• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Zoretanin günlüğüm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Yediklerinle mi alakalı acaba bende bu aralar yediklerine dikkat etmiyorum moralini bozmaya kullanmaya devam etmelisin

kızlar moralim bozuldu bugün dr a gittim ilacı keselim bir ay dedi ldl ve kolestrol değeri yüzünden açıkcası çok bir yükselme yok baska dr a gitmeyi düşünüyorum ve ilacı bırakmayacağım[/QUOTE
kızlar moralim bozuldu bugün dr a gittim ilacı keselim bir ay dedi ldl ve kolestrol değeri yüzünden açıkcası çok bir yükselme yok baska dr a gitmeyi düşünüyorum ve ilacı bırakmayacağım
Cildinde bir değişiklik olmuş muydu peki?
Asla moralini bozma. Aynen yediklerine dikkat et. Sabır ilacı bunu biliyoruz ve sabretmek zorundayız. Ama eğer değerlerin gerçekten yüksekse bir kaç hafta ara vermelisin bence de. Kaç mg kullanıyordun ki?

Ben bu sivilce durumunun yediklerimizle alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü süt ürünlerinin yoğurt süt peynir kefir vs. sivilce yaptığını fark ettim. ben normalde çok sağlıklı beslenirim. çikolata fastfood abur cubur gazlı içecek şeker vs hiç tüketmem ama nedense her gün düzenli olarak yeni sivilcelerim çıkardı. en son nette araştırırken bir kızın durumunu okudum. o da aynı gitmediği dr içmediği ilaç kalmamış . her gün düzenli 2 bardak süt içermiş. içtiği sütten şüphelenmiş ve ara vermiş bir bakmış ki çıkan sivilcelerden eser kalmamış kısa sürede yüzü toparlamış. bunu okuyunca bende aynısı denedim. çünkü bende her gün kefir ve yoğurt mutlaka tüketirim. benden bunları kestikten sonra ciddi anlamda düzelme yaşadım. yediklerinizi sizde bir gözden geçirirseniz ilaçlara bile gerek kalmadan kısa sürede sivilcelerden kurtulabilirsiniz.

Yediklerinle mi alakalı acaba bende bu aralar yediklerine dikkat etmiyorum moralini bozmaya kullanmaya devam etmelisin

kızlar araşırma yaptım bu değerde doz kesen yok bastım gittim baska dr a öğlen yakınımdaki hastanede konuştum dediki bu değerle ilac kesilmez asla ...
kriter bu olamaz dedi.
ve 20 + 20 mg devam ettiriyor beni su an artık bu dr a gideceğim özel bir hastane köklü bir kuruluş
çok mutluyum tedaviye ara vermek asla istememiştim
fotolarımı paylaşacağım değişim var tabiki net anlaşılmasada kusma dönemi biraz..
5acecefb-b696-4bb9-afd7-1a54c70ded2c.webp
510aea15-5e36-4285-aefd-0cf77c962238.webp

42. gün

Eklentiler

• ed376b4b-b709-49e2-9492-54bd35debe27.webp
    ed376b4b-b709-49e2-9492-54bd35debe27.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Ben de zoretanin kullanıyorum, 2.ayım bitti. boyutlu büyük sivilcelerim gitti fakat izleri henüz duruyor. aşırı kırmızı değiller hafif pembeleşti fakat varlar. makyajla kapatmaya çalışıyorum dışarı çıkarken fakat fondöteni kusuyor sadece pudra sürebiliyorum. Makyaj yapan varsa bilgi verebilir mi? Bir de güneş kremi sürünce pütür pütür görünüyor çok sevmiyorum, güneş kremi çok önemli diyolar, önemi nedir acaba?

bir de doktorum ilaç tedavisi boyunca yüzüme hiçbir şey sürmememi söyledi, kiehls'in çok güzel sivilce lekeleri için serumu var ve nemli bi yapısı var yüzü kurutmuyo, onu ilaçtan önce kullanıyodum, acaba hala kullansam sorun olur mu? ilaç alırken böylr başka ürünler kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Ben de zoretanin kullanıyorum, 2.ayım bitti. boyutlu büyük sivilcelerim gitti fakat izleri henüz duruyor. aşırı kırmızı değiller hafif pembeleşti fakat varlar. makyajla kapatmaya çalışıyorum dışarı çıkarken fakat fondöteni kusuyor sadece pudra sürebiliyorum. Makyaj yapan varsa bilgi verebilir mi? Bir de güneş kremi sürünce pütür pütür görünüyor çok sevmiyorum, güneş kremi çok önemli diyolar, önemi nedir acaba?

bir de doktorum ilaç tedavisi boyunca yüzüme hiçbir şey sürmememi söyledi, kiehls'in çok güzel sivilce lekeleri için serumu var ve nemli bi yapısı var yüzü kurutmuyo, onu ilaçtan önce kullanıyodum, acaba hala kullansam sorun olur mu? ilaç alırken böylr başka ürünler kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

dr bana bu konuda hiçbir uyarı yapmadı benim çok bilgim yok ama bb krem kullanıyorum.bazen kullanmıyorum güneş kremimi ihmal etmiyorum.
güneş kreminin önemi şu canım
cilt ilaçla incelip aşırı hassaslaşıyor ve lekelenmeye daha müsait hale geliyor.özellikle çıkan sivilcelerin izleri lekelere yol açıyor.
benim de 2 ay bitti durumum şu..gözenekler var baya ve komedonlar çok
canım böyle gidiyor ::)

Eklentiler

• unnamed.webp
    unnamed.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 93
  • unnamed (1).webp
    unnamed (1).webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 93
dr bana bu konuda hiçbir uyarı yapmadı benim çok bilgim yok ama bb krem kullanıyorum.bazen kullanmıyorum güneş kremimi ihmal etmiyorum.
cilt ilaçla incelip aşırı hassaslaşıyor ve lekelenmeye daha müsait hale geliyor.özellikle çıkan sivilcelerin izleri lekelere yol açıyor.
Gayet güzel duruyor nasıl hissediyorsun peki bir sıkıntı var mı

Back
X