Abiniz yengeniz falan önemli değil aslında konu buda değil...
Bakın kaç yasında sınız bilmiyorum. Ama hayatın ve 18 yıllık evliliğimin bana öğrettiği en önemli şey asla alttan almamak(hatalı bile olsanız) üste çıkıp,çemkirip hatta yerine göre eşinizi alttan alttan aşağılayacaksınızki o yetersizlik hissiyle daha fazla çabalasın..sürekli poh poh ,idare etme ,alttan alma egosu nu şişirir ve sizi ezer..yapmayın bunu kendinize..bırakın naifliği..
O sizin ailenize nasıl davranıyor sa aynısını yapacağınızı söyleyin ve uygulayın suçları olmasa da onları ağırlamak zorunda olmdığınızı söyleyip birkaç kez geri çevirin..ilk etapta kavga edecek hatta size kapıyı falan gösterecektir ..konu boşanmaya dahi gelebilir hazırlıklı olun..
Böyle bir durumda kusurunuz varmış gibi ezilip büzülmeyin sakın ..
Kendini o kadar önemli zannetme dünya etrafında dönmüyor boşanmak istiyorsan tmm zira bende artık sana karşı yoğun duygular hissedecek,ayrılamayacak,acı çekecek yaşta değilim olursa olur olmazsa olmaz zorlamayalım bitirelim deyip ailesinin yanına gönderin
O çok sevdiği ailesi arayıpta sorun ne diye sorarlarsa hepsini anlatın kararlı olduğunuzu da bildirin..
Maddi imkanlarınızı bilmiyorum ama avukata gidip anlaşmalı boşanma protokolü hazırlatın üzerine eşinizin imkanları ne ise ona göre taleplerde bulunun.ve bunu eşinize mesaj yoluyla iletin
Senden boşanmak istiyorum anlaşmalı boşanalım isteklerimi kabul et beni uğraştırma falan diye kesin konuşun. Bu arada onu sık sık aşağılamayı unutmayın ..ee yıllarca övmüş evereste çıkarmışsınız çıtayı... birden yere çarpın ki ne olduğunu anlayamasın

İddaya girerimki anlaşmalı boşanmayı kabul etmeyecek boşamıyorum seni hadi bakalım sürün diyecek..kabullenemez çünkü aşağılamanız onurunu zedeleyecek
Dahada hırslanıp üstünüze gelecek daha bir gerecek sizi belki ailenizi...taviz yok.. dik duruşa devam
Baktı olmuyor mecbur alttan alıp yok olan egosunu tamir için gene kapınıza gelecek barışalım diye...sakın hemen yelkenleri suya indirmeyin... dik duruşa devam
Sizi ne kadar zor elde ederse o kadar kıymetini zi bilecek
Bunun için sabır şart..biraz kadınlığınızı kullanın birazda taktik uygulayın...evde sizi görmezden gelmesini engelleyecek kıyafetler dekolteler firikikler ve hafif bir parfüm iş görür zannımca ha tabi cinsel anlamda libidosu fazlaysa...
Bu tarz adamlara naiflik yalvarma alttan alma asla çözüm olmaz.. Bunlara çemkiren cazgırlık yapan daha cazip gelir
Yazdıklarım uzun oldu ama aklıma gelen bunlar şimdilik konuyu takipte kalacağım gelişme olursa ona göre yön belirleriz