Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusunBurda vardı biri konu açmıştı. Kimseyle olmamıştı kocası evlenmeden önce. Adam evliliğinde sapkındı. Tercih sizin tabi
Duyguları başkasında yaşamış paylaşmış olmasi.Geçmiş adı üstünde geçmiş, ne kadar rahatsız edici olabilir ki?
Hayatımdaki ilk insanla evlenmedim. Ama duygular biten ve kaybolan şeyler. Zamanla anı, hatıra bile kalmıyor. Beyin resetliyor:) o sebeple çemberi gereksiz daraltmak manasız bence.Duyguları başkasında yaşamış paylaşmış olmasi.
Bakir-bakirelik isteyenler sorunlu mu oluyorBir insanın geçmişinde takılacağım şey adli sicil olur sadece. Sizin isteğiniz de zor değil. Var böyle insanlar. Genelde sizin gibi sorunlu tipler oluyorlar. Bakirelik istiyorlar filan.
Bakir-bakirelik isteyenler sorunlu mu oluyor
Yarası olan gocunuyor işte.Ben öyle bir şey mi dedim? Nokta koyunca cümle biter.
Yarası olan gocunuyor işte.
Bakir-bakirelik aramak sorun değil ama bunu böyle takıntı haline getirmek sorun.
İnsanlar keşke birbirlerinin bedenlerinden önce ruhlarına bakmayı öğrenebilseler.
İyide yaşanan duygular herkesle aynı değil ki. Senin gülmene aşık olur bir başkasının konuşurken mimiklerine.Duyguları başkasında yaşamış paylaşmış olmasi.