zor durumdayım ???

ayperitub

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
5
0
34
yeni evliyim fütursuzca kayınvalidemin kasasına güvenli olur diye aldığı altınlarımı sattığını öğrendim 3 ay sonra , hiç değerim yok ne esim nede ailesi gönül rızamı dahi almadlar insan yerine konulduğumu sanmıyorum:KK43: hiç tepki vermedim sizce ne yapmalıydım:KK43:

bence tepkini vermelisin. Onlar sana ait emanet olarak verdin. En azından sana sormalı rızanı almalılar. Eşin ne diyor bu duruma ? ben olsam vermezdim siz ağırlığınızı koyun derim:KK64::KK64:

Bu hirsizlik ben arayip dava acacagimi söylerdim. Sizin mailinizi satanaz heleni size sormadan. Eşiniz tepki vermedimi?
Polise gidecem de calindi diye.tepkisiz kalisrsan yarin.öbürgun daha neler neler yapar bunlar sana

bence tepkini vermelisin. Onlar sana ait emanet olarak verdin. En azından sana sormalı rızanı almalılar. Eşin ne diyor bu duruma ? ben olsam vermezdim siz ağırlığınızı koyun derim:KK64::KK64:
cok iyi niyetliyim sessiz kaldım herkes yaptığından utansın dedim ama içimden:KK43: yaranmak yerine kötü dahi oldum

Bence bu analar ogullarini altin toplamak, ek gelir saglamak icin evlendiriyor. Sonrasinda gelinine iyi davranan da cok nadir her sey taki torenine kadar oluyor.Yoksa niye gelinin altinini calacak kadar düseceksin?

evet hersey planlı yapılmış kayınvalidemin evinde kasa bile yokmuş:KK43:

ne kadar çirkin bir davranış hem de yeni evlisiniz onları takıp kolunuza gezmeniz lazım erkek aileleri nde bu adettir yani çok bilgisizlermiş ya da işlerine gelmemiş .Bence ailenize söyleyin. Gerekirse kayın valideniz kredi çekip versin size

Bu hirsizlik ben arayip dava acacagimi söylerdim. Sizin mailinizi satanaz heleni size sormadan. Eşiniz tepki vermedimi?
Polise gidecem de calindi diye.tepkisiz kalisrsan yarin.öbürgun daha neler neler yapar bunlar sana
yalız evliliğim bitmezmiydi çok ağır olurdu çünkü kullanan parayı eşim ama benim bilgim dısında

cok iyi niyetliyim sessiz kaldım herkes yaptığından utansın dedim ama içimden:KK43: yaranmak yerine kötü dahi oldum

tatlım kimse utanmaz sen yaptıgınla kalırsın normalleşir onlar için acil tepki vermelisin daha sonrası için. Yaranamassın tabi bu devirde sayan yarıyor lafları sayanı el üstünde tutuyorlar. İnsan psikolojisi de böyle

Bence bitmeli zaten ya da daha kurulmamış ki

Eşiniz madem o paraya ihtiyaç duyuyor söylesin size o sizin birlikte paranız rızanız alınmalı

Eşiniz sizinle hayatı parayı vs paylaşmıyorsanız sıkıntısını ihtiyacını diyemiyorsa neden evlisiniz ki

İnceldiği yerden kopsun

Öncelikle satmamış ve sizin tepkinizi ölçmeye çalışıyor olabilirler
Eğer satıldıysa mutlaka tepkinizi koyun
Onlar hem dinimizde hemde nedeni kanuna göre SİZİN hiç birşey yapmıyorsanız haram ettim deyin bari çok sinir oldum
Eşiniz de kullansa babanız da kullansa böyle olmaz bu hırsızlık

Öncelikle satmamış ve sizin tepkinizi ölçmeye çalışıyor olabilirler
Eğer satıldıysa mutlaka tepkinizi koyun
Onlar hem dinimizde hemde nedeni kanuna göre SİZİN hiç birşey yapmıyorsanız haram ettim deyin bari çok sinir oldum
Eşiniz de kullansa babanız da kullansa böyle olmaz bu hırsızlık
Eşimizde hirsiz ozsman insan karisins danişmsz ni ne alaka.ne icin kulanmis?

X