- 20 Ocak 2010
- 46.985
- 173.602
- 1.123
- 44
Kina gecesi bile yapmadımTam olarak istedigim :) idolumsun suan ♡♡♡

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kina gecesi bile yapmadımTam olarak istedigim :) idolumsun suan ♡♡♡
bence bohça olayı olmasın benim canım çok sıkılmıştı ne çıkacağı belli olmayacak bohçadan canınızı sıkacak şeyler çıkma ihtimalide olmaz o zaman.Bir kac gundur nisan organizasyonlarina bakiyorum kafam bir dunya oldu.uzak mesafedeyiz birbirimize evde kucuk organizasyon olacak ama her seyi kismaktan yanayim.masa suslemelerini aynali tepsileri mumu cicekleri 150 tlye kiraliyorlar.o sekilde yapmak mi mantikli yoksa tek tek kendim mi almaliyim ?? bir diger konu bohca hazirlamak zorunda miyim ya ? Kendimi bildim bileli gulmusumdur bu adete arkdsm yapti nisan tum alinanlari sergilemis marka marka ic camasirlari birde cumbur cemaat gittiler alisverise : )))) ...bana millet camasir almak zorundami. hem sevmem ben oyle sergilemeyi..karsi tarafa nasil izah edilir ?? Bende bir sey beklemiyorm bir sey yapmakta istemiyorum su karmasada acikcasi ?
Bir diger konu taki istenmesi cidden midem bulaniyo yine ornek vereyim su kadr altin istiyorm diyen arkdsm nisandan sonra ayrilma durumuna geldiler cunku cocuk paragozsunuz dedi.yani bana sorsalar ikmik sesim cikmaz nasil su kadr sunu isterim deniliyor ve altin cidden sevmem ben..bir kac akil verirmisiniz..daha tanisma olacak annesini gormedim bile ama bunlari anlatmaliyim..
Bende istemiyormm alacaklarimi ben kendim alabilirim allah askna geceligimi mi alamicam bu ne sacma adet :)Kina gecesi bile yapmadımherşeyi eşimle ikimiz aldık ettik kimseyle alısverişe çıkmadım kimseyede çeyiz sermedim kafa rahat :)
Canim ya.bence bohça olayı olmasın benim canım çok sıkılmıştı ne çıkacağı belli olmayacak bohçadan canınızı sıkacak şeyler çıkma ihtimalide olmaz o zaman.
bizde takı istemedik bende birşey istemedim ve altını sevmiyorum bende taktılar 4 bilezik bir set bir düğünde b,ir nişanda taktım duruyor öyle kayınvalide adayıyla samimi bir şekilde konuşun bence ne yapacaklar bilmiyorum ama geriye dönsem kesilikle herşeyini kendi yapacak biriyle evlenirdim iyi kötü onun yaptığı olurdu minnet sitem durumu olmazdı.umarım mutlu olursunuz...hayırlı olsun...
Bir takim elbise olayi dolasiyor ortada peki takim elbiseyi kiz mi aliyor nisanda birde yuzuk ben onunkini aliyormusum o benimkini :/ garip garip seylerBohca vs konusu açıldı. Eşimle istemiyoruz dedik.. iki aile için de olmadı yani öyle bişey..
nişan dışarıda 20 kişilik bir yemekti.. sadece yakın akraba bikaç arkadaş ile.. babam ikiniz birlikte gidin saat begensin damat onu alayım onun zevkine göre olsun dedi.. aldigi saati takti.. kim ne isterse onu taktı o gece.. öncesinde ne sordular ne de ben soylerdim zaten.. Nisan pastası Yüzüklerin takılması ile bitti gitti..
Düğün öncesi de kV ile başbaşa gezdik bana hediye almak istedi.. ben istemedim.. gelin buketi aldık firlatmalik :) gezdik eğlendik..
Düğünde de yine hiçbişey konusulmadi.. isteyen istediğini taktı..
Bende direk evde kucuk soz gibi nisan yapicmBen 18 yil once bile hiçbirini yapmadım. Ne bohça ne altin isteme ne de diğer adetler..hatta düğünümde taki takilmasina bile karşı çıktım. Söz bile yapmadık saçma geldi nedense..direkt Nisan oldu sonra düğün.
İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Mecbur değilsiniz sonuçta
Takım elbseyi eşime ben almştm yüzüğü de erkk trfıda benm yüzüğümü almştı bizde öyle yani ama bohça şu bı detaya grmeyin ufak görünsede çok masrafı oluyor 100tl olan gecelik geline alıncağı zaman 200 diyrlar ona göreBir takim elbise olayi dolasiyor ortada peki takim elbiseyi kiz mi aliyor nisanda birde yuzuk ben onunkini aliyormusum o benimkini :/ garip garip seyler
Bir kac gundur nisan organizasyonlarina bakiyorum kafam bir dunya oldu.uzak mesafedeyiz birbirimize evde kucuk organizasyon olacak ama her seyi kismaktan yanayim.masa suslemelerini aynali tepsileri mumu cicekleri 150 tlye kiraliyorlar.o sekilde yapmak mi mantikli yoksa tek tek kendim mi almaliyim ?? bir diger konu bohca hazirlamak zorunda miyim ya ? Kendimi bildim bileli gulmusumdur bu adete arkdsm yapti nisan tum alinanlari sergilemis marka marka ic camasirlari birde cumbur cemaat gittiler alisverise : )))) ...bana millet camasir almak zorundami. hem sevmem ben oyle sergilemeyi..karsi tarafa nasil izah edilir ?? Bende bir sey beklemiyorm bir sey yapmakta istemiyorum su karmasada acikcasi ?
Bir diger konu taki istenmesi cidden midem bulaniyo yine ornek vereyim su kadr altin istiyorm diyen arkdsm nisandan sonra ayrilma durumuna geldiler cunku cocuk paragozsunuz dedi.yani bana sorsalar ikmik sesim cikmaz nasil su kadr sunu isterim deniliyor ve altin cidden sevmem ben..bir kac akil verirmisiniz..daha tanisma olacak annesini gormedim bile ama bunlari anlatmaliyim..
Canim ya.
Biz zaten uzagiz bir de yani insanlara yukmus gbi olmak istemem acikcasi ama soylersem kaynanam sey dusunur mu kendileri yapmak istemiyo diye bizede yapmiyolar ne bileyim..bilmiyorm bu adetleri de cok zaten annem yine havlu sevccade fln goturur belki ama gereksiz diger turlu
Benimde oyle gorunuyor ama bir yandan pike takimlari yaptirmis anlamis degilim yani :) o yuzden hic polemik istemiyorum :)Bu şekilde düşünür mü diye direk müstakbel eşinize sorun. Örneğin ben de herşeyi çok sade tuttum, bohça da yapmadık iki taraf ve altın için hiç birşey demedik. Yani sade olmasını istiyorsanız sade olsun ama onların yapmak istediği şeyler varsa da, sizi rahatsız etmediği sürece çok karışmayın bence. Kimi kayınvalide bu işlerde çok hevesli, özenir bunları yapmaya. Nasıl biri olduğuna bakın bence. Benim kayınvalidem aşırı ilgisiz olduğu için üzülmüştüm, beklentim hediye falan da değildi ama ne arar ne sorardı o dönemde.
Biz karsilikli guluyoruz bohcaya soylememe gerek yok ona annesine soylemem lazim.gosterislindegilde sade sık samdanlarla masa suslenebilirsevgiline söyle ben bohça falan istemiyorum boşuna hazırlamayın diye. evde bir söz yaparsınız öyle cafcaflı bi süsleme de yapmayın bence çünkü evin içinde bence komik duruyor.
Bir kac gundur nisan organizasyonlarina bakiyorum kafam bir dunya oldu.uzak mesafedeyiz birbirimize evde kucuk organizasyon olacak ama her seyi kismaktan yanayim.masa suslemelerini aynali tepsileri mumu cicekleri 150 tlye kiraliyorlar.o sekilde yapmak mi mantikli yoksa tek tek kendim mi almaliyim ?? bir diger konu bohca hazirlamak zorunda miyim ya ? Kendimi bildim bileli gulmusumdur bu adete arkdsm yapti nisan tum alinanlari sergilemis marka marka ic camasirlari birde cumbur cemaat gittiler alisverise : )))) ...bana millet camasir almak zorundami. hem sevmem ben oyle sergilemeyi..karsi tarafa nasil izah edilir ?? Bende bir sey beklemiyorm bir sey yapmakta istemiyorum su karmasada acikcasi ?
Bir takim elbise olayi dolasiyor ortada peki takim elbiseyi kiz mi aliyor nisanda birde yuzuk ben onunkini aliyormusum o benimkini :/ garip garip seyler
Bir takim elbise olayi dolasiyor ortada peki takim elbiseyi kiz mi aliyor nisanda birde yuzuk ben onunkini aliyormusum o benimkini :/ garip garip seyler