Zor eş inatçı eş

nar38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
1.601
1.270
merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim inatçı ve zor bir eşim var.sabretmekten yoruluyorum ama hergün yeni huyu çıkıyor sanki...inatçılık uada inada yaptıgı şeyler vardır ama herşeyi kendine cevap verildi diye algılar nedense. Sabahta şakasına sandıgım aslında ciddiye dönen konuşmamız oldu.o uyuyordu ben işe geldim neden kandilimi kutlamadın sen küçüksün dedi bende şaka yapıyo diye sende bana büyüklük yap sen kutla dedim gülerek.bu söylediğimi onunla inatlaşmak cevap vermek olarak algıladı mesela. Ve bkonu olarak degilde bu tarz konuşmalarımızda hep cevap vermek olarak algılıyor böyle şeyleri inatlaşmak diye yorumluyor.bilmiyorumki nasıl tavırda olmalıyım

psikolojisi falan mı bozuk acaba şu sıralar stresli bir işi falan varsa o yüzden de olabilir.

merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim inatçı ve zor bir eşim var.sabretmekten yoruluyorum ama hergün yeni huyu çıkıyor sanki...inatçılık uada inada yaptıgı şeyler vardır ama herşeyi kendine cevap verildi diye algılar nedense. Sabahta şakasına sandıgım aslında ciddiye dönen konuşmamız oldu.o uyuyordu ben işe geldim neden kandilimi kutlamadın sen küçüksün dedi bende şaka yapıyo diye sende bana büyüklük yap sen kutla dedim gülerek.bu söylediğimi onunla inatlaşmak cevap vermek olarak algıladı mesela. Ve bkonu olarak degilde bu tarz konuşmalarımızda hep cevap vermek olarak algılıyor böyle şeyleri inatlaşmak diye yorumluyor.bilmiyorumki nasıl tavırda olmalıyım
e sizde eşinizin tabiriyle inatlaşmayın hanımefendiciğim 4 yıldır adamın huyunu öğrenmişsinizdir zor olmamalı diye düşünüyorum.

Huyunu ögrendim evet ama kestiremiyorum ne zaman alınacak.ben gülerek cevap veriyorum o alınıyor o bakımdan.kendi nazımı unuttum o yüzden yıllardır.

Aslınd
psikolojisi falan mı bozuk acaba şu sıralar stresli bir işi falan varsa o yüzden de olabilir.
Aslında genelde bu tarz cevaplarda böyle ya yeni olan degil. Dedim belki bana yardımcı olacak bi fikir çıkar

Aslınd

Aslında genelde bu tarz cevaplarda böyle ya yeni olan degil. Dedim belki bana yardımcı olacak bi fikir çıkar
o zaman hiç alttan almayın inat olarak düşünüyorsan inatlaşmışımdır senle diyin kestirip atınn sonra sonra vaz geçer belki.

nefret ederim böyle konulardan..bendede aynı koca var..kendisi diretiyor benimle beraber ama ben inat ediyorum....
valla yapacak pekte birşey yok..değişmiyorlar..çekicez napalım...

bunuun adı inatlaşmak değil kiiii bunun adı huzursuzluk çıkarmak için uğraşmak...

Alingan ve nazli erkek.. Oy Allah kolaylik versin. Hep pohpohlansin mi istiyor kocaniz?

Söylediğin çok normal ama,
Sen sürekli ters mi cevap veriyorsun ? O yüzden bıkmış olabilir mi ? Yani benim annemde babam ne dese cevap verir tersine, sonra babamı suçlu görür bir de. Yani eşin halinden tavrından şikayetçi olabilir.

Yok sen suyuna gitmeye çalıştıkça böyle ise biraz inadına git kırana kadar huyunu derim.

ay hamilelikte de hiç çekilmez.otur konuş bana bak ben hamileyim senin kaprislerinle uğraşamıycam kendine çeki düzen ver.hangimiz kadın hangimiz erkek belli değil.ben annen miyim senin nazını kaprisini çekeyim aaa?!! falan de.çekme arkadaşım atma içine.

benim esim de böyle... ne desem ters anlar, birden bagirarark cevap verir. bi bakmisim sakalasirken olay kavgaya dönüsmüs. bunun tek yolu var, o da alttan almak ve söylediklerine dikkat etmek. mesela ben artik kocama bu tür sakalar yapmiyorum. ama tabi insan her Zaman kontrollü davranamiyor ve bazen birden sakayi yapmis bulunuyor. o Zaman da baktim abartiyor ya cevap vermiyorum yada uzatma yine diyorum o da anliyor ve susuyor. bu durumda en önemlisi bi arkadasin da dedigi gibi karsina alip konusmak. sen benim esimsin, seni seviyorum, seninle neden inatlasayim diye bir sorun bakalim ne cevap verecek. ben öyle yaptim ve haklisin dedi sonunda. ondan beri ben tavir yaptigim Zaman anliyor hatasini ve susuyor :)

Cevap vermek olarak algılasa nolur ya nolur ? Cevap veremez misin ? Su esleriniz sizden baskasina bu kadar ağalık taslayabiliyor mu cok merak ediyorum
Boyle adamlarin bence aşagilik kompleksi var ve anca evde esine pasalik yapiyor sizde korkunuzdan alttan alip olayi cozdugunuzu sanip boyle bir hayat yasiyorsunuz acınası

ay hamilelikte de hiç çekilmez.otur konuş bana bak ben hamileyim senin kaprislerinle uğraşamıycam kendine çeki düzen ver.hangimiz kadın hangimiz erkek belli değil.ben annen miyim senin nazını kaprisini çekeyim aaa?!! falan de.çekme arkadaşım atma içine.
Canım denemedim degil ama ogün tamam diyo böyle bir olayda yine aynı

benim esim de böyle... ne desem ters anlar, birden bagirarark cevap verir. bi bakmisim sakalasirken olay kavgaya dönüsmüs. bunun tek yolu var, o da alttan almak ve söylediklerine dikkat etmek. mesela ben artik kocama bu tür sakalar yapmiyorum. ama tabi insan her Zaman kontrollü davranamiyor ve bazen birden sakayi yapmis bulunuyor. o Zaman da baktim abartiyor ya cevap vermiyorum yada uzatma yine diyorum o da anliyor ve susuyor. bu durumda en önemlisi bi arkadasin da dedigi gibi karsina alip konusmak. sen benim esimsin, seni seviyorum, seninle neden inatlasayim diye bir sorun bakalim ne cevap verecek. ben öyle yaptim ve haklisin dedi sonunda. ondan beri ben tavir yaptigim Zaman anliyor hatasini ve susuyor :)
Aynen bagırıyo cagırıyo degişiyo adam bir anda

Hakkaten bu inat degil durduk yere hir çıkarmak... bence esinizin ya psikolojik problemleri var yada size acikca soyleyemedigi ama boyle küçük seylerde ortaya cikan buyuk bi hinci...

Benzer bir modelde bende var
Hele de kabahatli olduğu bir konuyu konuşuyorsak vay halimize, içinden küsme canavarı çıkıyor =))
Gülüyorum artık, düzelmiyor çünkü
Epey bir törpüledik ama hala var bu alınganlıklar, küsmeler
Bazen hatırlatıyorum kadın olan benim, erkek olan sensin diye, susuyor =))

Bende 4 yıllık evliyim. maalesef eşimi tanıyamiyorum 2 aylık çocuğumla beni antep e götürmek için inat ediyor Ben kayseri liyim Doğumu burda yaptım çocuk göstermek için zorla beni oraya çağırıyor Giitmezsem bosayacakmis beni İşin ilginc tarafı antepte kimse yok . ne babasının evi var ne de bi ailesi Babası vefat etmiş küçükken annesi hemen evlenmiş Beni amcalarinin evinde orda burda küçücük bebekle rezil edecek Üstelik çok pasaklilar , bingil bingil çöl sıcağı orada her seferinde sefil oldum ki suan çocuğumu hiç sefil edemem.ordaki fitnelerin gazina geliyor beni anlamıyor. Stresten uzuntuden sütüm kesilecek Ne olur bana bi akıl verin Acil...
Bu arada kendi evimiz istanbul da öğretmen olduğumuz için bayramdan sonra gidecektık. beni bayram diye oraya götürüyor ama hiç de zamanı değil diyorum.çocuğum hiç uyumuyor gündüzleri, hep emziriyorum . Ne dicemi nasıl davranacagimi şaşırdım Beni boşanmakla tehdit ediyor LÜTFEN yardım..

X