Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet hersey planlı yapılmış kayınvalidemin evinde kasa bile yokmuşNeden satmis ki? Esinin haberi var miymis?
cok iyi niyetliyim sessiz kaldım herkes yaptığından utansın dedim ama içimden yaranmak yerine kötü dahi oldumbence tepkini vermelisin. Onlar sana ait emanet olarak verdin. En azından sana sormalı rızanı almalılar. Eşin ne diyor bu duruma ? ben olsam vermezdim siz ağırlığınızı koyun derim
evet hersey planlı yapılmış kayınvalidemin evinde kasa bile yokmuş
yalız evliliğim bitmezmiydi çok ağır olurdu çünkü kullanan parayı eşim ama benim bilgim dısındaBu hirsizlik ben arayip dava acacagimi söylerdim. Sizin mailinizi satanaz heleni size sormadan. Eşiniz tepki vermedimi?
Polise gidecem de calindi diye.tepkisiz kalisrsan yarin.öbürgun daha neler neler yapar bunlar sana
cok iyi niyetliyim sessiz kaldım herkes yaptığından utansın dedim ama içimden yaranmak yerine kötü dahi oldum
evet hersey planlı yapılmış kayınvalidemin evinde kasa bile yokmuş
şoktayım bendeGeri iste altinlarini. Eşin de cok tuhafmis seni nasil kandirabilmis?? Saka gibi...
Onlarin yaptigi daha agir ben olsam aileme giderdimyalız evliliğim bitmezmiydi çok ağır olurdu çünkü kullanan parayı eşim ama benim bilgim dısında
Eşimizde hirsiz ozsman insan karisins danişmsz ni ne alaka.ne icin kulanmis?Öncelikle satmamış ve sizin tepkinizi ölçmeye çalışıyor olabilirler
Eğer satıldıysa mutlaka tepkinizi koyun
Onlar hem dinimizde hemde nedeni kanuna göre SİZİN hiç birşey yapmıyorsanız haram ettim deyin bari çok sinir oldum
Eşiniz de kullansa babanız da kullansa böyle olmaz bu hırsızlık