Zorbalıkla savaşıyorum :(

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Bundan iki üç sene önce tv ye çıkan birisi hakkında eleştiri yapmıştım fotoğrafının altına insta da yorumum asla hakaret ve küfür içermiyordu neyse oradan birisi bana dadandı hakaret etti bende kendisine babamın polis olduğunu ve hukuki hakkımı arayacağımı söyledim bu psikopat bunu tehdit gibi algıladı sen misin beni tehdit eden ağza alınmayacak şeyler yazdı sahte hesaplar açtı adımı soyadımı yazıp birde o.... sıfatını ekleyerek neyse şikayet edip hesapları kapattırdım. Düzenli aralıklarla fake hesaptan hakaretler geliyor cevap vermedim en son iş yerimi bulup mail atıp sayfaya o.... diye yorum yazmış sizce ne yapayım. Şikayet etsem ülke şartlarında durumu belli serbest kaldır ve daha çok saplantılı olur bana.

Sosyal medya gunumuzun en tehlikeli mecrasi olmus durumda. Her cins insanla karsilasabiliyoruz. Nedir, kimdir bilmeden bir anda basimiza bela alabiliyoruz. Ne kadar bilincli kullanici olsak da bundan kacis yok. Su durumda bu sapiktan ancak sikayet ederek kurtulabilirsiniz ama ne kadar sure ceza alir ya da alir mi bilmiyorum. Uzun vadede ise sosyal medya kullanmamayi ya da en azindan gercek kimliginizi gizleyerek kullanmayi tercih etmenizi oneririm. Ben yillar once hepsini kapattim. Kafam rahatladi.

Sosyal medya gunumuzun en tehlikeli mecrasi olmus durumda. Her cins insanla karsilasabiliyoruz. Nedir, kimdir bilmeden bir anda basimiza bela alabiliyoruz. Ne kadar bilincli kullanici olsak da bundan kacis yok. Su durumda bu sapiktan ancak sikayet ederek kurtulabilirsiniz ama ne kadar sure ceza alir ya da alir mi bilmiyorum. Uzun vadede ise sosyal medya kullanmamayi ya da en azindan gercek kimliginizi gizleyerek kullanmayi tercih etmenizi oneririm. Ben yillar once hepsini kapattim. Kafam rahatladi.
Kapattım sosyal hesaplarımı ama bir defa adımı soyadımı öğrendi bu kişi çalıştığım kurumun sayfasına yazacak yada mail atacaktır hep. :( şikayetin çözüm olacağını sanmıyorum.

İşyerimi bulup mail atıp sayfaya yazmak nedir bi.düzgün anlatırsanız
Adımı soyadımı biliyor Google da aratınca çalıştığım yer çıkıyor kurumun kadrosunda olduğum için neyse bulmuş sayfasını hakaret yazmış bana birde mail atmış iş yerine.

Kapattım sosyal hesaplarımı ama bir defa adımı soyadımı öğrendi bu kişi çalıştığım kurumun sayfasına yazacak yada mail atacaktır hep. :( şikayetin çözüm olacağını sanmıyorum.
Boylelerine farkli cozum yollari mustehak da burada yazamiyorum şimdi. Umarim daha fazla basiniza bela olmadan kurtulursunuz

Adımı soyadımı biliyor Google da aratınca çalıştığım yer çıkıyor kurumun kadrosunda olduğum için neyse bulmuş sayfasını hakaret yazmış bana birde mail atmış iş yerine.

Mailde ne yazmış? Hakaret tehdit içerikliyse edersin.
Adresini veya telini biliosan babana soylesene var mı baban?. Tv de çıkan kişi kendisi miydi de bu derece takmış

Boylelerine farkli cozum yollari mustehak da burada yazamiyorum şimdi. Umarim daha fazla basiniza bela olmadan kurtulursunuz
İnanın cevap dahi yazmıyorum hiç bir kötülük cezasız kalmaz umarım bunu yapan da belasını bulur ama başkasından. Sırf böyle zorbalar yüzünden canına kıyan insanlar bile var.

Adresini veya telini biliosan babana soylesene var mı baban?. Tv de çıkan kişi kendisi miydi de bu derece takmış
Direk o..... orda mısın? Yazmış hakaret küfür var. Bence o kişi yapıyor bunu yada yaptırıyor oysa sosyal medya da herkes her yorumu yapıyor kavga bile ediyor benim yorumum sadece eleştiri idi. Bu kadar saplantı haline getirecek ne var ki?

Babam diyor ki buluşma sabret gerçekten polis bu arada ama utanıp adama gösteremedim hakaretleri o kadar kötü düşünün

Bu kisi size kimin sayfasindan bulastiysa ona mesaj atin. Durumu aciklayip bir yardim isteyin. O kisi genel bir mesaj yazarsa yapmayı birakir.
Onun disinda boyle tipleri sikayet etmek ulkemiz sartlarinda adamin adresinizi ogrenmesinden baska bir ise yaramiyor malesef.

Kapattım sosyal hesaplarımı ama bir defa adımı soyadımı öğrendi bu kişi çalıştığım kurumun sayfasına yazacak yada mail atacaktır hep. :KK43: şikayetin çözüm olacağını sanmıyorum.
Size hakaret ediyor..Savcılığa şikayet etsenize.

Bu kisi size kimin sayfasindan bulastiysa ona mesaj atin. Durumu aciklayip bir yardim isteyin. O kisi genel bir mesaj yazarsa yapmayı birakir.
Onun disinda boyle tipleri sikayet etmek ulkemiz sartlarinda adamin adresinizi ogrenmesinden baska bir ise yaramiyor malesef.
Dediğiniz mantıklı fakat bence o işi yapan bu kişinin kendisi çünkü yorumunda sen onu kıskanıyorsun diye yazmış bilinçli bir insan değil. Bende adalet konusunda çok inançlı olmadığım için üzerime daha çok sıçratmaktan korkuyorum.

Üzerime daha çok sıçratmaktan korkuyorum fakat devam ederse yapacağım.
Üzerinize sıcramaz..Savcılık ifadesini alır ..Hem o kişiyse bile rezil olacağını düşünür..Yap mutlaka belli ki cani sıkıldıkça sana saracak ruh hastası..2 yıl az bir süre değil..

Back
X