- Konu Sahibi immortal__07
-
ya allahını seversen başılgı okudum çok kötü bişey sandım ..boşver be güzelim dert etme elbet bigün izin vercek ..kaş yüzünden annenle aranı açma ..geçer gider bu günler şuan üzüldügün bu durıma güler geçersin bile ..sevgilerimle...
Güzel kardesim benim...neden su kelimleri dogru düzgün yazmazsin..?
Gözlerimizi sasi etmek istersin?
Bu kadar zormu? Lüften rica ediyorum biraz olsun dikkat edelim....
Kaslarini bu denli kafana takiyorsan gider berbere aldirirsin, Annenden yiyecegin fircayida düsünerek tabi...yerimseniben
soyle diyebilirsin mesela;
bak annecim ben bu kaslari illaki aldiracagim. yasima uygun bir sekil verdirecegim. ama suanda bunu acilen yapmam lazim cunku psikolojimi etkiliyor. en azindan daginik olan tuyleri ve ortayi toplatayim. inceltmek istemiyorum zaten.
dersen belki mantikli gelebilir. yani kaslarin alindiktan sonra 5 yas buyuk gorunmeyecegini garanti etmelisin; oyle kavisli incecik fln olmayacak... bu yasta oyle bir kas sekli cok agir kacar zaten. sen de biliyorsundur...[/QU
Çok saol canım öyle yapacağım artık yanı illaki alacağım bunları.
zaten öyle kavis falan da verdirmicem sadece toplattıracağım..
çok saol bir kere daha fikirlern için..
ben de birileri ölüm döşeğinde sandım.yani dikkat çekmek adına şuraya başlık olsun diye yazamayacağınız şey yok pes vallahi.hatunun kaşı türkiye meselesi:)))
ay kendi halim geldi aklimakaydirigubbakcemile3 ben de lise sondaydim... annem istemiyordu aldirmami. o anlamasin diye ik gune bir, bir tel kopariyordum kaslarimdan... bi sure sonra anladi tabi.:kedi: ama ben artik ossye girme zamanina gelmistim. boyle durumlarda sanirim ya gonullerini alarak yapmalisin ya da bigun kaslarin alinmis bir sekilde karsilarina cikip bikac gun kus kalmayi goze alcaksin. bunun pek orta yolu yok malesef...
aileden ya da komsulardan biri de ona bu durumu normallestirebilir. tabi varsa boyle birileri...
ya ama cnm ailemle aramı açmadan aldrmak istyrm ..!
güzellkle onları daha doğrusu annemı ikna edebilek bi fikri olan wrmı die sordm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?