Zor oldu Güç oldu Ters oldu :)

Keca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
167
130
53
Merhaba arkadaşlar sonunda bende dogurdum evet yaptım hemde normal doğumla.
Suyum geldi
Ne sancı ne bişey hiç bi sıkıntım yoktu duşumu aldım hastaneye gittik.Herşey normal görünüyordu hemşire gelene kadar.(O ne igrenc birşeydir) Açıklık olmadığını ve suyumun erken geldigini soyledi. Halbuki bana göre 2-3 santim aciklik vardir diyodum ama yokmuş.
Suni sancı verilmeye başlandı. Herkes bağırıyor. Benden once gelenler teker teker doguma gidiyo. Çığlıklar fena. Bende tık yok. 1 saat oldu 2 3 4 5 derken bende sanci falan yok.
Ohooo boyleyse ben on tane cocuk dogururum diyorum kendi kendime.
Ama hicde oyle degilmis 12 saatin sonunda benim sancilar bi basladi asagidan annemi getirttim doktoru getirttim ben sezeryan olucam diye ısrar ederken kendimi tekrar yatagimda buldum. Oyle bi sanci yok adet sancisinin iki uc kati melek kalir.
12 saat sonra benim sadece 2santim acikligim vardi ve benden sonra gelenlerde gitmeye başlamıştı. Bendeki psikolojiyi düşünün.
Artik bende bagiriyordum ve belki acıyı hafifletir diye saçlarımı bile yoldum.
13 oldu doktor ortalikta yok gelse beni sezeryana al dicem ama kayboldu ortaliktan.
14. saatimde doktor geldi kontrol etti ve bana baktı şaşkın bi ifadeyle 9 santim dedi. Çünkü o da benim normal yapicagimi beklemiyordu kadin şaşırdı.haklida.
Neyse en sonunda bebek gelmeye başladı ben tabi geliyo geliyo diye çığlık atıyorum.
Dr kalk diyo bana. e ben nasi kalkayim normalde kalkamiyorum dogururken kalkmami bekliyorlar. bi sekilde kalktim dogum odasina aldilar 3. ikinmamda arasım geldi. benim gözler kapandi cok bitkin düştüm.
Gozlerimi açtım kafamı sağa dogru cevirdim.benim minnos kafasini bana dogru cevirmis bana bakiyodu.
O an hala gözümün önünde...
Ha bi sey daha başka çocuk düşünmüyorum ne onu :)
Allah olmayanlarada bu duyguyu yasatsin insallah.

Canımız dan can çıkıyor.Mucize işte
Zor olacak elbet.:KK36:
Aşkın ta kendisi yavrumuz.

Canımız dan can çıkıyor.Mucize işte
Zor olacak elbet.:KK36:
Aşkın ta kendisi yavrumuz.
Evet ya aşktan öte farkli bisey olur kendileri:) şahsen bende can kalmamıştı sanki bi dk geç dogsa ölecek gibi hissediyodum.
Neyse en azından oldu bitti :)

tebrik ederim, o bitkin düşen halinizi ve bebeğinizin size baktığı anı hayal ettim bir an gözlerim doluyor hemen.Bakalım bize nasıl nasip olacak. Güle güle büyütün bebeğinizi.

tebrik ederim, o bitkin düşen halinizi ve bebeğinizin size baktığı anı hayal ettim bir an gözlerim doluyor hemen.Bakalım bize nasıl nasip olacak. Güle güle büyütün bebeğinizi.
Teşekkür ederim canım benim:)
Daha guzellerini yaşaman dilegiyle

Hayirli olsun insaallah saglikli bir bebek olsun hayirli olsunn.. Dualarinizi bekliyorummm

13 saat amannn. yarapppppiimmm :)))))
Ben paçayı 3 saate kurtardıydım :D
hayırlı olsun

Back
X