Zor günler yaşıyorum eşimle ve ailesiyle bunları yaşayan var mı?

Başlığınıza cevap yazıyorum. Yok bunları yaşayan. Yaşar gibi olsaydım da eski eşim olurdu şimdiye kadar çoktan.

Eşime göre ablam sana ne yaptı ?annem babam sana ne yaptı??bunları söylüyor bana anlatıyorum sus diyor bana .mevzu tatile çıkalım dedim.evlendiğimizden beri bir kere balayına çıktık bir kezde annesi babası ablası yiyeni oğlu tatile çıktık .başbaşa gidelim kimseyle değil dedim.ben şımarıkmışım bunu söyledi.
Başta benim eşimde anlamıyordu ailem battı mı sana falan diyordu işin farklı yönlere gittiğini görünce geri çektim kendimi çok büyük bir mesele olmadıkça anlatmıyordum eşime yada cevap vermiyordum sonra kendi görmeye başladı bana hak verdi. Benim görümcem ailesiyle birlikte yaşıyor şuan gitmiyorum evlerine onlar geliyor yanlarında getirmiyolar bi şekilde oluyor sizin eşinizde belki kendi görmeye başlar olanları siz söyleyince istemiyor sorun yaratan sizmişsiniz gibi görünür. Biraz geri çekin kendinizi öyle deneyin kavga etmeden sakince derdinizi anlatmaya çalışın belki hak verir size

Eşime göre ablam sana ne yaptı ?annem babam sana ne yaptı??bunları söylüyor bana anlatıyorum sus diyor bana .mevzu tatile çıkalım dedim.evlendiğimizden beri bir kere balayına çıktık bir kezde annesi babası ablası yiyeni oğlu tatile çıktık .başbaşa gidelim kimseyle değil dedim.ben şımarıkmışım bunu söyledi.
Ben 12 yıldır tatil yapmadım.elime söylediğimde ise gereksiz buluyor.sen gene öyle yada böyle tatil yapmışsın😕

Ay şiştim.
Üstelik ben okurken şiştim, siz yaşarken nasıl şişmediniz?
Özür haklı olduğunda dilenmez, kusurlu olduğunda dilenir.Siz hangi kusurunuz için özür dileyeceksiniz.Siz mi aile sırlarını ortaya döktünüz.
Eşin iyi bir insan da sen kötü müsün?
Az kendine kendin değer ver lütfen.

Herkese merhaba kızlar konu şu 3 yıllık evliym 2 yaşında bir oğlum var.evliliğimin başından beri görümcemle yıldızım barışmadı.kendisi 2 evlilik yapmış şu an oğluyla benden ayrı bir şehirde yaşıyor .kayınvalidem ve kayınpederimde orada kendi kardeşine dahi ev aldığı halde önce kirada oturuyorum deyip sonra söyleyen bir insan bana gelinliğin iğrençti diyen bir insan......!!! Kendineoğluna hep eşimden hediye bekleyen bi insan .eşimde zamanında çok sömürülmüş.ukala ve herşeyi ben bilirim herkese emrederim diyen bir karakteri var.geçen yaz kayınpederim hastalandı oğlumu alıp 5 saat yolu otobüsle gittim.beni yalancı çıkarmaya çalıştı.tartıştık ona tavırlarından rahatsız olduğumu söyledim eşime karşıda çocuğu gibi davranmaması gerektiğini.bizim bi aile olduğumuzu söyledim.bana elini sallaya sallaya konuşunca uyardım.baban için burdayım dedim.sen babam için napıyorsunki demez mi.bende eşimi susmakla suçladım hiçbirşeye karışmıyor konu ailesi olunca hep onları savunuyor..ailen ona her anlamda destek oluyor sana neden olmuyorlar dedim.hep bu tarttışmalarımız büyüdü.bana hastasın vs dedi.evet psikolojim bozuldu birçok nrdenden işsizlik çok hareketli bir evlat uykusuzluk vs evime geldiler gitti başka yerde kaldı vs...en son tartışmamızda boşanalım dedik. Avukata gittik hafta sonu bulamadık.ama ben aileme söylemedim .daha öncede böyle tarttışmıştık çünkü o babasını aramış herşeyi anlatmış.babasıda ablanı yollayım o zaman demiş.eşim kabul etmiş.çıktı geldi yukarı dahi çıkmadan eşimi aşağı çağırdı .akrabalarını getirmişler.olay büyüdü herkes duydu . Eşime çok kızgınım ailede olan şeyi gidip amcasına vs duyurmuş.şimdi ben boşanmak istemiyorum seni seviyorum diyor. Ailemin elini öpersin düzelit diyor.ama aile bana tavırlı beni ve çocuğu annemin yazlığına getirdi.bayramda kendi ailesinin yanına gidecek. Ben babasını bugün aradım.sadece nasılsınız diye buz gibi konuştu ..ne yapacağımı bilmiyorum...çaresiz kaldım
Ailemin elini öpersin düzelit diyor.
Bu adamla evli kalmak için bu şart elzem mi?
Sorununuzu çözmez ki bu şart. Eşiniz ne şiş yansın istiyor ne kebap.
Gemileri siz yakın.

Evladım var .daha bebek işim gücüm yok ailemlede olmaz bu saatten sonra napacağımo bilmiyorum.antidepresan başladım şu an.
Şu kadar yıllık evlilikte depresyona sokmuşlar sizi.
1-2 seneye gerçekten kafayı sıyırırsınız.
Bebeğinizin sağlıklı bir anneye ihtiyacı var.

Bu mu iyi koca?
Siz depresyondasınız ama adamın umrunda değil. Ailesinden özür dileyip hiçbir şey yokmuş gibi davranmanızı bekliyor.
Aferin.
Tepenize çıkarın böyle 5 para etmez insanları. Ondan sonra onlar gününü gün ederken siz kutu kutu hap için.
Kendinizi düşünmüyorsanız evladınızı düşünün ve sağlığınız için uzak durun onlardan.

Herkese merhaba kızlar konu şu 3 yıllık evliym 2 yaşında bir oğlum var.evliliğimin başından beri görümcemle yıldızım barışmadı.kendisi 2 evlilik yapmış şu an oğluyla benden ayrı bir şehirde yaşıyor .kayınvalidem ve kayınpederimde orada kendi kardeşine dahi ev aldığı halde önce kirada oturuyorum deyip sonra söyleyen bir insan bana gelinliğin iğrençti diyen bir insan......!!! Kendineoğluna hep eşimden hediye bekleyen bi insan .eşimde zamanında çok sömürülmüş.ukala ve herşeyi ben bilirim herkese emrederim diyen bir karakteri var.geçen yaz kayınpederim hastalandı oğlumu alıp 5 saat yolu otobüsle gittim.beni yalancı çıkarmaya çalıştı.tartıştık ona tavırlarından rahatsız olduğumu söyledim eşime karşıda çocuğu gibi davranmaması gerektiğini.bizim bi aile olduğumuzu söyledim.bana elini sallaya sallaya konuşunca uyardım.baban için burdayım dedim.sen babam için napıyorsunki demez mi.bende eşimi susmakla suçladım hiçbirşeye karışmıyor konu ailesi olunca hep onları savunuyor..ailen ona her anlamda destek oluyor sana neden olmuyorlar dedim.hep bu tarttışmalarımız büyüdü.bana hastasın vs dedi.evet psikolojim bozuldu birçok nrdenden işsizlik çok hareketli bir evlat uykusuzluk vs evime geldiler gitti başka yerde kaldı vs...en son tartışmamızda boşanalım dedik. Avukata gittik hafta sonu bulamadık.ama ben aileme söylemedim .daha öncede böyle tarttışmıştık çünkü o babasını aramış herşeyi anlatmış.babasıda ablanı yollayım o zaman demiş.eşim kabul etmiş.çıktı geldi yukarı dahi çıkmadan eşimi aşağı çağırdı .akrabalarını getirmişler.olay büyüdü herkes duydu . Eşime çok kızgınım ailede olan şeyi gidip amcasına vs duyurmuş.şimdi ben boşanmak istemiyorum seni seviyorum diyor. Ailemin elini öpersin düzelit diyor.ama aile bana tavırlı beni ve çocuğu annemin yazlığına getirdi.bayramda kendi ailesinin yanına gidecek. Ben babasını bugün aradım.sadece nasılsınız diye buz gibi konuştu ..ne yapacağımı bilmiyorum...çaresiz kaldım
Pardon da eşiniz herkesin içinde sizden özür dilesin asıl

madem iyi bir insan esiniz ve bosanmaya niyetiniz yok, gidin ellerini öpün(?!) barisin, baska bi akil versek yapmicaksin zaten.

Tabi ki özür dilemeyin bence. Ama bu yaşananlardan sonra mesafeli olursunuz olur biter. Eşinizin anlatması hoş değil bunu sürekli yapıyorsa çok kötü. Ancak hemen gemileri yakmak yerine bir süre mesafeli olup onlar hakkında iyi ya da kötü konuşmayın. erkekler ailelerine laf söyletmez zaten bu toplumumuzda böyle maalesef. Gerçekten aileler neden bir köşeye çekilmez ben de anlamıyorum.

Onun acısından ortada elle tutulur bosanma mevzusu yokken olay cıkarmıs bıde tum sulaleyı toplamıs basına. Bıde hem bosanmak ıstemıypr hemde sen ozur dıleyecen adam resmen dengesız ya bosa bunu hıc ozur fılan dıleme yada surundur oyle barıs. Asla onun dedıklerı olmasın senın dedıklerın olsun rezıller ya aklı basında hıcmı bı adam yokmus o sulalede bırıde sen hatalısın esınden ozur dılw tatlıya bagla dıyecek pes

Keşke ise girebilseniz. Keyfi gelme gitmeleriniz azalır en azından. Zaten ayrı şehirlerde siniz. Böyle şeyler işin boşanilmaz bence. Ailesini arayın yine bırakın onlar buz gibi konuşup kapatsın. Ben aradım dersiniz. Yanlarına gitmeyin bence uzaktan iletişim en iyisi gibi.

Eşiniz olayı bütün sülaleye duyurmuş. Abla müdahil olmuş. Size de “annen yorum yapmasın”. Zaten eşim iyi bir insan demişsiniz. Kusura bakmayın burda bu yorumu yapan kadınların çoğu her şeye rağmen eşlerinin ve ailelerinin her türlü davranışını sineye çekiyor.
Boşanmak istemiyorsunuz. Eşinizde istemiyor. Farkında mısınız bunu size lütuf gibi sunuyor. Döndüğünüzde seni boşamadım daha ne istiyorsun tavrıyla karşılaşabilirsiniz.
Sizde biraz ailenizin arkasında durun. Siz eş ailesini her şekilde saymak zorundasınız ama sizin ailenizin karışmaya hakkı yokmuş gibi bir tavrı var eşinizin.
Duygularınızı bir kenara bırakıp mantıklı bir şekilde düşünün.

Evd olani biteni amcasina kadar herkese duyurmasi veya ayrilicaginizi hemen yetistirmesi vs ben anlamadim bi erkek bnu neden yapar ayriliyosa iki insan kendi arasinda konusur karar verir aileler ne alaka esiniz boyle yaptigi surece tabikide gorumceniz size bu sekil davranma cesaretinde bulunur ellerini oper barisirsiniz ne ya ben olsam ne el operim nede hemen affederim boyle bir adami asla

Mesele eşinizin ailesi ile sizin arasına mesafe koymaması o halde mesafeyi siz koyun görüşmeyin onlarla tamamem kopun
Hiç değilse o zaman evlilik bozulmaz oda ailesi ile aranızda kalmaz görümcede saf dışı kalır ne hali varsa görsün o görümce bence bunu deneyin boşanma taraftarı değilim
Yazık yavrucak küçük müş annesi ve babası ayrı olmasın cadı görümce yüzünden
Evli kalın zamanla herşey rayına oturur sabırlı olun

Back
X