• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Zoretanin günlüğüm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben 4 gun ara vermistim 2 gundur tekrar kullaniyorum doktora gitmistim sali gunu yuzum coktu zayifladi ilactan oldugunu dusunup biraktim baska bisey verin lutfen dedim isotrexin jel verdi ama senin icin cok uygundu bu tedavi ilac oyle bisey yapmaz kilo verdigin icin olmustur aksine ilac cildi guzellestirir genclestirir dedi .5 kilo verdim evet daha onceleri verdigimdede yuzumden veriyordum ama nette yorumlari okuyunca bi an korktum biraktim kalanlari bititereyim ozaman dedim bitir dedi 15 gun sonra tekrar gelirsin yazariz dedi jelide beraber kullanabilirsin dedi simdi hem zoretanini iciyorum hem verdigi jeli gece yatarken suruyorum Acaba jeli kullanmasammi napsam bilemedim cunku bu tarz jeller gecici tedavi olabiliyor birakinca yine cikiyor sivilceler simdi jel gecirdi sivilcelerimi diyelim bu defa ilacida icmiycem gecti diye sonra yeniden ya cikarsa diye dusunuyorum oyuzden tek zoretaninimi kullansam bilemedim ama doktorum ikisini birlikte kullan 15 gun sonra gelirsin zoretanini yazarim dedi bu arada dun bi sivilcem daha cikti cenemde ve cenemde hic gecmeyen ucu gorunmeyen şiş bi sivilce var inat edip gecmek bilmiyor kistli sivilcelerinde var demisti doktor sanirim oyle olanlari kasttedi :( ben yeni ogrendim kistli sivilceyi

dr bana bu konuda hiçbir uyarı yapmadı benim çok bilgim yok ama bb krem kullanıyorum.bazen kullanmıyorum güneş kremimi ihmal etmiyorum.
güneş kreminin önemi şu canım
cilt ilaçla incelip aşırı hassaslaşıyor ve lekelenmeye daha müsait hale geliyor.özellikle çıkan sivilcelerin izleri lekelere yol açıyor.
benim de 2 ay bitti durumum şu..gözenekler var baya ve komedonlar çok
canım böyle gidiyor ::)
Canim cok guzel gidiyor yuzunde cok degisim var soyulmaya devam ediyormu hala cildin birde benim yuzume krem vermemisti doktor sen kullaniyomusun

Ben 4 gun ara vermistim 2 gundur tekrar kullaniyorum doktora gitmistim sali gunu yuzum coktu zayifladi ilactan oldugunu dusunup biraktim baska bisey verin lutfen dedim isotrexin jel verdi ama senin icin cok uygundu bu tedavi ilac oyle bisey yapmaz kilo verdigin icin olmustur aksine ilac cildi guzellestirir genclestirir dedi .5 kilo verdim evet daha onceleri verdigimdede yuzumden veriyordum ama nette yorumlari okuyunca bi an korktum biraktim kalanlari bititereyim ozaman dedim bitir dedi 15 gun sonra tekrar gelirsin yazariz dedi jelide beraber kullanabilirsin dedi simdi hem zoretanini iciyorum hem verdigi jeli gece yatarken suruyorum Acaba jeli kullanmasammi napsam bilemedim cunku bu tarz jeller gecici tedavi olabiliyor birakinca yine cikiyor sivilceler simdi jel gecirdi sivilcelerimi diyelim bu defa ilacida icmiycem gecti diye sonra yeniden ya cikarsa diye dusunuyorum oyuzden tek zoretaninimi kullansam bilemedim ama doktorum ikisini birlikte kullan 15 gun sonra gelirsin zoretanini yazarim dedi bu arada dun bi sivilcem daha cikti cenemde ve cenemde hic gecmeyen ucu gorunmeyen şiş bi sivilce var inat edip gecmek bilmiyor kistli sivilcelerinde var demisti doktor sanirim oyle olanlari kasttedi :KK43: ben yeni ogrendim kistli sivilceyi

canım bırakmasaydın ilaçtan yüz zayıflama gibi birşey olmaz.
bence kullanmalısın ben o dediğin jelleri hep kullandım ama sonuç olmadı buna basladım.
soyulma yok bende pek canım kuruma var dr krem vermedi banada ben kendi özel kuru ciltler için nemlendiricimi kullanıyorum
normalde cildim yağlı ama su an kuru.

canım bırakmasaydın ilaçtan yüz zayıflama gibi birşey olmaz.
bence kullanmalısın ben o dediğin jelleri hep kullandım ama sonuç olmadı buna basladım.
soyulma yok bende pek canım kuruma var dr krem vermedi banada ben kendi özel kuru ciltler için nemlendiricimi kullanıyorum
normalde cildim yağlı ama su an kuru.
Kullaniyorum canim suan 4 gun icmedim sadece benimde putur putur kuruma oluyodu hafif hametan suruyorum oyuzden

70. günlerdeyim
Bende 2.ayima girdim bugun Hala sivilce cikiyor doktor cikmasi normal dedi ve senin cildinde sivilcelerinde cok inatci dedi dozumuda dusurmus gunde 50 mgdi simdi 40 mg yapmis ve 3 ayda duzelir 3 ay kullanicaz sende dedi ama tedaviyi 4 yada 8 aymis 3 ay dedi bana insallah biraktiktan sonra tekrarlamaz ve benimde cildim sivilcesiz siyah noktasiz puruzsuz olur hala lekeler izler sivilce ve siyah noktalar var ve sivilce cikmaya devam ediyor ne zaman gecmeye baslardir acaba :KK43:

Bende 2.ayima girdim bugun Hala sivilce cikiyor doktor cikmasi normal dedi ve senin cildinde sivilcelerinde cok inatci dedi dozumuda dusurmus gunde 50 mgdi simdi 40 mg yapmis ve 3 ayda duzelir 3 ay kullanicaz sende dedi ama tedaviyi 4 yada 8 aymis 3 ay dedi bana insallah biraktiktan sonra tekrarlamaz ve benimde cildim sivilcesiz siyah noktasiz puruzsuz olur hala lekeler izler sivilce ve siyah noktalar var ve sivilce cikmaya devam ediyor ne zaman gecmeye baslardir acaba :KK43:
canıum bana tedavi süresi hakkında kimse birşey demedi..
bende bilmiyorum yani,
bu hafta tekrar tahlile gideceğim çünkü son gittiğimin üzerinden 1 ay geçti
bakalıum ne olacak..

bazılarının 5. aya dek sürüyormuş

canıum bana tedavi süresi hakkında kimse birşey demedi..
bende bilmiyorum yani,
bu hafta tekrar tahlile gideceğim çünkü son gittiğimin üzerinden 1 ay geçti
bakalıum ne olacak..

bazılarının 5. aya dek sürüyormuş
Anladim canim benim 3 ay surcekmis 3 ayda duzelicegini anladi heralde doktor birde suan 4 tane sivilcem kaldi digerleri gecti ama izleri kaldi delik delik cukur gibi insallah onlarda duzelir doktor kremlerle duzelir dedi sevinemiyorum bu izler yuzunden sivilcelerimin gectigine :(

Anladim canim benim 3 ay surcekmis 3 ayda duzelicegini anladi heralde doktor birde suan 4 tane sivilcem kaldi digerleri gecti ama izleri kaldi delik delik cukur gibi insallah onlarda duzelir doktor kremlerle duzelir dedi sevinemiyorum bu izler yuzunden sivilcelerimin gectigine :KK43:

tatlımn ilaç zaten birikme yapıyor sonrasında da düzelme oluyor muş
çok iz kalırsa lazer falan yaparsın

5 . ay bitecek hala sivilce çıkmata cilt tekstüründe düzelme var ama bu sivilceler usandırdı :S

Back
X