- 28 Temmuz 2015
- 17
- 0
- 34
- Konu Sahibi lilythelady
Kızlar merhaba. Çoğunuzun dertlerinin yanında benimki bir hiç kalacak biliyorum (Allah hepinizin yardımcısı olsun) fakat içinden çıkamıyorum, lütfen yardım edin. Ben geçen yıl Üniversite'den mezun oldum, çoğunluk gibi iibf mezunuyum. Bu sene KPSS'ye girdim, çok iyi geçmedi, hala da açıklanmadı, içim geçti artık. Okul bitince bir boşluğa düştüm resmen, hayattan keyif alamaz oldum. Normal bile düşünüp, hissedemiyorum artık sürekli negatifim. Iş bulamayacakmışım, hiç evlenemeyecekmişiz veya bunun için yıllar yıllar boyunca daha beklememiz gerekiyormuş gibi hissediyorum. Erkek arkadaşıma da hayatı dar ediyorum tabi ve yemin ederim bunu istemeden yapıyorum. O da zor bir yıl geçirdi ama ben çocuğun erkek arkadaşlarıyla görüşmesinden tutun da bilgisayar oynamasına bile karışır oldum, mesajıma 3 dk geç cevap verse veya gerçekten işi olduğu için benimle ilgilenemese hemen olay çıkartıyorum. Ve böyle bir insan değilim gerçekten. Bu ruh halinden nasıl çıkacağım bilmiyorum. Kendime güvenimi mi kaybettim, yaşım 25 oldu diye mi korkuyorum, işsizlik mi, sevgilimi erkek arkadaşlarından mı kıskanıyorum gerçekten bilmiyorum. Lütfen bi akıl verin bana yoksa ilişkimin de hayatımın da içine edeceğim.