Ben 4 gun ara vermistim 2 gundur tekrar kullaniyorum doktora gitmistim sali gunu yuzum coktu zayifladi ilactan oldugunu dusunup biraktim baska bisey verin lutfen dedim isotrexin jel verdi ama senin icin cok uygundu bu tedavi ilac oyle bisey yapmaz kilo verdigin icin olmustur aksine ilac cildi guzellestirir genclestirir dedi .5 kilo verdim evet daha onceleri verdigimdede yuzumden veriyordum ama nette yorumlari okuyunca bi an korktum biraktim kalanlari bititereyim ozaman dedim bitir dedi 15 gun sonra tekrar gelirsin yazariz dedi jelide beraber kullanabilirsin dedi simdi hem zoretanini iciyorum hem verdigi jeli gece yatarken suruyorum Acaba jeli kullanmasammi napsam bilemedim cunku bu tarz jeller gecici tedavi olabiliyor birakinca yine cikiyor sivilceler simdi jel gecirdi sivilcelerimi diyelim bu defa ilacida icmiycem gecti diye sonra yeniden ya cikarsa diye dusunuyorum oyuzden tek zoretaninimi kullansam bilemedim ama doktorum ikisini birlikte kullan 15 gun sonra gelirsin zoretanini yazarim dedi bu arada dun bi sivilcem daha cikti cenemde ve cenemde hic gecmeyen ucu gorunmeyen şiş bi sivilce var inat edip gecmek bilmiyor kistli sivilcelerinde var demisti doktor sanirim oyle olanlari kasttedi
ben yeni ogrendim kistli sivilceyi