- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen deli misin savcilaga sikayete bulacaksin bunu yapani atacaklar icrri saplanti netmis gorsunBundan iki üç sene önce tv ye çıkan birisi hakkında eleştiri yapmıştım fotoğrafının altına insta da yorumum asla hakaret ve küfür içermiyordu neyse oradan birisi bana dadandı hakaret etti bende kendisine babamın polis olduğunu ve hukuki hakkımı arayacağımı söyledim bu psikopat bunu tehdit gibi algıladı sen misin beni tehdit eden ağza alınmayacak şeyler yazdı sahte hesaplar açtı adımı soyadımı yazıp birde o.... sıfatını ekleyerek neyse şikayet edip hesapları kapattırdım. Düzenli aralıklarla fake hesaptan hakaretler geliyor cevap vermedim en son iş yerimi bulup mail atıp sayfaya o.... diye yorum yazmış sizce ne yapayım. Şikayet etsem ülke şartlarında durumu belli serbest kaldır ve daha çok saplantılı olur bana.
Ben de merak ederdim hep bu saçma ünlüleri kim takip ediyor da altına eleştirel yorum yazıyor diye..Evet öyle birisi idi.
Turkiyede bu sekilde olmuyor. Ayan beyan adresiniz karsi tarafla paylasiliyor. Sorunlu kidi evinize kadsr ogrenip iyice salca oluyor malesef.Üzerinize sıcramaz..Savcılık ifadesini alır ..Hem o kişiyse bile rezil olacağını düşünür..Yap mutlaka belli ki cani sıkıldıkça sana saracak ruh hastası..2 yıl az bir süre değil..
Bi süre bütün hesapları kapat o kendine başka birini bulur uğraşacak..Bundan iki üç sene önce tv ye çıkan birisi hakkında eleştiri yapmıştım fotoğrafının altına insta da yorumum asla hakaret ve küfür içermiyordu neyse oradan birisi bana dadandı hakaret etti bende kendisine babamın polis olduğunu ve hukuki hakkımı arayacağımı söyledim bu psikopat bunu tehdit gibi algıladı sen misin beni tehdit eden ağza alınmayacak şeyler yazdı sahte hesaplar açtı adımı soyadımı yazıp birde o.... sıfatını ekleyerek neyse şikayet edip hesapları kapattırdım. Düzenli aralıklarla fake hesaptan hakaretler geliyor cevap vermedim en son iş yerimi bulup mail atıp sayfaya o.... diye yorum yazmış sizce ne yapayım. Şikayet etsem ülke şartlarında durumu belli serbest kaldır ve daha çok saplantılı olur bana.
zaten demiş ki psikopat beni tehdit etmiştin babam polis demiştin beni bulduracaktın hani ben seni buldum flnBence siz buna dava açacağınızı bu sayede kim olduğunu da öğreneceğinizi yazın o kişiye. Bence ünlü kişinin kendisi zaten, kendisinin anlaşılacağını düşüneceği için tırsar, param var uğraşırım da diyorsanız direkt dava açın hiç söylemeden kim olduğunu öğrenirsiniz. Size ettiği hakaretleri de ss alın. Bir güzel rezil edin. Eğer ünlü kişinin kendi değil de, ergen bir fan ise o zaman zaten para cezasi ödeyeceğini öğrenmek bile uykularinin kaçmasına sebep olur.
Sikayet ederseniz hem isyerinden hem ev ailem kendim yakinlarim hiçbirine ulasmasini istemiyorum diye 6ay uzaklastirma veriyorlar ozamana kadar da yazamiyor yakınındaki kimseye 6ay sonra uzlasmaci veriyolar davadan vazgeccekmisin diye hayir derseniz mahkemeye cikiyorsunuz bence deneyin . En azindan gozu korkar.Çözüm olacak mi sizce daha çok üzerime sıçramaz mı
Adam psikopat çıkmış Rıza Baba.Çözüm olacak mi sizce daha çok üzerime sıçramaz mı