zoraki evlilik

mecbureee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
20
2
1
Edirne
ne yapacağımı bilmiyorum boşanmak istiyorum ama boşanamıyorum dayanamıyorum artık eşim ve ailesi çok feodal anlaşamamıza rağmen yine de boşanmıyor çünkü boşanan kadını öldürürlermiş o da biliyor bu evliliği sürdüremeyeceğimizi ama ayrılmıyor bunları yazarken bile ağlıyorum onlar için namus meselesiymiş isimleri çıkarmış bütün dayaklarına küfürlerine rağmen bu evliliği süerdürmek zorundayım buralardan giderim ama boşanmam diyor ne yapmalıyım sizce o bir şey yapmasa bile ailesi beni rahat bırakmaz

Dayak olayinda polise sikayet et uzaklastirma vrrsinler korkar yapmaz belki
Evde is yapma
Cinsrellik yasama
Cok para harca
Ailesine iyi davranma
Yuzun hep asik olsun
O senden bikip birakir belki

bu ulkede polis var jandarma var hakim var hatta savci bile var

Ailenizin haberi var mi?
Ne diyorlar?
Sorununuz buyuk.
Dayak.. Cok cok incitici, zor bir durum.

ailemin gücü onlara yetmiyor polise gitmem benim ölümüm demek bildğiniz eski feodal kafaları var olayı namusa bağlamışlar

dizi senaryosu gibi canım..Allah yardımcın olsun...yorumları okumadım ama gerçekten kurtarılamaz mı evliliğin acaba?:44:

Canım benim bir arkadaşım kadın sığınma evinde çalışıyor..Senin olayına benzer o kadar çok olay geliyor ki ne kadar ülkemizde adalet işlemiyor desekte benim gördüğüm bu kadınları koruyorlar..Örneğin geçenlerde Urfadan çocuklarıyla birlikte gelen bir kadın vardı ve bildiğimiz töre olayına dönecekti iş.Kadın kaçmış ve poliste nerde olduğunu çok güzel saklamış.Kocası ulaşamıyor şuanda...Sende mutlaka başvur bence yardımları olur...Yoksa sende pısıp kalırsan seninde sonun izlediklerimizden pek farklı olmaz

çok saçma neden bu adamı cekeceksınkı herseye rağmen sen onun kölesimisin elbet vardır bır caresı fakat ıyı düşünmen gerekk

Boyle saçma sapan adamlarla kimse evlenmesin Allah askina...askindan ölmez kimse kimsenin... Pislikler ya bildiğin pislik...namusu sadece kadina indirgeyen dar kafalilar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afedersiniz ama zaten ölmüşsünüz..
Fazla söze gerek yok..

Ben güçlü olmanı böyle cahil insanlara karşı aklını kullanmanı ve kendini kurtarmanı temenni ederim.
Ancak aklınla yenersin onları.
Herşey mümkün bence..
Mümkün olmayan bir şey yoktur hayatımızda.
Umutsuzlukları ve karamsarlıkları hep kendimiz yaratırız.
Baksanıza siz bile umudu kesmissiniz 'benim ailem baş edemez' diyorsunuz.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

arkadaşlar çalışıyorum öğretmenim kadın sığınma evine gitmek çözüm değil haklarımı bile savunmama izin vermiyorlar eşim de istiyor ama o da ailesinden korkuyor o da cesaret edemiyor buralardan giderim diyor düzelmesi için uğraştım ama yediğim onca dayaktan sonra hiçbir şey yapmak istemiyorum tükendim emin olun iş gerçekten ciddi aklımı kullanmam bile işe yaramıyor

Son düzenleme:

Pes etme !!
El ele verirseniz herşeyin üstesinden gelirsiniz..

Ya mecbure eski konunu okudumda hakket bu adamla istemeyerek nasil evlendin aklim haflasam yetmedi..yani sen git öğretmen ol tut bu adamla evlen...gerçekten öğretmen olduğuna sasiriyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
aslına bakarsınız aramızdaki farklılklara göre o da kendi çapında iyi biri beğendiğim yönleri vardı çevremdeki birçok erkeğe göre de farklı geldi onlardan farklı özellikleri vardı ilk etepta böyleydi ancak sonrasında ben emin olamadım gelgitler kararsızlıklar bocalamalr yaşadım aramızdaki bazı şeylerin problem olacağını düşünüyordum ilerde geri dönmek istedim ancak bastırıldım yapı olarak da zayıf, hassas, dişli biri değilim elim kolum bağlı kaldı şimdi ise tamamen işin içnden çıkamıyorum

Madem ögretmensiniz farklı bir ile tayinini iste,mebe git başındaki olayları anlat ve farklı bir ile gitmek istedigini söyle eşinin memleketine uzak olsun kendi arkadaşlarına bile söyleme yaşadığın şehiri telefon numaranı değiştir hiç kimseye verme numaranı rehbere kayıt etme ki telefonunu bulmasınlar.Adını ve soyadını bile değiştirebilirsin mahkemeye vererek.

Son düzenleme:
kızlar bi şey öğrenmek istiyorum faceden silinen mesjlar nasıl geri getirilir bu benim için çok önemli elimde bir koz olması için

Cok zor ama bu tarz şeyler duymustum bende...hatta bizde nisandan bile dönülme olmaz demisti bi arkadasma sevdiği. ..cidden var boyle seyler...bence mebe gidin bu durumu anlatirsaniz tayininizi hemen alirlar. Cok şükür mesleginzde varmis...ama dikkat tüm hayatnizi degistirmenz laxm arkadaslarnzi da unutn.sadece ailenzle irtibat halnda oln hatta mumkunse onlarda yaniniza tasinsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…