Zor zamanlar

sosislimilfoy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
329
958
23
Kızlar hiç bir zaman sevgilimden ayrılırsam ölürüm biterim gibi bir kız olmadım. 4 yıllık ilişkim biteli 1-2 ay oldu ve gerçekten bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum. Sürekli aklıma geliyor , o kadar haksızlığa uğradım ki hazmedemiyorum. Bazen özlüyorum da , ariyim sineye çekeyim diyorum ama yapamıyorum , yapmıyorum tabii. Ne yaparsam bu süreç daha rahat geçer ? Yardımcı olabilir misiniz

Geçer geçer bu da geçer...
Daha çok yeni.denenmisi denemeyın hele de haklı sebepler ile ayrıldıysaniz.
Maalesef tavsiyelerim klasik.kitap oku, kursa yazıl vs..

Zaman verin kendinize. Ortak arkadaşları silin hayatınızdan ve yeni çevre edinin.

2 ay başarabilmişsen demekki yapabilirsin
Az daha sabret haksızlığa uğramışsın haketmediğin şeyler yaşamışsın bunları düşünsen bile unutmanı destekleyecektir.

Geçer geçer bu da geçer...
Daha çok yeni.denenmisi denemeyın hele de haklı sebepler ile ayrıldıysaniz.
Maalesef tavsiyelerim klasik.kitap oku, kursa yazıl vs..
Evet kesinlikle haklı sebeplerden ayrıldım. Çok kıskanç , baskıcı ve sinirliydi. Şimdi ayrılmasam ileride boşanırdım kesin. Mantığıma bu ayrılık çok otursa da içimde burukluğa engel olamıyorum

Zamanla geçer
Kitap oku, oyun oyna. Kafan meşgul olsun ki onu düşünecek zamanın olmasın
Hava güzel dışarı çık, akşama bişeyler ayarla arkadaşlarınla filan
Ooo ben işteyim ama yaklaşık ramazanın hergününe bi etkinlik sığdırdım

2 ay başarabilmişsen demekki yapabilirsin
Az daha sabret haksızlığa uğramışsın haketmediğin şeyler yaşamışsın bunları düşünsen bile unutmanı destekleyecektir.
Teşekkür ederim ben de kendime öyle söylüyorum. Kadınlar ilk zamanları daha zor atlatırmış , erkekler de sonraki zamanları. Şimdi o düşünsün dursun diyorum

Okulum yeni bitti. Yazın 3 ay boşum maalesef. Kendimi bi şekilde oyalamaya bakacağım artık , çünkü gerçekten boş kaldıkça insanın aklına daha çok geliyor. Size de maşallah umarım hep böyle dolu dolu geçer hayatınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…