Zor durumdaym, ltfen bana yardm edin...!!!

bu kadar neden karışıyorlar ki anlamadım ben sonuçta kaş yani aldırsan onlara zararı ne olur ki?ben de lisesonda başlamıştım öyle babaya falan sorma bana saçma geldi ama kafana takma izin vermiyorlarsa da lise bitince başlarsın

Ben bazı konularda sadece amacıma ulaşmayı değilde, güzellikle halletmeyi,uygun zamana kadar beklemeyi tercih ediyorum.. Hele de söz konusu annemse,anneme asla kıyamam, ztn son sınıfa kadar gelmişsin canım ufacık bişey için sakın büyütme sonuçta eninde sonunda bu yükten kurtulacaksın opuyorumnanaktan
Bu arada ne annem ne akrabalarım hiç kimse bana kıyamaz,artık büyüdüm de ben nasıl davranıyorsam aynen güzel sonuçlarını da elde ediyorum opuyorumnanaktan

bende utanıyordum aldırma konusunda bir gün üniversiteye giderken arakadaşa gittik yatırdılar beni ve alındı ama inceltmeden dağınık olnalar toparlandı sadece eve geldim annem hemen farketti birşey demedi birde yetmez gibi babama gösteriyo kaç yaşına gelmiş yapcak tabi demişti ve ertesi gün bayramdı yani iyi olmuştu :kedi::kedi:

Ne güzel ya ama bnde aldıracam bayrama bende düzgün kaşlarımla giricem: )
annem izin versede vermesede:)

vallahi canım anneni çağır ona izah edelim. kaşlarını incecik aldırmazsında yaşına yakışır bi şekilde fazlalıkları toplatırsın. senin psikolojin okul hayatın önemli şu anda. senin büyüdüğünü kabul etsin annen...

Bak şimdi kaş aldırmak derken gidip yay gibide aldırma

Sadece toparlasınlar... sakın girmesinler çok kaşına...

Koltuğa oturur oturmaz şunu de... kaşımı sadece etrafından aldırıcam.

Ben öğrenciyim de sakın deeee...... çünküm kaşı inceltme hastalığı olanlar var..

Onların ellerine düşme...:kedi:

Bu kadar basit hayatım.. git sadece toparlat.. o kaba görüntü yokolsun..

Şekil mekil verdirme.. doğal hali kalsın.. yumuşasın yüzün..yerimseniben

Öyle ki çok dikkat çekme.. Aaa kaşını nasıl aldırmış incelmiş demesin ailen...

Hem çok şekilli aldırıp.. iyice girerlerse kaşına..

Mecbur her ay gitmen gerekecek...ay bile değil 15 günde gitmen gerek ona göre

Ah şurda olsan ben alıverirdim.. hiç alındığı belli olmazdı... ( bu konuda uzmandım önceden) sırnaşık şey

Sorun etme canım.... bak dediğim gibi yap.. ailen farketmez o zaman...

Bir genç kız annesi olarak,bu tür yasaklara karşıyım,elbette sınırlar dahilinde...
sonuçta o kaşlar bu sene olmasa da ,seneye alınacak,neden kendiyle küs olmasına
müsaade eder bu anneler,aynaya bakamayan bir genç kız,dışarda ya da okulda arkadaşlarına nasıl bakacak,
nasıl sosyalleşecek,ki 17 yaşında genç bir kız...
benim kızım daha 12 yaşında,bu sene baktım bıyık bölgesinde var,rahatsız oluyormusun kızım dedim
evet annem dedi,ve güzellik merkezine götürdüm ve aldırdım,neden kendini mutlu,güzel hissetmesin,
peki neden 17 yaşındaki bir genç kız bu isteğini,utana sıkıla söylesin annesine,
bilmiyorum ama bazı ebeveynler yalnış tutum içindeler,
çocuk yetiştirmek herşeylerine hayır demek değildir...
sınırları anneler belirler tabiki,ama çocuklarımıza yön veren bizleriz unutmayalım lütfen...
annenize sakince tekrar söyleyin,hatta beraber gitmeyi teklif edin,
bu durumdan rahatsız olduğunuzu dile getirin,eminim sizi anlayacaktır,
yani umarım...
sevgiler...

Son düzenleme:

Ablacım kaç defa dedim annecim güzel olmak içinde deil ben zaten güzel olduğumun farkındayım bu sadece bir rahatsızlık dedim rahatsız oluyorm annecm ddm hyr ddi istemyrm sonra millet ne der falan ben istemıyorum ne yaparsan yap bir daha bu konuyla karsıma gelme dedi ii dedim ben aldırırm o zmn dedm bende ouff ya bıktım bu cahilce tavırlarından..:S:Smafoldumben

dediğin gibi yapacağım cnm ama benım annem farkeder eminim : )
ama ederse etsin bayramdan bi iki gun önce aldıracağım: )

17 yaşındayım ya bende snle aynı sorunu yaşıyorum annem izin vermiyo hep kötüye yoruyo işte kaş alan kız iyi olmazmış bu yaşta falan bıktım bu tavırlarından

benimkide elimden tutup götürdüydü kuaföre
ne utançtı benimkide yaaa... millet gidememekten ben götürülmekten muzdariptim o zamanlar utanıyordum
oysa liseye gidiyordum rezil ben

17 yaşındayım ya bende snle aynı sorunu yaşıyorum annem izin vermiyo hep kötüye yoruyo işte kaş alan kız iyi olmazmış bu yaşta falan bıktım bu tavırlarından

cnm aynen ya çıldırıcam ama ben biliyorm iste versn ister vermesn orman gibi gezmekten bıktım kızlara bi yana erkkler bile aldırıo ha o doru diyeme m aama bi kızın da mutlaka aldırması gerek kötu yanı

ya kil aldirmaya da mi izin vermiyorlar yaaaa yuh yani!!! benim babamda bu tur seylere sicak bakmazdi ama ben lise hazirliktayken annemin basinin etini yedim bi kac gun, annemde bana kiyamadi kuafore goturdu beni isimizi hallettik. babam o aksam konusmadi benimle, anneme de kizdi ama sonra gecti...alt tarafi suratimizdan uc bes KIL alinacak ona da karisiolar ya cok buyuk geri kafalilik...o zaman bacagimizdaki killari da almayalim, ayip onlar da kalsin...pis pis dolasalim butun genc kizlar olarak...

kendimi gördüm bir an kaydirigubbakcemile3
lise 2 deydim
kurban bayramına çok az kalmıştı
ve ben uzun zamandan beri istiyordum aldırmayı
ama bir de anneyi ikna etmek var tabi
ağzından girdim burnundan çıktım kabul ettirdim
kaşlarım çok kalındı ve biçimsizdi
sırada kime aldıracağım sorusu vardı
en yakın arkadaşlarımdan birinin annesi kuaför
kadın süper kaş alıyor
ben de kendimi onun ellerine bırakmıştım ve kadın gerçekten de mükemmel yapmıştı
annene güzel güzel anlat cnm
bunu çok istediğini ve bu görüntünü beğenmediğini söyle
bir müddet sonra dayanamaz izin verir

ben lise 3e geçtiğim yaz annem kendisi teklif etmişti, kızım istersen aldıralım kaşlarını çok dağınık duruyor diye... O zaman kadar hiç aklımda yoktu ama baktım evet çok dağınık... Ama inceltirler diye çok korkmuştum, annemle beraber gidip aldırdık, çok da güzel olmuştu..
Sana tavsiyem tek gitme, anneni ikna et beraber gidin, onun da güvendiği bir kuaföre, onun gözetimi altında fazla inceltmededn sadece göze batan yerleri aldır.. Hem gönlü olur, hem tedirgin olmaz hem de senin işin görülür.... Abla teyze kmşu gibi kişileri de ikna etmek için kullanabilirsin...

ben liseyi bitirmiş çalışıyordum annem yine izin vermiyordu birgün gittim aldırdım

halamların içinde anamm ne fırçayedim güldüm geçtimm

kendisi sıfır tüysüzz sarışın kaş denen bişi yok hayatı boyunca aldırmamış

bendende aynısını bekliyorr

eee kadın sende yokkii :):)

canım git aldırr dediğinide duyma bir fırça çeker unutur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…