Zor günler ve bu günleri daha da zorlaştıran insanlar

Dıyorum ki art nıyetli degıldır nıye kötu konussunki sen boşuna haksızlık edıyorsun ..ama sonra kv kahkaha atıp sende hala olamıcan demesi zaten canım yanıyoken yutkunamadım. Benım uzuntum acım hıc yok cumle aynen şu biz bile sizden cok uzulduk.
Ikı gun bu sözler kulagımdaydı .

En nefret ettiğim laftır "sizden çok üzüldük" oldu canım.
O benim karnımdaydı, benim en beklediğimdi, birden elden uçup gitti, hem de bu kadar yaklaşmışken.
Bunu anlayacak kafa olsa, cümlesini düzgün kurardı.
Çok afedersiniz, fakat diyorum ya beni çok sinirlendiriyor duyarsız insanlar.
Diyecek iyi bir lafın yoksa ağzını da açma bari değil mi?

Boşverin kafanızda büyütmeyin kendinizi kinlendirmeyin yok yere.
Ne kadar kızsanız da fayda yok malesef, bazı insanlar böyle.
Anlatsanız da anlayacak kapasitenin olduğunu sanmıyorum.
Bu kadar hassas durumlarda böyle davranan insanlarda o kapasite olamaz zaten.

Siz bundan sonrasına bakın.
Ne kendinizi ne de eşinizi üzün.
Uzak durun mesafeli olun, zamanla acınız da hafifleyecek, Rabbim de sağlıklı bir evlat nasib edecek inşallah.

En nefret ettiğim laftır "sizden çok üzüldük" oldu canım.
O benim karnımdaydı, benim en beklediğimdi, birden elden uçup gitti, hem de bu kadar yaklaşmışken.
Bunu anlayacak kafa olsa, cümlesini düzgün kurardı.
Çok afedersiniz, fakat diyorum ya beni çok sinirlendiriyor duyarsız insanlar.
Diyecek iyi bir lafın yoksa ağzını da açma bari değil mi?

Boşverin kafanızda büyütmeyin kendinizi kinlendirmeyin yok yere.
Ne kadar kızsanız da fayda yok malesef, bazı insanlar böyle.
Anlatsanız da anlayacak kapasitenin olduğunu sanmıyorum.
Bu kadar hassas durumlarda böyle davranan insanlarda o kapasite olamaz zaten.

Siz bundan sonrasına bakın.
Ne kendinizi ne de eşinizi üzün.
Uzak durun mesafeli olun, zamanla acınız da hafifleyecek, Rabbim de sağlıklı bir evlat nasib edecek inşallah.
Cok haklısınız en dogrusu bu . Onları da gormeyeyım içim bıraz sogusun istıyorum .o zaman mutlaka kafama takmycm

Dıyorum ki art nıyetli degıldır nıye kötu konussunki sen boşuna haksızlık edıyorsun ..ama sonra kv kahkaha atıp sende hala olamıcan demesi zaten canım yanıyoken yutkunamadım. Benım uzuntum acım hıc yok cumle aynen şu biz bile sizden cok uzulduk.
Ikı gun bu sözler kulagımdaydı .
bazen sinir bozuklugu da bende böyle sacma sapan tepkilere yol açıyor biliyor musun acaba öyle bir şey mi ki

günlerdir ne konuşmak nede birşey yazmak istemıyordum. Tüp bebek tedavımle 2 yıl sonunda hamile oldugumu öğrendim.bunun sevıncını ıfade edemem sıze. 7.haftada gelişimi durmuş.tabıkı saglık cok daha önemli bugunlerede şükür ama cok sarsıldım. Kalp atısını duyacaktım artık olmadıgını öğrendim ve cok üzüldük esımle.hamileliğimin son 2 haftası cok agır gectı.kalkamadım yataktan bulantım cok yogundu .annem hayatta degıl kardesım vs yok.bır babam var. Bu dönemde kendı aılemden ayırmadıgım cok sevdıgım esımın aılesını yanımda goremedım.kp sonuna kadar ılgılıydı. Allah razı olsun.
Kımse zorunda degıl dedım . Ama hamileliğim kürtajla sonlandı . Bu nekadarda olsa agır bır durum ki bızım gıbı cocuk sahıbı olmayı cok isteyen ama her ay husranla gecen yılları olanlar için.
Aldıgım tepkıler cok kırdı benı .kv soyledıkleri; ortada bırsey yoktu ki zaten boşverın.bız sızden daha cok uzulduk vala. Sonra kv şen bır kahkaha atıp sende hala olamıcan gördun mu dedı esımın kardesıne.
Arkadaslar evet hassas bır surectı ama bu ve benzerı sözler benı cok kırdı. Hayatımın en kötu gunu degıldı kabul edıyorum .annemı kaybetmış olmaktan daha acı degıldı ama canım yanmıştı. Onlarında bır parcası degılmı nasıl bukadar duyarsız olunabılıyor anlamıyorum. Cok sevdıgım halde gotusmek gelmıyor içimden .
:oha: yok artık hadsiz insan kvniz

Geçmiş olsun...

Kayınvalideyi de kafaya takmayın, bugüne kadar bir şikayetiniz olmamış. Belki de o da ne tepki vereceğini bilememiştir. Daha da üzmemek için vurdumduymaz davranmaya çalışmıştır.

Tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun...

Kayınvalideyi de kafaya takmayın, bugüne kadar bir şikayetiniz olmamış. Belki de o da ne tepki vereceğini bilememiştir. Daha da üzmemek için vurdumduymaz davranmaya çalışmıştır.

Tekrar geçmiş olsun
Anneliği gectım bır kAdın olarak yakıştıramıyorum. Kıme soylesenız daha da canını acıtır karsınızdakının . Ama iyi tarafından bakılmalı tabı tesekkur ederım

günlerdir ne konuşmak nede birşey yazmak istemıyordum. Tüp bebek tedavımle 2 yıl sonunda hamile oldugumu öğrendim.bunun sevıncını ıfade edemem sıze. 7.haftada gelişimi durmuş.tabıkı saglık cok daha önemli bugunlerede şükür ama cok sarsıldım. Kalp atısını duyacaktım artık olmadıgını öğrendim ve cok üzüldük esımle.hamileliğimin son 2 haftası cok agır gectı.kalkamadım yataktan bulantım cok yogundu .annem hayatta degıl kardesım vs yok.bır babam var. Bu dönemde kendı aılemden ayırmadıgım cok sevdıgım esımın aılesını yanımda goremedım.kp sonuna kadar ılgılıydı. Allah razı olsun.
Kımse zorunda degıl dedım . Ama hamileliğim kürtajla sonlandı . Bu nekadarda olsa agır bır durum ki bızım gıbı cocuk sahıbı olmayı cok isteyen ama her ay husranla gecen yılları olanlar için.
Aldıgım tepkıler cok kırdı benı .kv soyledıkleri; ortada bırsey yoktu ki zaten boşverın.bız sızden daha cok uzulduk vala. Sonra kv şen bır kahkaha atıp sende hala olamıcan gördun mu dedı esımın kardesıne.
Arkadaslar evet hassas bır surectı ama bu ve benzerı sözler benı cok kırdı. Hayatımın en kötu gunu degıldı kabul edıyorum .annemı kaybetmış olmaktan daha acı degıldı ama canım yanmıştı. Onlarında bır parcası degılmı nasıl bukadar duyarsız olunabılıyor anlamıyorum. Cok sevdıgım halde gotusmek gelmıyor içimden .
Ağlarsa ana ağlar gerisi yalan ağlar canım...kimse senin hassasiyetinin farkında değil biraz ince düşünmeleri lazımdı takılmamaya çalış inşallah en kisa sürede tekrar hamile kalip sağlicakla kucağina alirsin...

Ağlarsa ana ağlar gerisi yalan ağlar canım...kimse senin hassasiyetinin farkında değil biraz ince düşünmeleri lazımdı takılmamaya çalış inşallah en kisa sürede tekrar hamile kalip sağlicakla kucağina alirsin...
Ahh keşke annecıgım olabılseydı yanımda o kadar ıhtıyacım var ki :(

onların bir parçası evet ama henüz karnındayken baba adayları bile o sevgiyi senin gibi hissedemiyor değil ki babaanne hissetsin. kadınlar hamile kaldığında anne oluyor ama erkekler bebek doğduğunda baba oluyor derler.

bu insanlar insanın canını böyle acıtıyor ya bilmiyorlar ki doğurmakla anne olunmuyor. eğer annelik bi insana şefkat ve merhamet duygusu vermemişse yemişim onun anneliğini. bana da görümcem sen anne değilsin anlamazsın demişti. üstelik kendisi de zor anne oldu. o bile bunu diyebildi ki ben korkardım evladımla imtihan edilmekten.

canım kaybın için çok üzgünüm. umut hep var ve biliyor musun biz kadınların en büyük gücü yeniden ve yeniden ayağa kalkıp yola devam edebilmek. inanıyor ve diliyorum ki rabbim sana güzeller güzeli bir evlat nasip etsin.

Back
X