- 25 Haziran 2010
- 790
- 1.164
- 333
Tipta misiniz siz de? Evet keske ben de 3 u gecmis olsaydim en azindan final sinavi derdi biterdi3 ve 4 sıkınti iste en kotu 1-2 yil uzasa bile cok kayip degil diye dusunuyorum ama yine de zor tabi
ikimizin de tercihi okul bitince olurdu tabiki ama durum boyle olunca o da istiyor tabi hatta fikir ondan cikti ben basta yok daha neler dedim.Ailesi evlilige izin veriyor da seneye olsun falan diyor esas sıkinti o zaten su an benim bir sene daha bekleme luksum yok acikcasi
umarim ikna olurlar.Gecinme de simdi normalde de ailelerimiz yolluyor para , kredilerimiz var bir de bu durumdan dolayi benim ailem maddi olarak yuklenmeyi kabul ediyor.Cok sukur bizim maddi dururumuz iyi gecinme cok sıkinti olmaz insallah zaten ogrenciyiz sinav donemleri cok para harcamiyoruz biraz da biz dikkat ederiz olur diye dusunuyorum.
Evet ben de tıp okuyorum,sen gibi şanslı da değilim okul konusunda ilk girişte de kazanamadım,27 yaşındayım..Keşke benim ailem de izin verse ben de evlenebilsem.Evet aileler destek olduğunda güzel güzel geçinirsiniz.Takma o zaman kafana bi şey bak ne güzel sevdiğin de arkanda.Senin de bekleyecek durumun yok.Kendinden eminsen yaparsın farzetki okumuyorsun çalışıyorsun ne fark var çalışanlar da akşam eve 5 te geliyo biz de..biz extradan akşam ders de çalışıyoruz ama tıp bu , uzmanlığını almış olsan da yeni yeni şeyler çıkıyor, bu yüzden öğrenmek hiç bitmiycek bizim için..İnşallah güzel olur her şey senn için.