Zor günler ve bu günleri daha da zorlaştıran insanlar

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
günlerdir ne konuşmak nede birşey yazmak istemıyordum. Tüp bebek tedavımle 2 yıl sonunda hamile oldugumu öğrendim.bunun sevıncını ıfade edemem sıze. 7.haftada gelişimi durmuş.tabıkı saglık cok daha önemli bugunlerede şükür ama cok sarsıldım. Kalp atısını duyacaktım artık olmadıgını öğrendim ve cok üzüldük esımle.hamileliğimin son 2 haftası cok agır gectı.kalkamadım yataktan bulantım cok yogundu .annem hayatta degıl kardesım vs yok.bır babam var. Bu dönemde kendı aılemden ayırmadıgım cok sevdıgım esımın aılesını yanımda goremedım.kp sonuna kadar ılgılıydı. Allah razı olsun.
Kımse zorunda degıl dedım . Ama hamileliğim kürtajla sonlandı . Bu nekadarda olsa agır bır durum ki bızım gıbı cocuk sahıbı olmayı cok isteyen ama her ay husranla gecen yılları olanlar için.
Aldıgım tepkıler cok kırdı benı .kv soyledıkleri; ortada bırsey yoktu ki zaten boşverın.bız sızden daha cok uzulduk vala. Sonra kv şen bır kahkaha atıp sende hala olamıcan gördun mu dedı esımın kardesıne.
Arkadaslar evet hassas bır surectı ama bu ve benzerı sözler benı cok kırdı. Hayatımın en kötu gunu degıldı kabul edıyorum .annemı kaybetmış olmaktan daha acı degıldı ama canım yanmıştı. Onlarında bır parcası degılmı nasıl bukadar duyarsız olunabılıyor anlamıyorum. Cok sevdıgım halde gotusmek gelmıyor içimden .

lütfen ınsanları umursamayın ınanıyorum bebek sahıbı olacaksınız kımse ıçın uzulmeyın değerlisiniz şu cuma gunu yuzu suyu hurmetıne ınşallah sızın gıbı bekleyişte olanların bebeği olur...

Ruhsuz kadın bir de anne olacak... İçin soğuyana kadar uzak dur. Eşin de zorlamaz herhalde görüşün diye.

Allah yardımcınız olsun...

densizlik etmişler. kulaklarınızı tıkayın. acınızı da tek başınıza yaşayın. böyle saçma sapan konuşuyolarsa aynı ortama bile girmeyin. umarım en kısa sürede çocuk sahibi olursunuz. geçmiş olsun. moralinizi yükske tutmaya çalışın.

Muhtemelen duyarsız olduklarından değil uzulmemeniz için yapıyorlar bunu.Ortada bi şey yoktu demelerinden ben onu anladım,vahvah tühtüh demeleri sizin için daha yıpratıcı olurdu daha fazla sorumluluk hissederdiniz.
Bu dönemde isterseniz görüşmeyin ama kötü hissetmeyin bence ben kötü bi niyetleri olduğunu düşünmüyorum çünkü.Belki psikolojik yardım almayı düşünebilirsiniz kolay değil yaşadıklarınız.
Allah tez vakitte çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip etsin

Çok gecmis olsun Allah en kısa zamanda saglikli hayirli evlat versin.
Kaynananizin tavrini anlayamadim.

lütfen ınsanları umursamayın ınanıyorum bebek sahıbı olacaksınız kımse ıçın uzulmeyın değerlisiniz şu cuma gunu yuzu suyu hurmetıne ınşallah sızın gıbı bekleyişte olanların bebeği olur...
Amin. İnsanlarla yasıyoruz.. ıyıyken saglıklıyken nasıl da guzel bır aıleyız pekı ya aılemıze ıhtıyac duydugumuz zamanlar. Ben annemı cok özledım malesef hayatta degıl ama esımın annesıde kardesı de var o benden daha yalnız :(

Çok gecmis olsun Allah en kısa zamanda saglikli hayirli evlat versin.
Kaynananizin tavrini anlayamadim.
Amın allah razı olsun. Bende hıc anlayamadım annelığı gectım bır kadın olarak empatı kursaydı daha duyarlı davranabılırdı.

Muhtemelen duyarsız olduklarından değil uzulmemeniz için yapıyorlar bunu.Ortada bi şey yoktu demelerinden ben onu anladım,vahvah tühtüh demeleri sizin için daha yıpratıcı olurdu daha fazla sorumluluk hissederdiniz.
Bu dönemde isterseniz görüşmeyin ama kötü hissetmeyin bence ben kötü bi niyetleri olduğunu düşünmüyorum çünkü.Belki psikolojik yardım almayı düşünebilirsiniz kolay değil yaşadıklarınız.
Allah tez vakitte çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip etsin
Cocugum olsaydıda gönlümde evlat edınme oldugu için duzenli olarak destek alıyoruz. Bu durumdada devam ettım .
Bende oyle dusunmeyı tercıh ettım cok sevıyorum esımın aılesı netıcede. Ben ortada gulunecek bır durum oldugunu dusunmedım hıc ve bu kadar basıte ındırgenmesı durumun sanki hıc olmamış gıbı davranılması bana bır anneye yakısan bır teselli yolu gıbı gelmıyor.kırgınım nedense bılmıyorum belkide hıc hakkım yok

densizlik etmişler. kulaklarınızı tıkayın. acınızı da tek başınıza yaşayın. böyle saçma sapan konuşuyolarsa aynı ortama bile girmeyin. umarım en kısa sürede çocuk sahibi olursunuz. geçmiş olsun. moralinizi yükske tutmaya çalışın.
Rabbıme sıgınıyorum benım sınavımda buymuş dıyorum. Inş bır cocugum olur . Insanları anlamak zor .

Bana da siz artık daha çok üzülmeyin diye öyle davranmış gibi geldi. İnsanların tepkilerini tecrübeleri de etkiliyor. Belki daha önce üzüntüden psikolojisi çok etkilenen birini görmüştür ve sizi o hüzünden çekip almak için bu şekilde davranmanın uygun olacağını düşünmüştür.
Çok üzüldüm, geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat sahibi olursunuz.

Aahh ahh anlamazlar canım derdini anlıyorum diyenlere bile ben yüzüne anlayamazsın diyodum yanlızca çeken bilir beş yıllık evliyim ve tüp bebek dahil birçok tedavi gördüm hepsi hüsrandı çok çok zor gerçekten her ay bekleyip olmaması ama şöyle düşün 7 hftlkken bebegn gelişimi durmuş inan saglıklı bi gebelik olsaydı devam ederdi ilk 10 haftada olan düşükler bebekte bir anomali vs oldugu için sonlanıyo Rabbim en kısa zamanda seni ve tüm isteyenleri sevindirsin saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ben hiç ummadıgm anda kendiliginden hamile oldugumu ögrendim inan Allah en dogru zamanı biliyo biz hayrı şerri bilmiyoruz istiyoruz insanoglu olarak kv kp görümce elti bilmem ne hiç kulak asma benim burnumdan getirdiler lafı sözü bitmez onların ve anlayamazlar eşin anlar sadece dua edicem senin için :KK200:

günlerdir ne konuşmak nede birşey yazmak istemıyordum. Tüp bebek tedavımle 2 yıl sonunda hamile oldugumu öğrendim.bunun sevıncını ıfade edemem sıze. 7.haftada gelişimi durmuş.tabıkı saglık cok daha önemli bugunlerede şükür ama cok sarsıldım. Kalp atısını duyacaktım artık olmadıgını öğrendim ve cok üzüldük esımle.hamileliğimin son 2 haftası cok agır gectı.kalkamadım yataktan bulantım cok yogundu .annem hayatta degıl kardesım vs yok.bır babam var. Bu dönemde kendı aılemden ayırmadıgım cok sevdıgım esımın aılesını yanımda goremedım.kp sonuna kadar ılgılıydı. Allah razı olsun.
Kımse zorunda degıl dedım . Ama hamileliğim kürtajla sonlandı . Bu nekadarda olsa agır bır durum ki bızım gıbı cocuk sahıbı olmayı cok isteyen ama her ay husranla gecen yılları olanlar için.
Aldıgım tepkıler cok kırdı benı .kv soyledıkleri; ortada bırsey yoktu ki zaten boşverın.bız sızden daha cok uzulduk vala. Sonra kv şen bır kahkaha atıp sende hala olamıcan gördun mu dedı esımın kardesıne.
Arkadaslar evet hassas bır surectı ama bu ve benzerı sözler benı cok kırdı. Hayatımın en kötu gunu degıldı kabul edıyorum .annemı kaybetmış olmaktan daha acı degıldı ama canım yanmıştı. Onlarında bır parcası degılmı nasıl bukadar duyarsız olunabılıyor anlamıyorum. Cok sevdıgım halde gotusmek gelmıyor içimden .
ne kadar az beklenti o kadar huzur

Sizin adınıza çok üzüldüm, rabbim inşallah hayırlısı ile bir evlat nasib eder.
Hiç ummadığınız anda sevinçli haberinizi alırsınız ve bütün bu yaşadıklarınız geride kalır.

Ben böyle acımasız insanlara çok kızıyorum.
Patavatsızlıkları bir kenara, hiç mi kendi evladı için de üzülmez insan?
Takmayın kafanıza, ama ciddi bir mesafe kurun aranızda.
Belli ki ti'ye alıyor durumu.
Allah akıl fikir versin böylelerine.

Rabbim size de tüm umduklarınızı nasib etsin inşallah...

Ruhsuz kadın bir de anne olacak... İçin soğuyana kadar uzak dur. Eşin de zorlamaz herhalde görüşün diye.

Allah yardımcınız olsun...
Esımde kızgın içten içe . ben ılgılenmemelerıne cok kötuyken hatır sormamalarına bırsey dıyemem mecbur degıller.onların vicdanına kallmış. Ama onlarında torunu olacaktı ve bızım heyecanımız mutlulugumuzu goruyorlardı. Teselli etmek için yoksaymakmı gerekır.cok kırıcıydı :(

Sizin adınıza çok üzüldüm, rabbim inşallah hayırlısı ile bir evlat nasib eder.
Hiç ummadığınız anda sevinçli haberinizi alırsınız ve bütün bu yaşadıklarınız geride kalır.

Ben böyle acımasız insanlara çok kızıyorum.
Patavatsızlıkları bir kenara, hiç mi kendi evladı için de üzülmez insan?
Takmayın kafanıza, ama ciddi bir mesafe kurun aranızda.
Belli ki ti'ye alıyor durumu.
Allah akıl fikir versin böylelerine.

Rabbim size de tüm umduklarınızı nasib etsin inşallah...
Amin cnm allahım ınş nasıp eder ne diyeyım.
Bırsure uzak duracagım aksi halde bu duruma olan kırgınlığımı dıle getırıp onlarıda uzmek istemıyorum. Cunku ben cok kırgınım kırıcı olabılırım:(

Cocugum olsaydıda gönlümde evlat edınme oldugu için duzenli olarak destek alıyoruz. Bu durumdada devam ettım .
Bende oyle dusunmeyı tercıh ettım cok sevıyorum esımın aılesı netıcede. Ben ortada gulunecek bır durum oldugunu dusunmedım hıc ve bu kadar basıte ındırgenmesı durumun sanki hıc olmamış gıbı davranılması bana bır anneye yakısan bır teselli yolu gıbı gelmıyor.kırgınım nedense bılmıyorum belkide hıc hakkım yok
Kendimi sizin yerinize koyuyorum çok istediğim bebeğimi kaybettiğimde çevremdekiler bana tüh tüh vah gidene gibi yaklaşsa ağlasa ben kendimi daha kötü hissederdim,bence sizde daha kötü hissederdiniz.Şu an çok hassassınız anlıyorum ama güzel düşünün sinirlenip onlar adına öfkeye kapılmayın bu size daha çok zarar verir.Sevdiğim insanlar diyorsunuz çünkü kötülükten yapmamışlardır onlarda ne yapacaklarını sasirmislardir eminim.
Güzel düşünelim güzel olsun sinire öfkeye yer olmasın kalbinizde.Insallah tüm bunları unutacağınız bebeğinizle ailenizle mutlu olacağınız günler yakındır,uzmeyin kendinizi.

Amin cnm allahım ınş nasıp eder ne diyeyım.
Bırsure uzak duracagım aksi halde bu duruma olan kırgınlığımı dıle getırıp onlarıda uzmek istemıyorum. Cunku ben cok kırgınım kırıcı olabılırım:KK43:

Onları üzüp üzmemek hakkında düşüncelerinizi bence rafa kaldırın.
Bırakın üzülecekleri varsa da üzülsünler.
Benim derdimi anlamayanı ben hiç anlamam, hayattaki felsefem budur.
Sev beni sayayım seni hesabı.
O yüzden uzaklaşın derim.
Size saygısı olmayan insanların da hayatınızda işi yok bence.

benim herkese verdiğim bir tavsiye hamileliğiniz 3 aylık olana kadar kimseyle paylaşmayın özellikle tüp bebek gibi bir süreci eşin ailesine duyurmak çok akıllıca değil.

Onları üzüp üzmemek hakkında düşüncelerinizi bence rafa kaldırın.
Bırakın üzülecekleri varsa da üzülsünler.
Benim derdimi anlamayanı ben hiç anlamam, hayattaki felsefem budur.
Sev beni sayayım seni hesabı.
O yüzden uzaklaşın derim.
Size saygısı olmayan insanların da hayatınızda işi yok bence.
Dıyorum ki art nıyetli degıldır nıye kötu konussunki sen boşuna haksızlık edıyorsun ..ama sonra kv kahkaha atıp sende hala olamıcan demesi zaten canım yanıyoken yutkunamadım. Benım uzuntum acım hıc yok cumle aynen şu biz bile sizden cok uzulduk.
Ikı gun bu sözler kulagımdaydı .

Back
X