ZOR GECEN ANNELIK SÜRECI VE BUNALIM

Diyorum ya bazen 15 saat. hic uyumadigi oluyo.Derin uykuya dalamiyor.O yuzden diyorum normal bi bebek deil.Desemki gece uyur sabah kaldiririm.O nasil isterse oyle oluyo.Gunduz bazen hic uyumuyo bazen yarim saat bi saat bazen.Cok sorunlu bi bebek.Yoksa bnde sabirliyim normalde.Ve asla yemiyo.Anne sutude almiyo.Sadece biberonla devam sutu veriyorum.Bi kac gun ac birak bak nasil yer diyolar
.Acta biraktim israrda ettim baski yapmadim kararli davrandim .Bi cok tatif denedim yok yemiyo.Bi tek biz cikolata yerken oda gelir ister biraz veriyom agzina yiycekmi diye o tarz seylere bayilir.Ama yemek asla yemiyo.Bu kadar dolmamin sebebi bu kadar cabama raen yememesi
Ay 10 aylık bebege cıkolatamı verıyorsunuz :KK57:

Valla kusura bakmayın hepımız gectık bu yollardan
10 aylık bebege bagırıyorsanız bu sızın iyi bir anne olamadığınızın ve muhtemelende olamayacagınızın göstergesi.
O cocuk sallatıp sallatıp uyumuyorsa buda sızın sımdıye kadar kuramadıgınız duzen ve becerıksızlıgınız.
Önce kendınızı suclayın basedemıyorsunuz hepsi bu.
owwwwwww

Burda onerilen cogu seyi denedim zaten o kadar caba sarfeemecragmen yememesi uyumamasi beni uzuyo.Merak ettigim sey boyle olan varmi sonradan duzeluyomu yiyormu uyuyormu.Sanki omrumun geri kalani boyle gecicek
önemli olan bebeğinni sağlığı huzuru.
neden ömrümün kalanı diye düşünüp düşünüp dertleniyosun.
tamam kolay değil elbet.
ama illa bi sebebi var bu düzensizliğinin.
ya altta yatan tespit edilememiş bir sebep.
ya da sizin baıkm rutinlerinizde bir hata var.
hem beslenmesi hem uykusu sorunlu.
hiçbir düzen kuramamışsınız.
ek gıda veremiyor uyutamıyosunuz.
düzelir tabi zaman içinde.
bu kadar umutsuz karamsar olmak niye.
bence kendi yaptıklarınızı bi daha gözden geçirin derim ben.
ve de bebeğinizi tekrar bir kontrole götürün.
bu kadarı normal değil çünkü

Buarada kolik denmiş, bence önce bunu yazanların kolik'in ne oldugunu anlaması gerekıyor.
Benımde oglum kolikliydi ve her allahın akşamı tam 3 saat ağlardı. 10 aylık bebekte kolik olmaz

Canım bebeğin bir sorunu olmadığına emin misin ?
İçtiği birşey ağır gelebilir, midesi rahatsız olabilir. Devlet hastanesinde de bir doktora göster istersen.
Sen de bitki çayları iç, kendini motive et, geçicek bugünler diye
Kardeşin, annen veya bir büyüğün varsa ara ara gelsinler sen onlara git, temiz hava çay sohbet bunlara bünyeni alıştır oda ortamlara gire gire alışacaktır

Canım Rabbim yardım etsin.benim çocuklarımda böle büyüdü.tipim kaymış saç baş rezil evde yemek temizlik yok uykusuz geçen yıllar eş yardımı yok bitkisel hayatta geçti yıllarım çocuklar küçükken.hani beni yolda gören meczub sanar o derece dağılmıştım.ama şimdi binlerce kere şükürki özlemini çektiğim hayata döndüm çay kahve sinema keyfi kendime bakımım hepsi tamam.diyeceğim oki geçecek sabır sabır.

nasil verdiniz bu egitimi
Ben iki gün laptoptan dandini klipli ninni actim, besiginin yanina oturdum uyumasini bekledim. 3. Gün kendim baska odaya geçtim ninniyi yine actim biraktim. Ondan sonra ki zamanlarda laptopuda aldim başka odaya gectim. Sadece biberonla süt verdim eline uyudu...Biraz ağladı ama 1 yıldır rahat bir uyku uyuyor oda bende. Öğlenleri de bu kural bozulmadi. Mesela simdi yatti 2 ye kadar uyur aksamda en gec 9 da yatar. Cok rahat edersiniz. Diger bebeğim 4 aylik onada 6 aydan sonra basliycam. Emzirip yatagina koycam biraz ninni tamam...

Benim bebegimde 1 sene hep ağladı uyumadı . Yeni diyorlar ya yaşına grınce düzelir die çok dgru . 1 yaşından snra uyku yüzü gördüm ve suan 2 yaşında 10 11de uyanıyor sabır arkadaşım biraz dha hale bi biraz dha kendi derdini anlatsın ozmn bak gör nasıl düzelecek sabır allah yardımcın olsun

Gece beşiğine bırakıp ses çıkarmadan yanında dursan pes edip uyur mu acaba yoksa daha mı çok ağlar. Yani bebekte olsa insan bi yerde pes eder yani dimi yorulur o da mı yok? Gündüz dışarı çıkıyo musunuz hani enerjisini atsa uyur belki ve acıkır ne biliyim
Yok asla durmaz besikte hemen ayaga kalkip disari atiyo kendini

Ik
Canım Rabbim yardım etsin.benim çocuklarımda böle büyüdü.tipim kaymış saç baş rezil evde yemek temizlik yok uykusuz geçen yıllar eş yardımı yok bitkisel hayatta geçti yıllarım çocuklar küçükken.hani beni yolda gören meczub sanar o derece dağılmıştım.ama şimdi binlerce kere şükürki özlemini çektiğim hayata döndüm çay kahve sinema keyfi kendime bakımım hepsi tamam.diyeceğim oki geçecek sabır sabır.[/QUOTins bu yorumunuz teselli oldu bana.Ins gecer gider

Ben iki gün laptoptan dandini klipli ninni actim, besiginin yanina oturdum uyumasini bekledim. 3. Gün kendim baska odaya geçtim ninniyi yine actim biraktim. Ondan sonra ki zamanlarda laptopuda aldim başka odaya gectim. Sadece biberonla süt verdim eline uyudu...Biraz ağladı ama 1 yıldır rahat bir uyku uyuyor oda bende. Öğlenleri de bu kural bozulmadi. Mesela simdi yatti 2 ye kadar uyur aksamda en gec 9 da yatar. Cok rahat edersiniz. Diger bebeğim 4 aylik onada 6 aydan sonra basliycam. Emzirip yatagina koycam biraz ninni tamam...
Deniycem ya.Ne kadar guzel boyle duzeni olmasi

önemli olan bebeğinni sağlığı huzuru.
neden ömrümün kalanı diye düşünüp düşünüp dertleniyosun.
tamam kolay değil elbet.
ama illa bi sebebi var bu düzensizliğinin.
ya altta yatan tespit edilememiş bir sebep.
ya da sizin baıkm rutinlerinizde bir hata var.
hem beslenmesi hem uykusu sorunlu.
hiçbir düzen kuramamışsınız.
ek gıda veremiyor uyutamıyosunuz.
düzelir tabi zaman içinde.
bu kadar umutsuz karamsar olmak niye.
bence kendi yaptıklarınızı bi daha gözden geçirin derim ben.
ve de bebeğinizi tekrar bir kontrole götürün.
bu kadarı normal değil çünkü
Burda bi cok insan cocugunun boyle oldugunu yazdi .Siz gelip benim yapamadigimi dusunuyosunuz .Siz mukemmelsiniz iyiki sizzin gibi herseyi bilen anneler var

Hayirli Geceler Arkadaslar.Şu an oyle doluyumki cogu kez konu actim aypar gecti 10 aylik olduk hala ayni benim benegim uyumaz yemez icmez huysuz beni cildirtan bi tip.Instegramda Miranin Alyanin Kayalarin amnelerini goruyom herkez ne guzel anne.Ben ise psikolojisi bozuk surekli bagiran mutsuz hayattan umudunu yitirmis bi anne.Binlerce kez hamdolsun Anne oldum ama bi o kadarda zor geciyo.Neden bi benek uyumaz.Saatlerce salliyorum hic bi sıkıntisi yok doktorlarada gittik.Huyu bu.Uyumaz uyusada 5 dkk bile sürmez.Boyle olan varmi cocugu.Bi bnmi boyleyim.Bi gun sicak bi cay icip bi film izleyebilcekmiyim.Gece oldu pijamalarimi giyip yataga girip uyuyacakmiyim .Hayal gibi.Sadece icimi dokmek istedim.Her gece aglayarak cocugunu uyutmaya calisan hayattan bezmis bi kadin
Merhaba benim ikiz bebeklerim var ve bir kere olsun sallamadım. Sallanarak uyutulan bebek sallanmaya karşı bir zaman sonra bağışıklık kazanıyor ayağında bir saat bebek sallayanı gördüm ve uyutamayan. Bazı şeyleri yanlış yapıyorsunuz demekki. Beebkte değil kendinizde arayın ilk önce hatayı

Valla kusura bakmayın hepımız gectık bu yollardan
10 aylık bebege bagırıyorsanız bu sızın iyi bir anne olamadığınızın ve muhtemelende olamayacagınızın göstergesi.
O cocuk sallatıp sallatıp uyumuyorsa buda sızın sımdıye kadar kuramadıgınız duzen ve becerıksızlıgınız.
Önce kendınızı suclayın basedemıyorsunuz hepsi bu.
Umarim bu tip bi bebeginiz olmaz ve bana ithaf ettiginiz bu hakaretlerler gin gelir basa cikmak zorunda kalmazsiniz.O zaman bizde bu yollardan gectik diyenlerin hepsi beceriksiz anne.Ama siz kusursuz annesiniz

Önemli olan mükemmel anne olmak! Kaç tane mükemmel baba var. Bu kadar kendinize yüklenmeyin derim ben. Önemli olan ilk olarak sizin sağlığınız sonra bebeğin sağlığı. Ben böyle düşünüyorum ve sonuna kadar uyguluyorum. Ettafımda çok laf eden oldu. Umrumda olmaz doğruyu araştırırım sonra uygularım.

Önemli olan mükemmel anne olmak! Kaç tane mükemmel baba var. Bu kadar kendinize yüklenmeyin derim ben. Önemli olan ilk olarak sizin sağlığınız sonra bebeğin sağlığı. Ben böyle düşünüyorum ve sonuna kadar uyguluyorum. Ettafımda çok laf eden oldu. Umrumda olmaz doğruyu araştırırım sonra uygularım.
Pardon mükemmel anne olmak değil olacaktı

Merhaba benim ikiz bebeklerim var ve bir kere olsun sallamadım. Sallanarak uyutulan bebek sallanmaya karşı bir zaman sonra bağışıklık kazanıyor ayağında bir saat bebek sallayanı gördüm ve uyutamayan. Bazı şeyleri yanlış yapıyorsunuz demekki. Beebkte değil kendinizde arayın ilk önce hatayı
Dogdugundan beri hic bi sekilde uyumadi.Zaten uyuyan bebrk uyur.Yasamadiysaniz anlayamazsiniz gelip burda yadirgarsinuz oda basiniza gelir.Uyku egitimi fwlan yalan .Bi bebegin uyuyacagi vardir kendi haline birakirsin uyur zaten uyuyan bi bebektir.Ama uykuyu sevmeyen bi bebekle baska sekilde basa cikamazsin.Bi tanidigimin 4 cocugu var ve 2 yadlarina kadar sabah olana kadar ayaklarinda sallarmis. hic durmazlarmis.Boyle bebek cok.Ve huysuz bebekle basa cikmakta cok zor

Burda abuk subuk yorum yapanlari girunce en iyisini zaten kimseyi dinlememek oldugunu ogrendim.Sanki ben hic bi arastirmsa uygulama yapmadan gelip buraya konu actim .tum olumsuzluklar sonucunda icimi doktum.Ama anladimki herkezin bebegi kendine izel.Bebegi yemek yiyip kendi kendine uyuyanlarda kendilerini mukemmel anne saniyolar.Onlar mukemmel anne deil cocuklar sorunsuz

Dogdugundan beri hic bi sekilde uyumadi.Zaten uyuyan bebrk uyur.Yasamadiysaniz anlayamazsiniz gelip burda yadirgarsinuz oda basiniza gelir.Uyku egitimi fwlan yalan .Bi bebegin uyuyacagi vardir kendi haline birakirsin uyur zaten uyuyan bi bebektir.Ama uykuyu sevmeyen bi bebekle baska sekilde basa cikamazsin.Bi tanidigimin 4 cocugu var ve 2 yadlarina kadar sabah olana kadar ayaklarinda sallarmis. hic durmazlarmis.Boyle bebek cok.Ve huysuz bebekle basa cikmakta cok zor
Benim kızım uyumamak için saatlerce ağlıyor artık hıçkıra hıçkıra düşünün ama yine ben onu yatağından çıkarmıyorum. Bir zaman sonra umudunu kesiyor ve uyuyor ve erkek olana göre daha az uyuyor yapı meselesi. Baştan da söyledim sallamak yanlış. Kimseyi yadırgadığım da yok hayatta da yapmam ama size olan eleştiriyi kaldıramıyorsanız yorumda yapmam iyi günler !

Back
X