ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak istiyorum ama boşanamıyorum dayanamıyorum artık eşim ve ailesi çok feodal anlaşamamıza rağmen yine de boşanmıyor çünkü boşanan kadını öldürürlermiş o da biliyor bu evliliği sürdüremeyeceğimizi ama ayrılmıyor bunları yazarken bile ağlıyorum onlar için namus meselesiymiş isimleri çıkarmış bütün dayaklarına küfürlerine rağmen bu evliliği süerdürmek zorundayım buralardan giderim ama boşanmam diyor ne yapmalıyım sizce o bir şey yapmasa bile ailesi beni rahat bırakmaz
ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak istiyorum ama boşanamıyorum dayanamıyorum artık eşim ve ailesi çok feodal anlaşamamıza rağmen yine de boşanmıyor çünkü boşanan kadını öldürürlermiş o da biliyor bu evliliği sürdüremeyeceğimizi ama ayrılmıyor bunları yazarken bile ağlıyorum onlar için namus meselesiymiş isimleri çıkarmış bütün dayaklarına küfürlerine rağmen bu evliliği süerdürmek zorundayım buralardan giderim ama boşanmam diyor ne yapmalıyım sizce o bir şey yapmasa bile ailesi beni rahat bırakmaz
arkadaşlar çalışıyorum öğretmenim kadın sığınma evine gitmek çözüm değil haklarımı bile savunmama izin vermiyorlar eşim de istiyor ama o da ailesinden korkuyor o da cesaret edemiyor buralardan giderim diyor düzelmesi için uğraştım ama yediğim onca dayaktan sonra hiçbir şey yapmak istemiyorum tükendim
arkadaşlar çalışıyorum öğretmenim kadın sığınma evine gitmek çözüm değil haklarımı bile savunmama izin vermiyorlar eşim de istiyor ama o da ailesinden korkuyor o da cesaret edemiyor buralardan giderim diyor düzelmesi için uğraştım ama yediğim onca dayaktan sonra hiçbir şey yapmak istemiyorum tükendim emin olun iş gerçekten ciddi aklımı kullanmam bile işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?