Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fazla mı etkilibu ateş beni öldürecek sinirden !
evet çok ve çok fazlaÇok fazla mı etkili
hamilton every face 50 spf kullanıyorumgüneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz
Gelişmeleri istiyoruz
Can'ım Nasıl gidiyor
kızlar moralim bozuldu bugün dr a gittim ilacı keselim bir ay dedi ldl ve kolestrol değeri yüzünden açıkcası çok bir yükselme yok baska dr a gitmeyi düşünüyorum ve ilacı bırakmayacağım[/QUOTE
Cildinde bir değişiklik olmuş muydu peki?kızlar moralim bozuldu bugün dr a gittim ilacı keselim bir ay dedi ldl ve kolestrol değeri yüzünden açıkcası çok bir yükselme yok baska dr a gitmeyi düşünüyorum ve ilacı bırakmayacağım
Asla moralini bozma. Aynen yediklerine dikkat et. Sabır ilacı bunu biliyoruz ve sabretmek zorundayız. Ama eğer değerlerin gerçekten yüksekse bir kaç hafta ara vermelisin bence de. Kaç mg kullanıyordun ki?
Yediklerinle mi alakalı acaba bende bu aralar yediklerine dikkat etmiyorum moralini bozmaya kullanmaya devam etmelisin
Ben de zoretanin kullanıyorum, 2.ayım bitti. boyutlu büyük sivilcelerim gitti fakat izleri henüz duruyor. aşırı kırmızı değiller hafif pembeleşti fakat varlar. makyajla kapatmaya çalışıyorum dışarı çıkarken fakat fondöteni kusuyor sadece pudra sürebiliyorum. Makyaj yapan varsa bilgi verebilir mi? Bir de güneş kremi sürünce pütür pütür görünüyor çok sevmiyorum, güneş kremi çok önemli diyolar, önemi nedir acaba?
bir de doktorum ilaç tedavisi boyunca yüzüme hiçbir şey sürmememi söyledi, kiehls'in çok güzel sivilce lekeleri için serumu var ve nemli bi yapısı var yüzü kurutmuyo, onu ilaçtan önce kullanıyodum, acaba hala kullansam sorun olur mu? ilaç alırken böylr başka ürünler kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
canım böyle gidiyor ::)Nasıl gidiyor
dr bana bu konuda hiçbir uyarı yapmadı benim çok bilgim yok ama bb krem kullanıyorum.bazen kullanmıyorum güneş kremimi ihmal etmiyorum.
güneş kreminin önemi şu canım
cilt ilaçla incelip aşırı hassaslaşıyor ve lekelenmeye daha müsait hale geliyor.özellikle çıkan sivilcelerin izleri lekelere yol açıyor.
benim de 2 ay bitti durumum şu..gözenekler var baya ve komedonlar çok
canım böyle gidiyor ::)
Gayet güzel duruyor nasıl hissediyorsun peki bir sıkıntı var mıdr bana bu konuda hiçbir uyarı yapmadı benim çok bilgim yok ama bb krem kullanıyorum.bazen kullanmıyorum güneş kremimi ihmal etmiyorum.
güneş kreminin önemi şu canım
cilt ilaçla incelip aşırı hassaslaşıyor ve lekelenmeye daha müsait hale geliyor.özellikle çıkan sivilcelerin izleri lekelere yol açıyor.
benim de 2 ay bitti durumum şu..gözenekler var baya ve komedonlar çok
canım böyle gidiyor ::)