Bir kac gundur nisan organizasyonlarina bakiyorum kafam bir dunya oldu.uzak mesafedeyiz birbirimize evde kucuk organizasyon olacak ama her seyi kismaktan yanayim.masa suslemelerini aynali tepsileri mumu cicekleri 150 tlye kiraliyorlar.o sekilde yapmak mi mantikli yoksa tek tek kendim mi almaliyim ?? bir diger konu bohca hazirlamak zorunda miyim ya ? Kendimi bildim bileli gulmusumdur bu adete arkdsm yapti nisan tum alinanlari sergilemis marka marka ic camasirlari birde cumbur cemaat gittiler alisverise : )))) ...bana millet camasir almak zorundami. hem sevmem ben oyle sergilemeyi..karsi tarafa nasil izah edilir ?? Bende bir sey beklemiyorm bir sey yapmakta istemiyorum su karmasada acikcasi ?
Bir diger konu taki istenmesi cidden midem bulaniyo yine ornek vereyim su kadr altin istiyorm diyen arkdsm nisandan sonra ayrilma durumuna geldiler cunku cocuk paragozsunuz dedi.yani bana sorsalar ikmik sesim cikmaz nasil su kadr sunu isterim deniliyor ve altin cidden sevmem ben..bir kac akil verirmisiniz..daha tanisma olacak annesini gormedim bile ama bunlari anlatmaliyim..
Bir diger konu taki istenmesi cidden midem bulaniyo yine ornek vereyim su kadr altin istiyorm diyen arkdsm nisandan sonra ayrilma durumuna geldiler cunku cocuk paragozsunuz dedi.yani bana sorsalar ikmik sesim cikmaz nasil su kadr sunu isterim deniliyor ve altin cidden sevmem ben..bir kac akil verirmisiniz..daha tanisma olacak annesini gormedim bile ama bunlari anlatmaliyim..