Zor kadon olmak şart mı?

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
Merhaba arkadaşlar, benim 4 buçuk senelik bir ilişkim var arada bikaç aylık ayrılıklar olsa da sonucunda hala birlikteyiz ve onun da seneye okulu bitiyor askerlikti vs derken ciddi düşünmeye başladık en azından kendi çapımızda, herneyse konu aslında şu erkek arkadaşıma ilişkinin başından ipleri eline verdim ve genelde her istediğini yaparım o rahattır bu yüzden "ç" zaten her istediğimi yapıyor kafasında sanırım o yüzden aşırı bir rahatlık var kendisinde ve bana artık batmaya başladı bu rahatlığı ne zaman bu konuyu açsam kavga ediyoruz beni böyle kabullen böyle biriyim ben diyor arkadaşlarım konuşarak halledemiyorsan biraz zor ol diyorlar fakat ben bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum açıkçası bana biraz fikirlerinizi söyler misiniz?

yüzyüze evlilik temeli hakkında konuşun. sabahları andımız okurduk ya hani eskiden okulda. bundan çok daha fazlası evlilik için lazım. hem kadın hemde erkek için. olayımız mutluluk olmalı, "kim daha fazla söz geçirecek..." değil.
size önerim; bazı belediye ve sivil toplum kuruluşları evlilik okulları açıyor. bir tanesine arkadaşınız ile katılın... bunlara yanaşmıyor ise medeni bir biçimde "bu iş nasıl olmalı, olmuyorsa nasıl sonuçlandırmalıyım?" diye düşünmeniz.

Back
X