an seninle nişan yapmak istemesinin tek nedeni var, diğer kızlarla arasının bozulması..

Ne sevgisi ya bu adam 2 kere aldatmış seni yapma bunu kendine ya

Yok 2kere degil ikinci olay cok karisik ama evet birinci de guvenimi sarsti onu inkar edemem.suan ciddiyetinden eminim aileler olaya dahil durumda artik cunku ama guven sorunum var biraz tamam bende normal bir insana gore fazla supheciyim ama ondanda vazgecemiyorum seviyorum.evlenmelimiyim evlenmemelimiyim bilmiyorum.ne onla oluyo ne insuz durumundayim.cik dusunmeye zamanimda yok yardimci olun kizlar

vazgeçemiyorum diye bişey yok arkadasıö, aklında şüphe varsa vazgecmek zorundasın yoksa ileride yasayabilecegin problemler için sende onun kdr hatalı olmus olursun.
Vazgeçemiyorum demek aslında cok ta güvenmiyorum tekrar aynı seyleri yasarım aslında ikna olmadım demektir onu hatalarına ragmen istiyorum demektir.
Kusura bakma ama actıgın konulara baktıgımda içim kan aglasa da evlilik düşünmezdim..

denedim vazgeçmeyi tammm 1 yıl denedim ama unutamadıım onu insanlar 3gün yas çekmezken ben 1yıl unutamadım.oyüzden vazfeçemiyorum diyorum.çok uzun yıllar çıktıkya ondan sanırım..şimdi napıcam bilmiyorum arkadaşlar güvenim sarsılmasına rağmen evlenmelimiyim bilmiyorum

Güveniniz sarsılmış bir kere

Bunun telefisi olmamalı bence

Size yapılanları nasıl hafızanızdan sileceksiniz ? Veya sizin güveninizi karşı taraf ne kadar sürede kazanıcak

Evlenince yapmaz gibi geliyordur size kesin

Ama bu forumda bir çok örnek var ,evlenipte neler neler yapanlar var

Yazık etmeyin kendinize

Bir değil iki değil üçüncüsünü de yaşarsanız üzülen siz olursunuz

İyi düşünün iyi karar verin

Nişan bile sizin oralarda evlilik niyetine geçiyormuş

Geri dönüşü olmayan yollara girersiniz sonra pişman olursunuz sonra yine üzülen siz olursunuz

evet birkere yaptı yaptı dediğim ayrı olduğumuz dönemde kısa süreli olarak görüştü bir kızla kimisi diyorki ayrı dönemde seni aldatmış sayılmaz diye ama bana göre aldatmadır.evet ayrı olduğumuz dönemde bir kere görüştü biriyle acaba hep yapar mı güvenmelimiyim bilmiyorum ama çok seviyoruz birbirimizi ve çok mutluyuz beraberken işte bunlarda kafamı çok karıştırıyor

Arada aldatma varsa, güven problemi varsa evlilik falan düşünme sakın.
İlişkiniz bile sağlıklı değilken ne yuvasını kuracaksınız acaba?
Bence mantıklı hareket et canım. Hayatının hatasını yapma.
Hakkında hayırlısı olsun.

kızlar ölemi dersiniz uzun yılardır beraberdik hiç bir güvenimi sarsacak bişe olmadı o güne kadar.ayrıydık ve bu o dönemde kısa süreli biriyle olmuş.duydum kıyamet kopardım işte neyse şuan barıştık ama evlilik konusunda kararsızım.bi diyorum yıllardır hiç sarsmadı güveneyim ona sonuçta benleyken bi kızla olmadı ayrıydık diyorum.bi tarafımda ne olursa olsun kabullenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…